Ψάχνετε ένα κάλυμμα επίπλων κήπου;

Κρατήστε τα έπιπλα κήπου σας προστατευμένα με αδιάβροχα, προστατευτικά καλύμματα για έπιπλα κήπου. Ένα κάλυμμα επίπλων κήπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το πέρας του καλοκαιριού, για να τα διατηρήσετε και να τα προστατεύσετε από την βροχή ή τον ήλιο. Ακόμη, στη συλλογή μας θα βρείτε αδιάβροχο κάλυμμα για τα μαξιλάρια του κήπου ή την ομπρέλα. Τέλος, μπορείτε να περιποιηθείτε τα ξύλινα έπιπλα κήπου με ειδικό λάδι συντήρησης επίπλων. Απολαύστε τα έπιπλα κήπου σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.  

    Αξεσουάρ κήπου - Καλύμματα/Πρ.περιπ.

    Φροντίστε τα έπιπλα κήπου

    Μόλις αγοράσατε τα νέα έπιπλα για τον κήπο, το μπαλκόνι ή το εξοχικό σας και είστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το σκηνικό που έχετε δημιουργήσει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Για να αισθάνεστε το ίδιο και τα επόμενα χρόνια φροντίστε να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από τη μούχλα και την υγρασία. 
    Συχνά τα έπιπλα κήπου, τόσο αυτά που είναι από ξύλο, όσο και τα πλαστικά, εμφανίζουν μερικές πράσινες κηλίδες. Αυτές οι πράσινες κηλίδες είναι οι γνωστές άλγες, τύπος φωτοσυνθετικού οργανισμού, ο οποίος προσβάλλει τα έπιπλά σας και απαιτεί αρκετή δουλειά για την αντιμετώπισή του. Αναπτύσσονται κυρίως σε υγρά και ζεστά περιβάλλοντα με σκιά.
    Διαβάστε στους οδηγούς της JYSK πώς να απαλλαγείτε από τις άλγες και να διατηρήσετε τα έπιπλά σας.