Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Hosekra - επιπλωμένα τροχόσπιτα

Αυξήστε την αξία σας με την JYSK

Η επένδυση σε νέα έργα ενέχει πάντα ένα ρίσκο. Και όπως κάθε άλλη εταιρεία, έτσι και η Hosekra d.o.o. ήθελε να καταστήσει το έργο της, τα βιώσιμα τροχόσπιτα, όσο το δυνατόν πιο φιλόξενο και πολύτιμο. 

Για να το πετύχει αυτό, ο διευθύνων σύμβουλος Boštjan Hostej αποφάσισε να επικοινωνήσει με την JYSK σχετικά με τη δυνατότητα επίπλωσης των τροχόσπιτων, προκειμένου να φωτογραφίσει τους χώρους από την καλύτερη πλευρά τους. 

Το αποτέλεσμα; Μια συναρπαστική συνεργασία μεταξύ της JYSK και της Hosekra d.o.o.

Ένα δάνειο που αποπληρώνεται

"Αντί να δείχνουμε απλώς άδειους χώρους, θέλαμε να φωτογραφίσουμε διακοσμημένα τροχόσπιτα για να τα κάνουμε να φαίνονται πραγματικά ελκυστικά στο Facebook, το Instagram και την ιστοσελίδα μας", λέει η Nina Potočnik, υπεύθυνη του προγράμματος τροχόσπιτων Hosekra στη Slovenska Bistrica.

Αλλά τα τροχόσπιτα δεν μπορούσαν να διακοσμηθούν απλώς με οποιαδήποτε έπιπλα. Για να δώσουν στα σπίτια την πιο φιλόξενη αίσθηση που ήταν δυνατόν, το στυλ έπρεπε να φαίνεται συνεκτικό και άνετο. 

Επιλέγοντας την JYSK, η Hosekra d.o.o. είχε την ευκαιρία να δανειστεί μεγάλο αριθμό επίπλων και διακοσμητικών, όλα στο χαρακτηριστικό, σκανδιναβικό μας στυλ. 

"Η JYSK BUSINESS TO BUSINESS μας βοήθησε να επιλέξουμε 70 διαφορετικά αντικείμενα και πολύ ευγενικά μας επέτρεψε να τα επιστρέψουμε μετά τη φωτογράφιση", λέει ο Potočnik.

Το κλειδί είναι η επικοινωνία

Η διαχείριση ενός τέτοιου έργου δείχνει ότι οι ικανοί υπάλληλοι της B2B είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. 

Ο διευθύνων σύμβουλος Boštjan Hostej έχει μόνο καλά λόγια να πει για την εμπειρία αυτή: 

"Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τα πάντα σε όλη τη διαδικασία. Από την πρώτη συνάντηση με τον διευθυντή του καταστήματος και τον εκπρόσωπο του Business to Business μέχρι τη βοήθεια στην επιλογή των κατάλληλων επίπλων και αξεσουάρ για τον σκοπό του styling".

Αν έχετε ένα παρόμοιο έργο ή είστε απλά περίεργοι για το τι μπορεί να κάνει η JYSK B2B για εσάς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Themistoklis Katsis - B2B Manager

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εμπειρία σας με την JYSK B2B όσο το δυνατόν καλύτερη και απρόσκοπτη. Ως εκ τούτου, αν έχετε τις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή απλά θέλετε να μιλήσετε για το επόμενο έργο σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ενός από τα παρακάτω κανάλια. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 211 1993542

E-mail: b2b-gr@JYSK.com

Επικοινωνία