Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Ράγα ρούχων σε υπνοδωμάτιο, κοπέλα δίπλα σε κούτες μετακόμισης & καναπές-κρεβάτι σε καθιστικό

Αποκτήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη γκαρσονιέρα σας

Μετακομίζετε για πρώτη φορά; Είναι συναρπαστικό να πηγαίνετε για πρώτη φορά σε δικό σας σπίτι — αλλά μπορεί να είναι και λίγο εξοντωτικό. Τι είναι απολύτως απαραίτητο και τι είναι ωραίο να έχετε για να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπιτικό για εσάς; Δημιουργήσαμε μια λίστα για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.  

Πολυ-λειτουργικά έπιπλα

Σε ένα μικρό διαμέρισμα που διαθέτει μόνο ένα δωμάτιο, κοινώς σε μια γκαρσονιέρα, θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση του να δημιουργήσετε σαλόνι, τραπεζαρία και υπνοδωμάτιο σε ένα χώρο. Είναι εξίσου σημαντικό να μπορείτε να κοιμηθείτε, αλλά και να φάτε ή να χαλαρώσετε στο ίδιο δωμάτιο. Τα πολυ-λειτουργικά έπιπλα, όπως ένας καναπές-κρεβάτι, μπορούν να αποδειχθούν η τέλεια λύση σε μικρούς χώρους. Ενδεχομένως ένα τραπεζάκι να μπορεί να χρησιμεύσει και ως κομοδίνο. Και, φυσικά, σκεφτείτε πρακτικά σχετικά με την αποθήκευση: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ντουλάπα για να αποθηκεύετε τα ρούχα σας, τα λευκά είδη, αλλά και τα βιβλία σας, ώστε να φαίνεται τακτοποιημένος ο χώρος σας. Ή να χρησιμοποιήσετε μια βιβλιοθήκη για τον ίδιο σκοπό.

Αναγκαίο να έχετε


Αμέσως μόλις βεβαιωθείτε ότι έχετε όσα είναι απαραίτητα να έχετε, είναι ώρα να σκεφτείτε πώς θα δώσετε το προσωπικό σας στίγμα στο χώρο. Κηροπήγια, φυτά, ριχτάρια και μαξιλαράκια θα δώσουν μια αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο και θα κάνουν πιο οικείο το περιβάλλον. Ένα χαλί στο πάτωμα ή ένα παραβάν μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι το δωμάτιο διαχωρίζετε.

Καλό να έχετε


Δείτε επίσης τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών μας.

Εξοπλισμός ύπνου για σπίτι ενός δωματίου

Κοιμόμαστε περίπου το 1/3 της ζωής μας, οπότε είναι άκρως λογικό να δίνουμε προτεραιότητα στα είδη ύπνου. Βεβαιωθείτε ότι το υπνοδωμάτιο, αν υπάρχει ως ανεξάρτητος χώρος, αλλά ακόμα κι αν πρόκειται για τον ίδιο χώρο, να είναι άνετο και φιλόξενο, ώστε να ξυπνάτε με διάθεση. Αποκτήστε ένα άνετο μαξιλάρι, που να ταιριάζει στις συνήθειες ύπνου σας, και δείτε στον οδηγό παπλωμάτων μας συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο πάπλωμα. 

Αναγκαίο να έχετε


Εάν θέλετε να περιποιηθείτε λίγο περισσότερο το περιβάλλον που κοιμάστε, ένα κεφαλάρι είναι μια καλή επένδυση. Είναι ωραίο στην όψη και σας παρέχει επιπλέον άνεση όταν κάθεστε στο κρεβάτι. Επίσης, ένα κουβερλί κρεβατιού καλύπτει τα σεντόνια σας και κάνει το υπνοδωμάτιο να δείχνει τακτοποιημένο.

Καλό να έχετε

Ράγα ρούχων ή ντουλάπα;

Είναι σημαντικό να περιποιείστε τα ρούχα σας, ώστε να διατηρούνται περισσότερο και να δείχνουν όμορφα όταν τα φοράτε. Μία ντουλάπα με ράγα και συρτάρια είναι ιδανική, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια συρταριέρα και να τη συνδυάσετε με μία ράγα ρούχων.

Αναγκαίο να έχετε


Μπορείτε να δημιουργήσετε μια οικεία ατμόσφαιρα με μερικά διακοσμητικά καλάθια, στα οποία θα αποθηκεύετε μικρο-αντικείμενα, με μερικά κασπώ, ένα μοντέρνο καλάθι απλύτων ή ένα πρακτικό τρόλεϊ.

Καλό να έχετε

Είδη μπάνιου και δροσερές προσθήκες

Είναι βασικό να βάλετε και μερικές πινελιές στο μπάνιο χωρίς να "πνίξετε" τον διαθέσιμο χώρο. Πέρα από τα απαραίτητα είδη μπάνιου, θυμηθείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα για ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

Αναγκαίο να έχετε


Αν πραγματικά θέλετε να δημιουργήσετε ένα άνετο μπάνιο, τότε, προσθέστε ένα πατάκι μπάνιου, ώστε να μπορείτε να βγαίνετε από το ντους με άνεση, ένα αποθηκευτικό κουτί και έναν κάδο.

Καλό να έχετε 

Χρήσιμα είδη για κάθε σπίτι


Ρίξτε μια ματιά στα είδη κουζίνας και διαβάστε τις καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να διαλέξετε την κατάλληλη κουρτίνα για να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να ζείτε στο νέο σας σπίτι.

Αναγκαίο να έχετε

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Προσθέστε μια νότα φυσικής ζεστασιάς στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG

Στο προσκήνιο: Η καρέκλα τραπεζαρίας ARNBORG