Βρείτε μοντέρνες γλάστρες για τα λουλούδια σας

Ψάχνετε μοντέρνες γλάστρες για τα λουλούδια σας; Ανακαλύψτε στη JYSK γλάστρες μεγάλες ή μικρές, κρεμαστές γλάστρες, πήλινες γλάστρες ή από πλεκτό ρατάν, κασπώ και ζαρντινιέρες, και δώστε μια νότα πρασίνου στον εξωτερικό χώρου του σπιτιού σας. Περιποιηθείτε τα λουλούδια σας αλλάζοντας τις γλάστρες τους και μεταμορφώστε την όψη της βεράντας απλά και οικονομικά.
Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από γλάστρες και ζαρντινιέρες, σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και υλικά. Μπορείτε να δώσετε ένα ρομαντικό στυλ στη βεράντα σας με μερικές ζαρντινιέρες από ρατάν, να δημιουργήσετε ένα φρέσκο σκηνικό με πολύχρωμες κρεμαστές γλάστρες μπαλκονιού ή να δώσετε ένα industrial ύφος στο μπαλκόνι σας με γλάστρες από ίνες τσιμέντου ή πηλό.

Από τι υλικό θέλετε να είναι οι γλάστρες σας;

Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από γλάστρες, κρεμαστές γλάστρες και ζαρντινιέρες. Μπορείτε να βρείτε στη συλλογή μας γλάστρες και ζαρντινιέρες από υφαντό, συνθετικό ρατάν, ή γλάστρες από ατσάλι, ίνες πηλού και τσιμέντου. Ακόμα, διαθέτουμε γλάστρες από ξύλο, polystone, πλεκτό kubu και μεταλλικές ζαρντινιέρες, από ανοξείδωτο ατσάλι. Επιλέξτε κρεμαστές γλάστρες ή ζαρντινιέρες μπαλκονιού, που τοποθετούνται στα κάγκελα, γλάστρες κουτί ή κασπώ. Εξαρτάται από την αίσθηση που θέλετε να έχει ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σας. Μη διστάσετε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά για ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας. 

Περιποιηθείτε τα φυτά σας όπως τους αξίζει

Τα φυτά και τα λουλούδια σας χρειάζονται περιποίηση για να αναπτύσσονται σωστά, να μεγαλώνουν και να δείχνουν ακόμα πιο όμορφα. Πέρα από το πότισμα, το κλάδεμα, το χώμα και τα φυτοπροστατευτικά που χρειάζονται, η κατάλληλη γλάστρα τα βοηθά να αναπτυχθούν σωστά. Αν για παράδειγμα έχετε κρεμαστά φυτά, επιλέξτε μια γλάστρα με βάση, μια κρεμαστή γλάστρα ή μια γλάστρα μπαλκονιού, ώστε να έχουν χώρο να αναπτυχθούν. Αν έχετε δέντρα, τότε, χρειάζεστε μεγάλες γλάστρες, ενώ αν έχετε αναρριχώμενα, τότε, μια ζαρντινιέρα είναι ιδανική για την ανάπτυξή τους. Φέτος, μπορείτε να ανανεώσετε τις γλάστρες σας, καθώς στη JYSK θα βρείτε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι γλάστρες δεν είναι μόνο για τα λουλούδια

Οι γλάστρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και στον εσωτερικό χώρο. Μήπως όμως τελικά δεν είναι μόνο για τα λουλούδια; Χρησιμοποιήστε μια ψηλή γλάστρα με βάθος στην είσοδο του σπιτιού σας, για να αφήνετε τις ομπρέλες ή χρησιμοποιήστε μεταλλικά, πολύχρωμα γλαστράκια για να οργανώσετε τα μολύβια και τη γραφική ύλη στο υπνοδωμάτιο. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψηλή ζαρντινιέρα ή περισσότερες και να δημιουργήσετε έναν "φρέσκο", τεχνητό και οικονομικό φράχτη στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας. Διαβάστε στο blog μας πώς να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας χρησιμοποιώντας ζαρντινιέρες, ως διαχωριστικά.