Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Μπαλκόνι με καρέκλα σαλονιού κήπου, πάγκο και τρόλεϊ

Πώς να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή το αίθριο σας

Η αλήθεια του καλοκαιριού βρίσκεται στο ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να το απολαμβάνει. Είτε διαθέτετε έναν ευρύχωρο κήπο ή ένα μικρό αίθριο, οι εύστοχες επιλογές μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τον εξωτερικό χώρο σας από κάτι απλό, σε κάτι πραγματικά υπέροχο.

Χρησιμοποιώντας τα 5 tips μας για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή το αίθριο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος, ιδανικό για να απολαύσετε το καλοκαίρι σας.

1. Επιλέξτε πολυ-λειτουργικά έπιπλα

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, μια καλή ιδέα είναι το να σκεφτείτε πώς τα έπιπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί για παράδειγμα ένα σκαμπό ή ένα παγκάκι να λειτουργήσουν είτε ως επιπλέον θέσεις, είτε ως τραπεζάκι.


Ένα παγκάκι κήπου είναι μια καλή επιλογή, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος για να κάτσουν από 2 έως 3 άτομα, σαν τραπέζι και θέση την ίδια στιγμή ή σαν ένα άνετο μέρος που μπορείτε να καθίσετε και να βάλετε και τα πόδια σας πάνω.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των μικρών εξωτερικών χώρων είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μια ζεστή ατμόσφαιρα. Τοποθετήστε πάνω στο παγκάκι μερικές γλάστρες και φαναράκια.

 
Χρησιμοποιήστε το παγκάκι σαν τραπέζι και σερβίρετε το πρωινό.

2. Αναλογιστείτε πώς χρησιμοποιείτε το μπαλκόνι σας

Σκεφτείτε πώς χρησιμοποιείτε τον εξωτερικό σας χώρο τον περισσότερο χρόνο. Χρειάζεται να θέσετε προτεραιότητες. Εάν είχατε έναν μεγάλο αίθριο χώρο θα μπορούσατε να βάλετε ένα σαλόνι κήπου ή ένα σετ κήπου

Ωστόσο, εφόσον δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, τότε, πρέπει να αναθεωρήσετε σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε τον χώρο. Σας αρέσει να προσκαλείτε κόσμο για φαγητό στον εξωτερικό χώρο; Ή προτιμάτε να είστε εσείς και το αγαπημένο σας βιβλίο ή ένα ποτήρι κρασί; 

Ή μήπως θέλετε να καλλιεργήσετε τα δικά σας βότανα και λαχανικά; Και τα τρία αυτά πιθανά σενάρια είναι ρεαλιστικά για τα περισσότερα μπαλκόνια – ίσως όχι ταυτόχρονα.


Επιλέγοντας τον συνδυασμό πάγκου και καρέκλας σαλονιού κήπου, θα έχετε τόσο χώρο για 3-4 άτομα, όσο και μια πολύ βολική λύση για όταν είστε μόνοι.  

Θέλετε αυτή τη ζεστή καλοκαιρινή αίσθηση στο μπαλκόνι σας; Προσθέστε πολλά φυτά, τα οποία θα προσφέρουν σκιά και ατμόσφαιρα και γεμίστε την καρέκλα και το παγκάκι με μαξιλαράκια και ριχτάρια – εξαιρετικά άνετα και cosy.

3. Προσθέστε μια λειτουργική αποθηκευτική λύση

Ένα τρόλεϊ μπαρ είναι μια ευέλικτη λύση για το μπαλκόνι. Είναι εύκολο να το μετακινήσετε τριγύρω και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τραπέζι για τα σνακ ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό κήπο σε διάφορα επίπεδα με φυτά σε διάφορα μεγέθη.


Ένα τρόλεϊ μπαρ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λόγους αποθήκευσης για όσα χρησιμοποιείτε καθημερινά στο μπαλκόνι σας, όπως το αντιηλιακό, τα βιβλία, το ποτιστήρι και λοιπά.


Ακόμα, μια καλή λύση για αποθήκευση είναι ένα παγκάκι κήπου με αποθηκευτικό χώρο.  

4. Δημιουργήστε μια όαση πρασίνου

Γεμίστε το μπαλκόνι σας με γλάστρες και ζαρντινιέρες και πλούσια φυτά, για να δημιουργήσετε την αίσθηση της αυλής που πάντα θέλατε. Προσθέστε μερικά βότανα και μυρωδικά για να μυρίζει το μπαλκόνι τόσο όμορφα, όσο φαίνεται. 


Δημιουργήστε μια ζεστή και μοντέρνα ατμόσφαιρα με γλάστρες σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα. Γεμίστε τες με πράσινα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια.

 

Τα καλάθια δεν είναι μόνο πρακτικά για να αποθηκεύετε μαξιλάρια και άλλα αντικείμενα. Είναι εξίσου ιδανικά αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε ως γλάστρες, με υπέροχη δομή και χρώματα. Θυμηθείτε να βάλετε ένα πιατάκι στο εσωτερικό τους.

5. Βελτιώστε την αίσθηση ζεστασιάς με υφάσματα και καλάθια

Θέλετε να κάνετε το μπαλκόνι σας ή το μικρό σας αίθριο να έχει οικεία αίσθηση, όπως το υπόλοιπο σπίτι; Εμπνευστείτε από το εσωτερικό του σπιτιού για το πώς να προσθέστε μια προσωπική πινελιά στο μπαλκόνι σας.

Καρέκλα σαλονιού κήπου με κάλυμμα σε κίτρινο χρώμα ριγμένο στο μπράτσο της καρέκλας
Κάλυμμα κρεβατιού VALMUE 130x180 πορτοκ.
13,50€/τμχ
15€ /τμχ
Κέρδος 10%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
Μόνο στο κατάστημα


Δείτε όλα τα διαφορετικά υφασμάτινα είδη που έχετε στο καθιστικό σας, όπως στα ριχτάρια, στα διακοσμητικά μαξιλάρια και στα απαλά, άνετα έπιπλα και αναδημιουργήστε ένα παρόμοιο στυλ στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας για να χαλαρώνετε.

Μπαλκόνι με ξύλινο πάτωμα και διακοσμητικά μαξιλάρια σε πράσινο και μπεζ χρώμα

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ένας διεξοδικός οδηγός για τα υλικά των επίπλων κήπου

Ένας διεξοδικός οδηγός για τα υλικά των επίπλων κήπου

Αιώρα ή κρεμαστή πολυθρόνα; Κάντε τη σωστή επιλογή

Αιώρα ή κρεμαστή πολυθρόνα; Κάντε τη σωστή επιλογή

Οδηγός για έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα και έπιπλα παντός καιρού

Οδηγός για έπιπλα κήπου που στεγνώνουν γρήγορα και έπιπλα παντός καιρού

Η ετικέτα FSC® είναι η διασφάλισή σας για ξύλο από υπεύθυνες πηγές

Η ετικέτα FSC® είναι η διασφάλισή σας για ξύλο από υπεύθυνες πηγές