Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Εορταστικό τραπέζι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά και αποχαιρετούμε αυτή που πέρασε! Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η στιγμή για να το παρακάνουμε λίγο όσων αφορά το ντύσιμο, το εξαιρετικό φαγητό και τα αφρώδη ποτά - αλλά και για να δημιουργήσουμε το τέλειο σκηνικό στο εορταστικό τραπέζι.

Ένα υπέροχο σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει μια αξέχαστη ατμόσφαιρα για το δείπνο με τους αγαπημένους μας, ενώ δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα για να το πετύχετε. Σε αυτή τη δημοσίευση θα σας εμπνεύσουμε να δημιουργήσετε το τέλειο σκηνικό για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Διακοσμητικά κηροπήγια και κεριά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Κηροπήγιο GREGOR Ø7xΥ11cm εφέ μάρμαρο
5€/τμχ
6€ /τμχ
Κέρδος 17%
Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
Μόνο στο κατάστημα

Δημιουργήστε το σκηνικό που θέλετε με φαναράκια και κεριά

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο βεβαιωθείτε ότι έχετε ότι γυαλίζει, με χρυσά διακοσμητικά και glitter, που ταιριάζουν απόλυτα στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Τοποθετήστε κεριά σε δίσκους στο τραπέζι, βάλτε φωτάκια σε ένα βάζο ή μερικά κηροπήγια ακόμα. Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν μεταξύ τους για να δείχνουν υπέροχα. 

Απογειώστε το οπτικό αποτέλεσμα με λίγη λάμψη ή χρησιμοποιήστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στη διακόσμηση του τραπεζιού σας.

Μην εστιάσετε μόνο στο τραπέζι, αλλά σε όλο το δωμάτιο. Τοποθετήστε φανάρια και κεριά ως φόντο της διακόσμησης του τραπεζιού. Έτσι, θα δημιουργήσετε μια πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα και οι καλεσμένοι σας θα βρίσκονται σε ένα σκηνικό ζεστασιάς με απαλό φωτισμό. 

Τα χρώματα δημιουργούν μια εορταστική ατμόσφαιρα

Ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα είναι χρησιμοποιώντας πληθώρα χρωμάτων. 

Τα πιάτα και τα μπολ δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στο ίδιο σετ. Είναι εύκολο να αναμείξετε διαφορετικά σχέδια και χρώματα, για να δημιουργήσετε ένα κομψό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε να συνδυάσετε τα μοναδικά πιάτα FERDUS με τα μπολ KLAES.

Τα λουλούδια δημιουργούν μια εορταστική ατμόσφαιρα

Το κερασάκι στην τούρτα και ένας σίγουρος τρόπος να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα είναι να βάλετε βάζα με λουλούδια στο τραπέζι. 

Διακοσμήστε το τραπέζι σας με γυάλινα ή κεραμικά βάζα, ξεκινώντας με αυτά που έχετε ήδη στο σπίτι. Διακοσμήστε τα με κλαδιά και λουλούδια και μην διστάσετε να τα ψεκάσετε με λίγη χρυσόσκονη, για να δώσετε επιπλέον λάμψη στο τραπέζι σας. 

Τα τεχνητά φυτά θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη διακόσμηση του τραπεζιού σας για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε να ξεκινήσετε από νωρίτερα με αυτό το κομμάτι της διακόσμησης, καθώς δεν χάνεται η φρεσκάδα τους. Αντιθέτως, η όμορφη όψη τους μπορεί να διατηρηθεί και να είναι μέρος της υπέροχης διακόσμησής σας και τη νέα χρονιά που έρχεται!

Καλή Χρονιά!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη