Ψάχνετε ένα αδιάβροχο κάλυμμα επίπλων κήπου;

Κρατήστε τα έπιπλα κήπου σας προστατευμένα με αδιάβροχα, προστατευτικά καλύμματα για έπιπλα κήπου. Ένα κάλυμμα επίπλων κήπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το πέρας του καλοκαιριού, για να τα διατηρήσετε και να τα προστατεύσετε από την βροχή ή τον ήλιο. Στη συλλογή μας έχουμε καλύμματα για σετ κήπου ή κάλυμμα για μεμονωμένες καρέκλες, αδιάβροχο κάλυμμα για τα μαξιλάρια του κήπου ή την ομπρέλα ήλιου. Απολαύστε τα έπιπλα κήπου σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.  

9 προϊόν(τα)
    9 προϊόν(τα)

    Περιποιηθείτε με λάδι ξύλου τα έπιπλά σας

    Διαθέτετε ξύλινα έπιπλα κήπου και δείχνουν κάπως θαμπά ή ταλαιπωρημένα; Θυμηθείτε να τα περιποιήστε χρησιμοποιώντας λάδι ξύλου εμποτισμού. Το λάδι σκληρού ξύλου προσφέρει προστασία στα ξύλινα έπιπλα κήπου ενάντια στην UV-ακτινοβολία και βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης. Δώστε ξανά ζωή στο ξύλινο τραπέζι κήπου ή στις ξύλινες καρέκλες κήπου με ειδικό λάδι ξύλου για συντήρηση.

    Φροντίστε τα έπιπλα κήπου

    Μόλις αγοράσατε τα νέα έπιπλα για τον εξωτερικό σας χώρο και είστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι. Για να αισθάνεστε το ίδιο και τα επόμενα χρόνια φροντίστε να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από τη μούχλα και την υγρασία. Συχνά τα έπιπλα κήπου, τόσο αυτά που είναι από ξύλο, όσο και τα πλαστικά, εμφανίζουν μερικές πράσινες κηλίδες. Αυτές οι πράσινες κηλίδες είναι οι γνωστές άλγες, τύπος φωτοσυνθετικού οργανισμού, ο οποίος προσβάλλει τα έπιπλά σας και απαιτεί αρκετή δουλειά για την αντιμετώπισή του. Αναπτύσσονται κυρίως σε υγρά και ζεστά περιβάλλοντα με σκιά. Διαβάστε στους οδηγούς της JYSK πώς να απαλλαγείτε από τις άλγες και να διατηρήσετε τα έπιπλά σας.