Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Είδη κουζίνας όπως: κούπες, κανάτα για γάλα, πετσέτες φαγητού, τραπεζομάντηλο και τραπέζι τραπεζαρίας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Η νέα μας Nordic Mood συλλογή παρουσιάζει είδη κουζίνας που θα προσθέσουν ζεστασιά και μια νοσταλγική άνεση στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας. Η συλλογή συνδέει μια ακατέργαστη και χειροποίητη έκφραση με δυναμικά σχέδια και φυσικά υλικά.

Τα ευχάριστα αντικείμενα της συλλογής γεμίζουν το τραπέζι με άνεση και αυθεντικότητα, μέσω των ακατέργαστων και φυσικών υλικών σε θερμά χρώματα. Μαζί αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση, από τα καθημερινά γεύματα μέχρι τις γιορτινές συναθροίσεις. 

Η κούπα και η γαλατιέρα OLLE είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα και τις υφές της φύσης. Η πήλινη κούπα και η γαλατιέρα ή κανάτα για το γάλα που την συνοδεύει έχουν μια υπέροχη, λεία επιφάνεια που ξεχωρίζει από τη ρουστίκ βάση. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, ενώ παράλληλα διακοσμούν το τραπέζι του πρωινού και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Το τραπεζομάντηλο και οι πετσέτες φαγητού KASTANIE, κατασκευασμένα από βαμβάκι και λινό, ολοκληρώνουν τη διαμόρφωση του τραπεζιού. Το φυσικό χρώμα και οι ακατέργαστες γραμμές προσθέτουν μια ρουστίκ, χειροποίητη έκφραση σε κάθε γευστική εμπειρία. 

Όλα τα προϊόντα στη νέα Nordic Mood συλλογή είναι διαθέσιμα στα καταστήματα JYSK και online στη JYSK.gr από τις 23 Ιανουαρίου 2024.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Πώς να επιλέξετε τραπέζι τραπεζαρίας