Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μια εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Μια καρέκλα κήπου αναδιπλούμενη, μια καρέκλα κήπου στοιβαζόμενη, μια ανακλινόμενη καρέκλα κήπου & μια καρέκλα κήπου σε ηλιόλουστο αίθριο

Πώς να επιλέξετε καρέκλες κήπου

Οι καρέκλες κήπου έχουν διαφορετικές λειτουργίες και ιδιότητες: Μερικές μπορείτε να τις στοιβάξετε και κάποιες άλλες να τις διπλώσετε. Κάποιες διαθέτουν μπράτσα και ορισμένες έχουν ψηλή πλάτη. Οπότε ποιες πρέπει να επιλέξετε; Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε για να πάρετε τη σωστή απόφαση, με αυτή τη δημοσίευση.

Μικρό μπαλκόνι ή μεγάλο αίθριο;

Ένα μικρό μπαλκόνι ή αίθριο χρειάζεται μικρότερα έπιπλα κήπου. Οι περισσότερες καρέκλες κήπου έχουν πλάτος που κυμαίνεται συνήθως από 40 έως 70 cm, οπότε αν έχετε ένα μικρό μπαλκόνι θα χρειαστεί να επιλέξετε στενές καρέκλες εξωτερικού χώρου. Θα μπορούσατε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε ένα παγκάκι κήπου για να κάθεστε. Ωστόσο, θυμηθείτε να αφήσετε κενό χώρο ανάμεσα στις καρέκλες, περίπου 15 cm, ώστε όλοι να κάθονται άνετα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει με το παγκάκι.


Εάν, ωστόσο, έχετε ένα μεγάλο μπαλκόνι ή αίθριο, τότε, μπορείτε να επιλέξετε πιο επιβλητικές και φαρδιές καρέκλες κήπου με μπράτσα.


Με ψηλή πλάτη ή με χαμηλή πλάτη; 

Απολαμβάνετε πολύωρα δείπνα με την συντροφιά των οικείων σας; Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό οι καρέκλες κήπου να είναι άνετες. Μια καρέκλα κήπου με ψηλή πλάτη προσφέρει πλήρη στήριξη στην πλάτη σας και μπορεί να προστατεύσει εσάς και τους καλεσμένους σας από τη βραδινή δροσιά και το απαλό αεράκι.


Ακόμα χρειάζεται να λάβετε υπόψη το υλικό που προτιμάτε. Διαβάστε σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων υλικών στον οδηγό μας: Πώς να επιλέξετε έπιπλα κήπου

Οι καρέκλες κήπου με χαμηλότερη πλάτη έχουν μια πιο κομψή εμφάνιση και μπορούν να μετακινηθούν ευκολότερα.

 

Στοιβαζόμενες καρέκλες κήπου ή ανακλινόμενες καρέκλες κήπου;

Χρειάζεται ακόμα να αναρωτηθείτε που θα βάλετε τις καρέκλες όταν δεν θα τις χρησιμοποιείτε. Έχετε κάποιο υπόστεγο ή χώρο αποθήκευσης που μπορείτε να τις προστατεύσετε από τη βροχή; Σε αυτή την περίπτωση, οι στοιβαζόμενες καρέκλες κήπου είναι ιδανικές, καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο όταν στοιβάζονται.  

 

Και οι ανακλινόμενες καρέκλες εξοικονομούν χώρο. Είναι δύο σε ένα, καθώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε όρθια θέση όταν τρώτε, αλλά και σε ανάκλιση όταν χαλαρώνετε. Αν τις κλείσετε και τις στηρίξετε στο τραπέζι κήπου ή στον τοίχο θα πιάνουν λίγο χώρο, ενώ θα είναι εύκολο να τις ανοίξετε όταν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε. 

Προστατεύστε τα έπιπλα κήπου σας με προστατευτικό κάλυμμα 

Εάν αφήνετε τις καρέκλες κήπου σας έξω, τότε, μια καλή ιδέα για να τις προστατεύσετε είναι ένα κάλυμμα. Αυτό θα ενισχύσει την αντοχή τους και θα μειώσει τον χρόνο που θα χρειαστείτε για να τις καθαρίσετε ή να τις συντηρήσετε. Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να διπλώσετε τις αναδιπλούμενες καρέκλες κήπου.


Μην ξεχάσετε τα μαξιλάρια κήπου

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι εσείς και οι επισκέπτες σας θα αισθάνεστε ζεστά και άνετα στις καινούργιες καρέκλες κήπου σας. Τα μαξιλάρια κήπου προσφέρουν ένα απαλό και αφράτο κάθισμα, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και μερικά φλις κουβερτάκια για τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε μια δροσερή lounge περιοχή δίπλα στην πισίνα

Η κρεμαστή καρέκλα: Ένας πόλος έλξης στον εξωτερικό χώρο

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ξαπλώστρα