Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Αποθηκευτικά κουτιά μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Εσείς που αποθηκεύετε τα μαξιλάρια κήπου, τα φανάρια εξωτερικού χώρου και τα καλοκαιρινά παιχνίδια όταν δεν τα χρησιμοποιείτε; Ένα αποθηκευτικό κουτί μαξιλαριών είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης, αλλά πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο; Υπάρχουν διάφορα πράγματα που χρειάζεται να λάβετε υπόψη:

  • Τι θα αποθηκεύσετε και ποιο είναι το σωστό μέγεθος;
  • Σκοπεύετε να μετακινείτε το κουτί τριγύρω; 
  • Πόσο χώρο διαθέτετε για το αποθηκευτικό κουτί μαξιλαριών στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας;
  • Θα είναι προστατευμένο το αποθηκευτικό κουτί από τη βροχή και το κρύο ή πρέπει να είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον παγετό;

Ορισμένα χαρακτηριστικά είναι "καλό να υπάρχουν", ενώ κάποια άλλα είναι "απαραίτητα να υπάρχουν". Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας καθοδηγήσουμε σε μερικές από τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε.

Αποθηκευτικό κουτί μαξιλαριών με κάθισμα για μικρά μπαλκόνια

Εάν διαθέτετε περιορισμένο χώρο στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας, μια καλή ιδέα είναι να βρείτε έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Μερικά κουτιά μαξιλαριών είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν το βάρος ενός ή περισσότερων ατόμων, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για λόγους αποθήκευσης, αλλά και για να κάθεστε. Αυτό ισχύει για το SVENDBORG. Μπορεί εύκολα να μετακινηθεί τριγύρω, καθώς έχει λαβές, οπότε μπορείτε να το σύρετε δίπλα από το τραπέζι σε περίπτωση που έχετε περισσότερους καλεσμένους και δεν επαρκούν οι καρέκλες κήπου.


Το KARLBY είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αποθηκευτικό κουτί μαξιλαριών. Θα λέγαμε ότι είναι ένα παγκάκι κήπου με αποθηκευτικό χώρο, όπου μπορείτε να αποθηκεύετε τα μαξιλάρια κήπου όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Συνοδεύεται από μαξιλάρι ώστε να είστε άνετοι. Το KARLBY είναι FSC® πιστοποιημένο (FSC® N001715) και η σωστή επιλογή για εσάς που λατρεύετε το ξύλο και νοιάζεστε για τη φύση.


Διαβάστε ακόμα πώς να επιλέξετε τη σωστή ομπρέλα κήπου.

Μεγάλο αποθηκευτικό κουτί κήπου με πολύ χώρο

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τόσο τα μαξιλάρια του κήπου, όσο και φαναράκια ή εργαλεία κήπου, τότε, χρειάζεται να ψάξετε για κάποιο αποθηκευτικό με χωρητικότητα περίπου 700+ λίτρων.

Το HOUSTRUP είναι μια εξαιρετική πρόταση. Διαθέτει υδραυλικό καπάκι για να ανοίγει και να κλείνει απαλά.

Μεγάλο κουτί αποθήκευσης κήπου σε βεράντα


Το κουτί μαξιλαριών TAMBOHUSE ταιριάζει με το σαλόνι κήπου TAMBOHUSE και διατίθεται σε φυσικό και γκρι χρώμα, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα στη βεράντα σας.


Κουτιά μαξιλαριών που μετακινούνται εύκολα

Χρειάζεστε μερικές φορές να μετακινείτε τα έπιπλα στο μπαλκόνι; Ή μήπως απλά σας αρέσει να αναδιαμορφώνετε τη διακόσμηση του χώρου; Σε αυτή την περίπτωση, ένα αποθηκευτικό κουτί κήπου με λαβές θα σας κάνει τη ζωή ευκολότερη. Το BISNAP είναι ένα μικρό και ελαφρύ κουτί μαξιλαριών, το οποίο μπορείτε να μετακινήσετε εύκολα. Είναι κατασκευασμένο από UV προστατευμένο πλαστικό και είναι ανθεκτικό στον παγετό και αδιάβροχο.


Το κουτί μαξιλαριών YDERUP είναι λίγο μεγαλύτερο από το BISNAP και διαθέτει περισσότερο χώρο. Επίσης, είναι λίγο πιο βαρύ αλλά διαθέτει ροδάκια, ώστε να είναι πιο ευέλικτο. Διατίθεται σε φυσικό ή μαύρο χρώμα, και είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει κομψότητα στη βεράντα ή στο μπαλκόνι σας.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να αφαιρέσετε τις άλγες από τα έπιπλα κήπου

Συντήρηση των ξύλινων επίπλων κήπου