Ανακαλύψτε κομψά & άνετα σετ επίπλων κήπου

Καλοκαίρι σημαίνει χαλαρά απογεύματα, μόνοι ή παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στη βεράντα. Σημαίνει άνεση και κομψότητα. Σημαίνει Σκανδιναβικό στυλ και ποιότητα. Ένα σετ επίπλων κήπου αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Ανακαλύψτε τα σετ επίπλων κήπου της συλλογής μας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και το διαθέσιμο εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Στη γκάμα μας θα βρείτε σετ με άνετους καναπέδες, με καρέκλες ή πολυθρόνες, και ποιοτικά τραπέζια, ψηλά ή χαμηλά. Τα σετ σαλονιού κήπου είναι από ποιοτικά υλικά, όπως σκληρό ξύλο, υφαντό, συνθετικό ρατάν, μεταλλικά σετ επίπλων κήπου, μοντέρνα έπιπλα από πλαστικό κορδόνι και μέταλλο, και έπιπλα κήπου από durawood και UV-προστατευμένο νάιλον. Για να νιώθετε αναπαυτικά, τα σετ στην πλειοψηφία τους συνοδεύονται από αφράτα μαξιλάρια, με ανθεκτικά καλύμματα. Βάλτε χρώμα και ζωντάνια στο καλοκαίρι σας, απλά προσθέτοντας επιπλέον μαξιλάρια κήπου ή φρέσκα λουλούδια σε υπέροχες γλάστρες!

44 Προϊόν(τα)
  44 Προϊόν(τα)

  Κήπος - Σετ επίπλων

  Σαλόνι κήπου MORA 4 ατ. μαύρο
  400€/σετ
  699€ /σετ
  Κέρδος 43%
  Σαλόνι κήπου VEDDUM 4,5 ατ. σκληρό ξύλο
  500€/σετ
  649€ /σετ
  Κέρδος 23%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου ULLEHUSE 6 ατ. φυσικό
  575€/σετ
  899€ /σετ
  Κέρδος 36%
  Σαλόνι κήπου JENNUM 4 ατ. φυσικό
  700€/σετ
  996€ /σετ
  Κέρδος 30%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου BEJSTRUP 4 ατ. μπεζ
  750€/σετ
  999€ /σετ
  Κέρδος 25%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου SARPSBORG 6 ατ. μαύρο
  800€/σετ
  1599€ /σετ
  Κέρδος 50%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου RAVNDRUP 5 ατ. φυσικό
  849€/σετ
  1174€ /σετ
  Κέρδος 28%
  Σαλόνι κήπου LILLESAND 5 ατ. φυσικό
  899€/σετ
  1186€ /σετ
  Κέρδος 24%
  Σαλόνι κήπου VONGE 5 ατ. γρήγορου στεγνώματος μαύρο
  900€/σετ
  1799€ /σετ
  Κέρδος 50%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου ILLERUP 5 ατ. φυσικό
  950€/σετ
  1299€ /σετ
  Κέρδος 27%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου GAMST + UHRE 6 ατ. σκούρο γκρι
  999€/σετ
  1468€ /σετ
  Κέρδος 32%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου LANDSKRONA + UHRE 6 ατ. σκούρο γκρι
  999€/σετ
  1498€ /σετ
  Κέρδος 33%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου LANDSKRONA + UHRE 6 ατ. ανοιχτό γκρι
  999€/σετ
  1498€ /σετ
  Κέρδος 33%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου ODDESUND 5 ατ. λευκό
  1150€/σετ
  1499€ /σετ
  Κέρδος 23%
  Σαλόνι κήπου VEMB 5 ατ. φυσικό
  1250€/σετ
  2499€ /σετ
  Κέρδος 50%
  Σαλόνι κήπου BYMARKA 5 ατ. γρήγορου στεγνώματος γκρι
  1500€/σετ
  1899€ /σετ
  Κέρδος 21%
  Μόνο διαδικτυακά
  Σαλόνι κήπου TAMBOHUSE 5 ατ. γκρι
  2350€/σετ
  2999€ /σετ
  Κέρδος 22%
  Μόνο διαδικτυακά

  Μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές

  Σκοπεύετε να καλέσετε φίλους για έναν απογευματινό καφέ στη βεράντα ή για ένα ελαφρύ δείπνο; Τότε, ένα σετ σαλονιού κήπου είναι η ιδανική λύση για πολλά άτομα. Επιλέξτε ένα σετ επίπλων κήπου με έναν άνετο καναπέ ή ανακλινόμενες καρέκλες, για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Βρείτε τα σετ επίπλων που διαθέτουν τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος. Έτσι θα μπορείτε να τοποθετείτε το τραπέζι κήπου σε χαμηλή θέση αν απολαμβάνετε τον καφέ σας, ή να το ανεβάζετε όταν έρχεται η ώρα του φαγητού.

  Ρίξτε μια ματιά και στα σετ τραπεζαρίας κήπου της συλλογής μας.

  Κλασικό ή μοντέρνο σετ επίπλων κήπου

  Αναζητάτε ένα κλασικό σετ επίπλων για το αίθριο ή το μπαλκόνι σας; Βρείτε στη μεγάλη συλλογή μας ποιοτικά σαλόνια κήπου από υφαντό, συνθετικό ρατάν ή ξύλο, με πολυτελή μαξιλάρια κήπου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ με καναπέ ή γωνιακό καναπέ, με καρέκλες ή πολυθρόνες. Δώστε ένα μοναδικό, κλασικό στυλ στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Αν θέλετε κάτι νεανικό και μοντέρνο, τότε, τα σετ πουφ ή οι καρέκλες από χρωματιστό κορδόνι είναι σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Ανακαλύψτε στην ανανεωμένη φετινή συλλογή μας σύγχρονα σετ επίπλων κήπου σε διάφορους συνδυασμούς, κατάλληλους για έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο, αλλά και για ένα μικρό μπαλκόνι.

  Έπιπλα κήπου παντός καιρού

  Στη JYSK κατανοούμε την έννοια χώρος και αποθήκευση. Αυτό σημαίνει ότι όταν δεν υπάρχει επαρκής χώρος αποθήκευσης, τότε, τα έπιπλα κήπου μας ενδέχεται να πρέπει να παραμείνουν όλο τον χρόνο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Για το λόγο αυτό, προσθέσαμε στη συλλογή μας έπιπλα κήπου ανθεκτικά στη βροχή και στις καιρικές μεταβολές. Ανακαλύψτε τα και ξενοιάστε. Στο blog μας σας παρουσιάζουμε τη σειρά επίπλων κήπου παντός καιρού UHRE, αλλά και σαλόνια κήπου ανθεκτικά στη βροχή

  Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιο από αυτά δεν ταιριάζουν στο στυλ σας και τις ανάγκες σας, τότε, προμηθευτείτε από τη JYSK προστατευτικά καλύμματα και σκεπάστε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου όταν δεν είναι σε χρήση, ιδίως κατά τη χειμερινή περίοδο.