Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Διακοσμητικά και πρακτικά ψάθινα καλάθια αποθήκευσης με λαβές σε διαφορετικά σχέδια ύφανσης

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Οι αποθηκευτικές λύσεις, όπως τα καλάθια και τα κουτιά αποθήκευσης, είναι ιδανικές για να οργανώσετε τα πράγματά σας και να διατηρήσετε το σπίτι σας τακτοποιημένο.  Στη JYSK ανανεώνουμε τη συλλογή μας από καλάθια δύο φορές τον χρόνο και σε αυτή τη δημοσίευση blog η category manager, Tina Nymann, μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα της ανάμεσα στα καινούργια: “Μου αρέσει να λέω ότι το σπίτι είναι εκεί που είναι η ευτυχία, και αυτά τα καλάθια μου φέρνουν πολλή χαρά καθώς προσθέτουν μια όμορφη πινελιά στον χώρο και κρατούν τα πράγματα τακτοποιημένα,” μας λέει ξεκινώντας.  

Ψάθινα καλάθια ως αισθητικές λύσεις αποθήκευσης 

“Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω το MICHAEL. Πρόκειται για ένα ψάθινο καλάθι με λαβές και είναι ένα από τα νέα αγαπημένα μου", μας λέει η Tina. Το καλάθι MICHAEL είναι ένα όμορφο καλάθι πολλαπλών χρήσεων που συνδυάζουν την πρακτικότητα και την αισθητική. Χρησιμοποιήστε το για να αποθηκεύσετε τα περιοδικά, τα είδη πλεξίματος ή τα ριχτάρια σας, ή πάρτε το μαζί σας σε ένα υπέροχο πικνίκ. “Τα όμορφα καλάθια όπως το MICHAEL είναι ιδανικά για να τακτοποιήσετε τον χώρο και να τον κάνετε να δείχνει οργανωμένος. Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το καλάθι MICHAEL στο σαλόνι μου, για να βάζω τα ριχτάρια όταν δεν τα χρησιμοποιώ.”

Ρετρό λύσεις αποθήκευσης με ένα φυσικό άγγιγμα

“Οι άλλες δύο μου αγαπημένες αποθηκευτικές λύσεις είναι τα ψάθινα καλάθια BJERGI και HALFRED,” μας λέει η Tina. Το καλάθι BJERGI είναι από ιτιά και φύκια, όπου τα δύο αυτά φυσικά υλικά πλέκονται όμορφα σε ένα γοητευτικό μοτίβο γεμάτο λεπτομέρειες. Το καλάθι BJERGI διατίθεται σε δύο μεγέθη, ένα μικρό (Π33 x Μ26 x Υ19 cm) και ένα μεγαλύτερο (Π39 x Μ34 x Υ25 cm). Το ψάθινο καλάθι HALFRED είναι κατασκευασμένο από ιτιά και είναι μια κλασική, ρετρό εκδοχή των υφαντών αποθηκευτικών λύσεων. Με τις κεκλιμένες πλευρές του αποκτά μια ρουστίκ εμφάνιση, για μια μοντέρνα διακόσμηση της διαχρονικής παραδοσιακής ατμόσφαιρας σε ένα σπίτι.

“Και τα δύο καλάθια διατίθενται σε υπέροχες χαλαρωτικές αποχρώσεις του καφέ, φέρνοντας στο σπίτι σας ζεστασιά και μια ρετρό, αλλά σύγχρονη ατμόσφαιρα. Τα καλάθια BJERGI και HALFRED είναι ιδανικά τόσο για πρακτικούς, όσο και για λόγους διακόσμησης του σπιτιού σας,” μας λέει η Tina. 

Δείτε όλη τη συλλογή μας από ψάθινα καλάθια και αποθηκευτικά κουτιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στα υπόλοιπα αγαπημένα είδη των αγοραστών μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή επίπλων αποθήκευσης MARKSKEL

Στο προσκήνιο: Η συλλογή επίπλων αποθήκευσης MARKSKEL

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Οι 7 καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας

Οι 7 καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας

Οργανώστε τη ντουλάπα σας

Οργανώστε τη ντουλάπα σας