Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΣΤΥΛ & ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Καλάθια από φύκια, ψάθινα καλάθια και ένα ξύλινο κουτί με ένθετη φωτογραφία της Susanne Bank

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Αποθήκευση, Διακόσμηση σπιτιού

Ετικέτες: Αποθηκευτικά κουτιά, Διακοσμητικά κουτιά αποθήκευσης, Κουτιά αποθήκευσης

Τίποτα δεν μπορεί να κάνει ένα σπίτι να δείχνει τόσο προσεγμένο και τακτοποιημένο, όσο τα αποθηκευτικά κουτιά. Αν χρειάζεστε ένα μέρος να αποθηκεύετε τα ριχτάρια, τις κλωστές και τα είδη ραπτικής σας, τα περιοδικά ή τα παιχνίδια των παιδιών, ένα διακοσμητικό αποθηκευτικό κουτί μπορεί να σας βοηθήσει. Ζητήσαμε από την Category Manager του Τμήματος Οικιακών Ειδών της JYSK, Susanne Bank, σχετικά με τα αγαπημένα της για τη νέα σεζόν: "Λοιπόν, ήταν αρκετά δύσκολο να επιλέξω, αλλά κατάφερα να αποφασίσω και να ξεχωρίσω τρία διαφορετικά αποθηκευτικά κουτιά, όπου το καθένα έχει τα πλεονεκτήματά του, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν ιδιαίτερα για να αποτελούν μέρος της διακόσμησης", μας λέει η Susanne.

AGNE καλάθι από φύκια

Τετράγωνο καλάθι από φύκια, στρογγυλό καλάθι και μαύρα καλάθια


"Το καλάθι AGNE έχει ακριβώς το κατάλληλο μέγεθος για διάφορους σκοπούς", μας λέει η Susanne. "Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο ράφι της βιβλιοθήκης για τα κεριά, στο γραφείο για τα σημειωματάρια, στην ντουλάπα για τα φουλάρια – ή για οτιδήποτε άλλο. Η εμφάνισή του είναι τέλεια για κάποιον που επευφημεί την απλότητα στη ζωή. Είναι τόσο πρακτικό, όσο και όμορφο", μας λέει η Susanne. Το αποθηκευτικό καλάθι AGNE είναι κατασκευασμένο από φύκια και έχει πρακτικές λαβές. Έχει 23 cm πλάτος, 32 cm μήκος και 16 cm ύψος.

CHRISTER στρογγυλό καλάθι

Στρογγυλό καλάθι στο πάτωμα υπνοδωματίου


"Πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσεγμένο καλάθι και μόνο από την όψη του μου θυμίζει μια περίοδο που ήταν πιο προβλέψιμη, με αποτέλεσμα να με βοηθά να βρίσκω μια αίσθηση ηρεμίας", λέει η Susanne. "Τα φυσικά χρώματα και τα γεωμετρικά σχέδια δημιουργούν μια μοναδική αντίθεση με έναν ενδιαφέροντα τρόπο, και θεωρώ ότι ανοίγει έναν διάλογο με τη φαντασία."

Το καλάθι CHRISTER είναι κατασκευασμένο από φύκια και οι πρακτικές λαβές του το καθιστούν εύκολο να το μετακινείτε τριγύρω.

ALBIN ξύλινο καλάθι

Ξύλινο καλάθι στο πάτωμα, κάτω από ένα μαύρο ράφι τοίχου στο οποίο υπάρχει τεχνητό φυτό


"Καλάθι απορριμάτων, αποθηκευτικό καλάθι για χαρτιά συσκευασίας, για ένα ριχτάρι ή για τα παιχνίδια της γάτας... Το ALBIN είναι πολύ ευέλικτο", λέει η Susanne. "Η απλή, κομψή του εμφάνιση θα ταιριάξει τόσο στο εφηβικό δωμάτιο, στο γραφείο ή στο χωλ, ενώ μπορείτε να το πάτε από το ένα μέρος στο άλλο εύκολα".

Το ALBIN είναι κατασκευασμένο από ξύλο, έχει ύψος 30 cm και διάμετρο 23 cm.

Δείτε επίσης τα αγαπημένα διακοσμητικά είδη της Tina.