Ψάχνετε ένα αδιάβροχο κάλυμμα επίπλων κήπου;

Κρατήστε τα έπιπλα κήπου σας σε άριστη κατάσταση με τα αδιάβροχα, προστατευτικά καλύμματα από τη JYSK. Ένα κάλυμμα επίπλων κήπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το πέρας του καλοκαιριού, για να τα διατηρήσετε και να τα προστατεύσετε από την βροχή ή τον ήλιο. Στη συλλογή μας θα βρείτε μια ποικιλία καλυμμάτων για να καλύψετε σετ κήπου, μεμονωμένες καρέκλες, μαξιλάρια κήπου ή την ομπρέλα ήλιου, διασφαλίζοντας ότι τα έπιπλά σας θα παραμείνουν στεγνά και έτοιμα προς χρήση. Με τα καλύμματα και τα προϊόντα φροντίδας από τη JYSK, τα έπιπλα κήπου σας προστατεύονται από την υγρασία και τη βροχή και αντέχουν σε κάθε καιρική συνθήκη. Απολαύστε τα έπιπλα κήπου σας χωρίς ανησυχίες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βρείτε, επιπλέον, προϊόντα περιποίησης, όπως το λάδι ξύλου, για καλύτερη προστασία των ξύλινων επίπλων κήπου.

12 προϊόν(τα)
  12 προϊόν(τα)

  Καλύμματα/Πρ.περιπ.

  Περιποιηθείτε με λάδι ξύλου τα έπιπλά σας

  Διαθέτετε ξύλινα έπιπλα κήπου και δείχνουν κάπως θαμπά ή ταλαιπωρημένα; Θυμηθείτε να τα περιποιήσετε κατάλληλα χρησιμοποιώντας ειδικό λάδι ξύλου εμποτισμού. Το λάδι σκληρύ ξύλου προσφέρει την απαραίτητη προστασία στα ξύλινα έπιπλα κήπου σας ενάντια στην επιβλαβή UV-ακτινοβολία και συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη της διάβρωσης. Δώστε ξανά ζωή και λάμψη στο ξύλινο τραπέζι κήπου ή στις ξύλινες καρέκλες κήπου με τη χρήση ειδικού λαδιού ξύλου, εξασφαλίζοντας έτσι την μακροχρόνια συντήρηση και προστασία τους.

  Φροντίστε και προστατεύστε τα έπιπλα κήπου

  Μόλις αγοράσατε τα νέα έπιπλα για τον εξωτερικό σας χώρο και είστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι. Για να αισθάνεστε το ίδιο και τα επόμενα χρόνια φροντίστε να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από τη μούχλα και την υγρασία. Συχνά τα έπιπλα κήπου, τόσο αυτά που είναι από ξύλο, όσο και τα πλαστικά, εμφανίζουν μερικές πράσινες κηλίδες. Αυτές οι πράσινες κηλίδες είναι οι γνωστές άλγες, τύπος φωτοσυνθετικού οργανισμού, ο οποίος προσβάλλει τα έπιπλά σας και απαιτεί αρκετή δουλειά για την αντιμετώπισή του. Αναπτύσσονται κυρίως σε υγρά και ζεστά περιβάλλοντα με σκιά. Διαβάστε στους οδηγούς της JYSK πώς να απαλλαγείτε από τις άλγες και να διατηρήσετε τα έπιπλά σας.