Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Χριστουγεννιάτικα ξωτικά και καλικάντζαροι σε ένα σαλόνι έτοιμο διακοσμημένο για τις γιορτές

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Οι καλικάντζαροι των Χριστουγέννων είναι φανταστικά πλάσματα με μακρά ιστορία στη Σκανδιναβική λαογραφία και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των Σκανδιναβικών Χριστουγέννων. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είναι πολύ δημοφιλείς διακοσμήσεις για τα Χριστούγεννα στη σύγχρονη εκδοχή τους. Ο συνδυασμός των χαρούμενων, μινιμαλιστικών σχεδίων και των ζεστών χριστουγεννιάτικων χρωμάτων τα καθιστούν ιδανικά για να στολίσετε μικρές ζεστές γωνιές στο σπίτι, όπως τα τραπεζάκια του σαλονιού, τα περβάζια των παραθύρων, γύρω από το τζάκι ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Είτε αναφέρεστε σε αυτά με τον χαρακτηρισμό χριστουγεννιάτικοι καλικάντζαροι ή ξωτικά, ένα είναι σίγουρο: θα φέρουν μια νότα χαράς στο σπίτι σας κατδά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο ξωτικό MUGGLESTEN

Το ξωτικό MUGGLESTEN είναι μια σύγχρονη εκδοχή των παραδοσιακών σκανδιναβικών χριστουγεννιάτικων ξωτικών. Είναι σαν μικρός φίλος με μεγάλο χριστουγεννιάτικο καπέλο, στρογγυλή μύτη και ένα τεράστιο, χνουδωτό γκρι μούσι. Θα το βρείτε σε δύο μεγέθη, τη μεγάλη εκδοχή των 31 cm ύψος και τη μικρότερη εκδοχή των 17 cm. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο περβάζι ή σε όποιο άλλο σημείο επιλέξετε να τοποθετήσετε το ξωτικό MUGGLESTEN για να υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα.  

Χριστουγεννιάτικα ξωτικά διακοσμούν ένα περβάζι
Χριστουγεννιάτικο ξωτικό με γκρι μούσι και ψηλό κόκκινο καπέλο ως διακοσμητικό στο περβάζι παραθύρου

Το χριστουγεννιάτικο ξωτικό NABBI

Όπως και το MUGGLESTEN, το ξωτικό NABBI ή ο χριστουγεννιάτικος καλικάντζαρος φοράει ένα μεγάλο, μυτερό κόκκινο καπέλο και διαθέτει μια υπέροχη, λευκή γενειάδα. Ο NABBI είναι υπέροχος στο να βρίσκει τα καλύτερα μέρη για να καθίσει και να χαλαρώσει, ξεκουράζοντας τα πόδια του για όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Ως φιλικός σύντροφος, θα αναβαθμίσει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Σκανδιναβικό ξωτικό Χριστουγέννων στο περβάζι δίπλα από αναμμένα, μεγάλα κεριά
Χριστουγεννιάτικο ξωτικό, φανάρι με κερί και τεχνητό δέντρο

Το χριστουγεννιάτικο ξωτικό MOLDAVIT 

Το ξωτικό των Χριστουγέννων MOLDAVIT είναι σαν τον μεγάλο ξάδερφο του NABBI. Με πιο μακρύ κορμό και πολύ μακρύτερα πόδια σε ριγέ κάλτσες, είναι επίσης ένα ξωτικό που απολαμβάνει να κάθεται σε υπέροχες γωνιές στο σπίτι. Όπως συμβαίνει συνήθως με τα χριστουγεννιάτικα ξωτικά και τους καλικάντζαρους, έτσι και το MOLDAVIT φοράει ένα κόκκινο, μυτερό χριστουγεννιάτικο καπέλο και επιδεικνύει τη μεγάλη, λευκή γενειάδα του.  

Χριστουγεννιάτικο ξωτικό με λευκή γενειάδα, μυτερό κόκκινο καπέλο και ριγέ κάλτσες
Χριστουγεννιάτικο ξωτικό με λευκή γενειάδα, κόκκινο μυτερό καπέλο και ριγέ κάλτσες

Τάρανδοι χριστουγέννων και ένα χριστουγεννιάτικο ποντίκι

Τα χριστουγεννιάτικα ξωτικά δεν είναι τα μόνα που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις γιορτές. Το ποντίκι-βοηθός του Άγιου Βασίλη, GYLVE, και μερικοί από τους έμπιστους ταράνδους του, όπως ο JULKLAPP και ο RAN, έχουν επίσης αποστολή να βοηθήσουν. Καλικάντζαροι, ξωτικά, ποντίκια ή τάρανδοι, όλοι φιλικοί και ευγενικοί, έτοιμοι να σας κρατήσουν συντροφιά στις γιορτές.

Χριστουγεννιάτικοι τάρανδοι και ένα ποντίκι για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Οι χνουδωτές χριστουγεννιάτικες φιγούρες, όπως αυτές, θα ενισχύσουν τη χαρά των γιορτών, αλλά δεν είναι τα μόνα. Βρείτε όλη τη συλλογή μας χριστουγεννιάτικων ειδών, δημιουργήστε μοναδικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και απολαύστε τις γιορτές!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση

Σκανδιναβική διακόσμηση με γαλήνια και κομψή έκφραση

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς