Επιλέξτε μοντέρνες γλάστρες για τα λουλούδια σας

Περιποιηθείτε τα λουλούδια σας, αλλάζοντας τις γλάστρες τους, και μεταμορφώστε την όψη της βεράντας απλά και οικονομικά. Προσθέστε μια μοντέρνα ζαρντινιέρα, πήλινες γλάστρες ή από πλεκτό ρατάν, κασπώ σε διάφορα σχέδια και κρεμαστές γλάστρες για μια νότα πρασίνου στον εξωτερικού χώρο του σπιτιού σας.
Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από γλάστρες και ζαρντινιέρες, σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και υλικά. Μπορείτε να δώσετε ένα ρομαντικό στυλ στη βεράντα σας με μερικές ζαρντινιέρες από ρατάν, να δημιουργήσετε ένα φρέσκο σκηνικό με πολύχρωμες κρεμαστές γλάστρες μπαλκονιού ή να δώσετε ένα industrial ύφος στο μπαλκόνι σας με γλάστρες από ίνες τσιμέντου ή πηλό.

24 Προϊόν(τα)
  24 Προϊόν(τα)

  Κήπος - Γλάστρες

  Γλάστρα BLOMMOR Π31xΥ50 μαύρο
  15€/τμχ
  24,99€ /τμχ
  Κέρδος 40%
  Γλάστρα BLOMMOR Π36xΜ36xΥ70 καφέ
  22,50€/τμχ
  39,99€ /τμχ
  Κέρδος 44%
  Γλάστρα BLOMMOR Π36xΥ70 μαύρο
  22,50€/τμχ
  39,99€ /τμχ
  Κέρδος 44%
  Γλάστρα SANSEBIE Ø32/46 2τμχ/σετ
  24€/σετ
  59,99€ /σετ
  Κέρδος 60%
  Γλάστρα SANSEBIE Ø25/33/40 3τμχ/σετ
  45€/σετ
  119€ /σετ
  Κέρδος 62%
  Γλάστρα HVEPS Ø41xΥ33 γκρι
  29,99€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα
  Γλάστρα HVEPS Ø53xΥ41 γκρι
  49,99€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα
  Ζαρντινιέρα UGILT Π27xΜ74xΥ131 σκ.ξύλο
  175€/τμχ
  229€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο διαδικτυακά

  Από τι υλικό θέλετε να είναι οι γλάστρες σας;

  Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από γλάστρες, κρεμαστές γλάστρες και ζαρντινιέρες. Μπορείτε να βρείτε στη συλλογή μας γλάστρες και ζαρντινιέρες από υφαντό, συνθετικό ρατάν, ή γλάστρες από ίνες πηλού και τσιμέντου. Ακόμα, διαθέτουμε γλάστρες από ξύλο, polystone, πλεκτό kubu και μεταλλικές ζαρντινιέρες, από ανοξείδωτο ατσάλι. Επιλέξτε κρεμαστές γλάστρες ή ζαρντινιέρες μπαλκονιού, που τοποθετούνται στα κάγκελα, γλάστρες κουτί ή κασπώ. Εξαρτάται από την αίσθηση που θέλετε να έχει ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σας.
  Μη διστάσετε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά για ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Τα φυτά και τα λουλούδια σας θα δείχνουν ακόμα πιο όμορφα, ενώ η κατάλληλη γλάστρα τα βοηθά να αναπτυχθούν σωστά. Φέτος, μπορείτε να ανανεώσετε όλες τις γλάστρες σας, καθώς στη JYSK θα βρείτε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

  Οι γλάστρες δεν είναι μόνο για τα λουλούδια

  Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι γλάστρες είναι για τα λουλούδια και τα φυτά μας, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια γλάστρα διαφορετικά; Μήπως τελικά δεν είναι μόνο για τα λουλούδια;
  Χρησιμοποιήστε μια ψηλή γλάστρα με βάθος στην είσοδο του σπιτιού σας για να αφήνετε τις ομπρέλες κατά τη χειμερινή περίοδο, ή χρησιμοποιήστε μεταλλικά, πολύχρωμα γλαστράκια για να οργανώσετε τα μολύβια και τη γραφική ύλη στο υπνοδωμάτιο.
  Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψηλή ζαρντινιέρα ή περισσότερες και να δημιουργήσετε έναν "φρέσκο", τεχνητό και οικονομικό φράχτη στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας. Είναι ένα τέλειο διαχωριστικό, είτε θέλετε να εμποδίσετε τα αδιάκριτα βλέμματα, είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε διαφορετικούς χώρους στο μπαλκόνι σας.  Διαβάστε στο blog μας πώς να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας χρησιμοποιώντας ζαρντινιέρες, ως διαχωριστικά.