Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-50%* ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΕΣ

Δύο στρογγυλά καλάθια και ένα μικρό ορθογώνιο καλάθι με ένθετη φωτογραφία της Susanne Bank

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Η Category Manager του Τμήματος Οικιακών Ειδών της JYSK είναι η ειδική σχετικά με τις έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και μία από τις αγαπημένες της προτάσεις είναι τα καλάθια.

"Τα καλάθια μπορούν να κρατήσουν την ακαταστασία μακριά από το οπτικό σας πεδίο και παράλληλα κοντά", λέει η Susanne Bank πριν μοιραστεί μαζί μας τα τρία αγαπημένα της για τη νέα σεζόν.

LAU καλάθι από φύκια


Το καλάθι LAU είναι από φύκια με δύο ράφια και ιδανικό σαν ράφι τοίχου. Έχει πλάτος 28 cm, ύψος 36 cm και βάθος 12 cm.

"Το καλάθι LAU είναι διακοσμητικό και πρακτικό ταυτόχρονα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα για τα φρέσκα μυρωδικά, στο μπάνιο για τις κρέμες σώματος και τα αρώματα, στο χωλ για τα γάντια και τα κλειδιά – ή οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη για αποθήκευση", λέει η Susanne και συνεχίζει: "Στη JYSK, αναζητούμε συνεχώς για είδη διακόσμησης και αντικείμενα που μπορούν να είναι βοηθητικά προς τους πελάτες μας στην καθημερινότητά τους. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να διατηρήσουν το σπίτι τους οργανωμένο, οπότε οι αποθηκευτικές λύσεις είναι ένας τομέας όπου αισθανόμαστε πραγματικά ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Η χρήση των κάθετων χώρων είναι μία από τις καλύτερες συμβουλές μας, καθώς διατηρείτε το πάτωμα τακτοποιημένο και το LAU ράφι δείχνει απλά υπέροχο".

MILAS πλαστικό καλάθι


Το πλαστικό καλάθι MILAS είναι αναδιπλούμενο και στοιβαζόμενο. Είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά μεγέθη και τρία διαφορετικά χρώματα: βπλε, γκρι και κοραλλί.

"Τα καλάθια MILAS βρίσκενται στη συλλογή μας εδώ και κάποιο διάστημα και καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους πελάτες μας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε ακόμα ένα χρώμα – ένα φρέσκο και χαρούμενο μπλε που συμπληρώνει τα άλλα δύο χρώματα", μας λέει η Susanne. "Τα καλάθια MILAS είναι όμορφα και πρακτικά. Αν ο χώρος στα ράφια σας είναι περιορισμένος τοποθετήστε δύο καλάθια MILAS το ένα πάνω στο άλλο. Προσθέστε μια ετικέτα στο μπροστινό μέρος του καλαθιού, για να μην ψάχνετε κάθε φορά που βρίσκονται τα πράγματα. Κι αν για κάποιο διάστημα δεν το χρειάζεστε, τότε, διπλώστε το και αποθηκεύστε το. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιο. Δείχνει υπέροχο παντού", μας λέει η Susanne χαμογελώντας.

ALVAR στρογγυλό καλάθι


Το καλάθι ALVAR είναι ένα στρογγυλό καλάθι με ύψος 35 cm και διάμετρο 35 cm.

"Το καλάθι ALVAR έχει μια πολύ φυσική εμφάνιση, αλλά στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πρακτικό, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο ή στον εξωτερικό χώρο σε ένα προστατευμένο μπαλκόνι ή αίθριο, χωρίς να ανησυχείτε, ενώ οι λαβές του το καθιστούν εύκολο στη μετακίνηση. Έχει ένα υπέροχο σχέδιο με κάθετα μοτίβα στη μία πλευρά και οριζόντια στην άλλη, και προσωπικά θα χρησιμοποιήσω ένα για να βάζω τα ριχτάρια στο αίθριο και ένα για να βάζω τις πετσέτες στο μπάνιο", λέει η Susanne, πριν επιστρέψει στο να ανακαλύψει νέες, πρακτικές αποθηκευτικές λύσεις για τους πελάτες της JYSK.

Δείτε επίσης τα αγαπημένα διακοσμητικά είδη της Tina.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μοντέρνα χρώματα

Προσκαλέστε τη ζεστασιά της άνοιξης στο σπίτι σας

Οι 7 καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας

Οι αγαπημένες κουρτίνες των αγοραστών