Ανακαλύψτε κομψά & άνετα σαλόνια κήπου JYSK

Ψάχνετε το καινούργιο σας σετ σαλονιού κήπου; Βρείτε στην ανανεωμένη συλλογή μας υπέροχα σαλόνια κήπου που χαρακτηρίζονται για την άνεση που θα σας προσφέρουν και την κομψότητά τους. Άλλωστε, καλοκαίρι σημαίνει χαλαρά απογεύματα, σημαίνει Σκανδιναβικό στυλ και ποιότητα.
Ένα σετ επίπλων κήπου αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Στη γκάμα μας θα βρείτε σαλόνια κήπου με άνετους καναπέδες, με καρέκλες ή πολυθρόνες, και ποιοτικά τραπέζια, ψηλά ή χαμηλά. Τα σετ επίπλων είναι από ποιοτικά υλικά, όπως σκληρό ξύλο, υφαντό, συνθετικό ρατάν, μεταλλικά σετ επίπλων κήπου, μοντέρνα έπιπλα από κορδόνι και μέταλλο, και έπιπλα κήπου από durawood και UV-προστατευμένο νάιλον. Βρείτε το δικό σας!

Μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές στον κήπο σας

Σκοπεύετε να καλέσετε φίλους για έναν απογευματινό καφέ στη βεράντα ή για ένα ελαφρύ δείπνο; Τότε, ένα σετ σαλονιού κήπου είναι η ιδανική λύση για πολλά άτομα. Επιλέξτε ένα σετ επίπλων κήπου με έναν άνετο καναπέ και καρέκλες, για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Βρείτε τα σετ επίπλων που διαθέτουν τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος. Έτσι θα μπορείτε να τοποθετείτε το τραπέζι κήπου σε χαμηλή θέση αν απολαμβάνετε τον καφέ σας ή να το ανεβάζετε όταν έρχεται η ώρα του φαγητού.

Ρίξτε επίσης και μια ματιά στα σετ τραπεζαρίας κήπου της συλλογής μας.

Κλασικό ή μοντέρνο σετ σαλονιού κήπου

Αναζητάτε ένα κλασικό σετ επίπλων για το αίθριο ή το μπαλκόνι σας; Μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ με καναπέ ή γωνιακό καναπέ, με καρέκλες ή πολυθρόνες. Βρείτε στη μεγάλη συλλογή μας ποιοτικά σαλόνια κήπου από υφαντό, συνθετικό ρατάν ή ξύλο, με πολυτελή μαξιλάρια κήπου που στην πλειοψηφία τους συνοδεύονται από αφράτα μαξιλάρια, με ανθεκτικά καλύμματα. Βάλτε χρώμα στο καλοκαίρι προσθέτοντας μαξιλάρια κήπου ή λουλούδια σε υπέροχες γλάστρες! Δώστε ένα μοναδικό στυλ στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε στην ανανεωμένη συλλογή μας σύγχρονα σετ επίπλων κήπου σε συνδυασμούς κατάλληλους για έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο, αλλά και για ένα μικρό μπαλκόνι.

Έπιπλα κήπου παντός καιρού με αντοχή και ποιότητα

Όταν δεν υπάρχει επαρκής χώρος αποθήκευσης, τότε, τα έπιπλα κήπου μας ενδέχεται να πρέπει να παραμείνουν όλο τον χρόνο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Για το λόγο αυτό, προσθέσαμε στη συλλογή μας έπιπλα κήπου ανθεκτικά στη βροχή και στις καιρικές μεταβολές. Στο blog μας σας παρουσιάζουμε τη  σειρά επίπλων κήπου παντός καιρού UHRE, αλλά και σαλόνια κήπου ανθεκτικά στη βροχή

Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιο από αυτά δεν ταιριάζουν στο στυλ σας και τις ανάγκες σας, τότε, προμηθευτείτε από τη JYSK προστατευτικά καλύμματα και σκεπάστε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου όταν δεν είναι σε χρήση, ιδίως κατά τη χειμερινή περίοδο.