Μοντέρνοι καναπέδες JYSK απαράμιλλου σχεδιασμού

Οι καναπέδες του σπιτιού μας είναι ένα μέρος όπου περνάμε αρκετές ώρες της μέρας, ακολουθώντας αυτές που περνάμε στο κρεβάτι. Για το λόγο αυτό, ένας καναπές χρειάζεται να είναι άνετος, ξεκούραστος και φιλόξενος. Είναι υπέροχο εμείς και οι φίλοι μας να μην θέλουμε να σηκωθούμε από τον καναπέ, όχι επειδή βαριόμαστε, αλλά επειδή είναι αφράτος και κομψός. Ακόμα, ένας καναπές χρειάζεται να είναι ευρύχωρος, να μπορούμε να ακουμπήσουμε την πλάτη μας στα μαξιλάρια του καναπέ ή να κάτσουμε με τους καλεσμένους μας, χωρίς να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο. Φυσικά, σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ένα μεγάλος, τριθέσιος καναπές, ένας καναπές γωνία με σεζλόνγκ ή ένα σετ καναπέδων. Ευτυχώς για εσάς, στη JYSΚ διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή καναπέδων, ποιοτικών και οικονομικών, για να κάνετε τη δική σας επιλογή.

Τύποι καναπέδων: Θέλετε διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ;

Τι τύποι καναπέδων υπάρχουν; Εσείς πόσες θέσεις χρειάζεστε; Διαθέτετε ένα μεγάλο σαλόνι ή ένα μικρό με περιορισμένο χώρο, στον οποίο δεν θέλετε να κάνετε εκπτώσεις στην άνεση; Στη συλλογή μας υπάρχουν: καναπέδες διθέσιοι, καναπέδες τριθέσιοι, καναπέδες γωνιακοί, καναπέδες κρεβάτια, καναπέδες σε Π-σχήμα. Επιλέξτε τον καναπέ ή το σετ καναπέδων που ταιριάζει στον χώρο σας και τις ανάγκες σας. Προσθέστε έναν μικρό διθέσιο καναπέ ή έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ με σεζλόνγκ και απολαύστε χαλαρές στιγμές με στυλ. Θυμηθείτε ότι στη JYSK μπαίνουν συχνά οι καναπέδες σε προσφορά, για αυτό δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε όταν πρόκειται για λόγους οικονομικούς. 

Δείτε τους καναπέδες σαλονιού σε σχήμα Π

Είναι νέα τάση στα έπιπλα σαλονιού και έχουν βρει ήδη τους θαυμαστές τους. Ο λόγος για τους καναπέδες σε σχήμα Π. Πρόκειται για γωνιακούς καναπέδες σε σχήμα Π, με σεζλόνγκ συνήθως στη μία γωνία και επιπλέον θέσεις στην άλλη. Διαθέτουν περισσότερες θέσεις και για το λόγο αυτό είναι μεγαλύτεροι από τους κλασικούς καναπέδες γωνία. Βεβαιωθείτε ότι ο διαθέσιμος χώρος στο σαλόνι σας επαρκεί για έναν τόσο μεγάλο καναπέ και φροντίστε να μετρήσετε τον χώρο που σχηματίζεται στο μέσον για να πάρετε το κατάλληλο τραπεζάκι σαλονιού. Στη συλλογή μας διαθέτουμε πολλά σχέδια καναπέδων σε σχήμα Π σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι.

Πώς να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ για εσάς

Η αγορά ενός καναπέ είναι μια σημαντική επένδυση, οικονομικά, αλλά και στυλιστικά. Πρόκειται για ένα αντικείμενο που δεν αλλάζουμε συχνά, γι' αυτό πριν ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς σας, χρειάζεται να λάβετε υπόψη μερικές σημαντικές παραμέτρους. Πρωτίστως, τις διαστάσεις του χώρου. Σκεφτείτε σε ποιο σημείο του σαλονιού πρόκειται να τοποθετήσετε τον καναπέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χάρτινη ταινία για να οριοθετήσετε τον χώρο που θα καταλαμβάνει. Έπειτα, σκεφτείτε το χρώμα που θέλετε να έχει. Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε κομμάτια υφασμάτων για να δείτε τι θα ταίριαζε στον χώρο και ποιο χρώμα θα φώτιζε ή θα σκοτείνιαζε το σαλόνι σας.

Καναπέδες: Συλλογές, Υλικά & Χρώματα

Στη JYSK θα βρείτε σετ καναπέδων, πολυθρόνες, πουφ ή σειρές επίπλων που μπορούν να συνδυαστούν, για να φτιάξετε το δικό σας ιδιαίτερο σκηνικό επίπλωσης. Οι καναπέδες διατίθενται σε υπέροχα χρώματα, όπως μπεζ, γκρι, μπλε και άλλα, και είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υφάσματα. Συχνά, τα μαξιλάρια καναπέδων είναι με pocket ελατήρια και επένδυση από αφρό, ενώ τα πόδια τους είναι από μασίφ υλικά. Οι καναπέδες διατίθενται ως διθέσιοι καναπέδες, τριθέσιοι ή καναπέδες γωνία με σεζλόνγκ. Στη JYSK θα βρείτε μοντέρνους καναπέδες ή με vintage καπιτονέ, με ύφασμα ή δερματίνη, τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε μεμονωμένους ή ως σετ.