Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Τραπέζι κήπου με επιφάνεια από σκληρό ξύλο μασίφ ακακίας και καρέκλες κήπου με πλαστικό κάθισμα και πόδια από ατσάλι

Ένας διεξοδικός οδηγός για τα υλικά των επίπλων κήπου

Είστε σε ετοιμότητα για τα νέα έπιπλα για τον εξωτερικό σας χώρο; Εκτός από το στυλ, το μέγεθος και το κόστος που έχετε υπολογίσει, το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα έπιπλα θα πρέπει να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία λήψης της απόφασής σας. Είτε αναζητάτε το τέλειο σετ επίπλων για τον κήπο σας, το αίθριο, το μπαλκόνι ή οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο, είναι απαραίτητο να βρείτε έπιπλα που δεν θα συμπληρώνουν απλά την αισθητική σας, αλλά θα είναι κατασκευασμένα να ανταπεξέρχονται στις καιρικές συνθήκες και να προσφέρουν άνεση και χαρά για πολύ καιρό.

Η κατανόηση των διαφορετικών υλικών και οι απαιτήσεις τους σε συντήρηση σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τη σωστή επιλογή. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εμβαθύνουμε στα διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στα έπιπλα κήπου, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε τις επιλογές σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια σωστή, τεκμηριωμένη απόφαση. 

  Καναπές σαλονιού κήπου παντός καιρού που στεγνώνει γρήγορα και καρέκλες σαλονιού κήπου σε βεράντα με ηλιοβασίλεμα
  Καρέκλα σαλονιού κήπου ULLARED μαύρο
  115€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  Μόνο διαδικτυακά

  Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για έπιπλα κήπου; 

  Η σύντομη απάντηση είναι: Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι προσωπικές προτιμήσεις, ο προϋπολογισμός, η ανθεκτικότητα και το στυλ. Όταν λαμβάνετε όμως την απόφαση στο σωστό υλικό για τα έπιπλα κήπου σας υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψη – συγκεκριμένα η πρακτικότητα, η συντήρηση, η ανθεκτικότητα, η αντοχή στις καιρικές συνθήκες, το να είναι οικονομικά προσιτά, η άνεση και το στυλ – και αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στις ακόλουθες ενότητες.  

  1. Πρακτικότητα

  Η πρακτικότητα, η λειτουργικότητα και η ευκολία μπορεί να είναι σημαντικές παράμετροι για να λάβετε υπόψη από νωρίς όταν βρίσκεστε στη διαδικασία επιλογής υλικών για τα έπιπλα κήπου σας. Ορισμένα υλικά προσφέρονται για να είναι λειτουργικά, όπως για παράδειγμα οι πλαστικές καρέκλες κήπου που μπορεί να στοιβάζονται ή να αναδιπλώνονται, ή οι μονάδες καναπέδων σαλονιού κήπου που μπορούν να τοποθετηθούν με διάφορους τρόπους ανάλογα τις ανάγκες σας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τον εξωτερικό σας χώρο, ειδικά αν ψάχνετε έπιπλα κήπου για μπαλκόνι ή για έναν μικρό κήπο. 

  2. Συντήρηση

  Όταν επιλέγετε το υλικό από το οποίο θα είναι τα νέα σας έπιπλα κήπου, η συντήρηση είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και την ελκυστικότητα των επίπλων του εξωτερικού χώρου σας για τα επόμενα χρόνια.

  Για το φυσικό σκληρό ξύλο, η τακτική συντήρηση περιλαμβάνει την εφαρμογή λαδιού για τη δημιουργία μιας προστατευτικής επίστρωσης που κάνει το ξύλο ανθεκτικό στην φυσική αποσύνθεση, στην καταστροφή από έντομα και στις καιρικές συνθήκες. Από την άλλη, τα μέταλλα όπως το αλουμίνιο δεν χρειάζονται συντήρηση, ενώ απαιτούν μόνο περιστασιακό καθαρισμό με ένα υγρό πανί για να διατηρηθεί η εμφάνισή τους.

  3. Ανθεκτικότητα 

  Στενά συνυφασμένη με τη συντήρηση, η ανθεκτικότητα είναι το βασικό στοιχείο όταν επιλέγετε έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ενώ τα έπιπλα κήπου γενικά κατασκευάζονται έτσι ώστε να είναι αρκετά ανθεκτικά, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τι μέτρα συντήρησης απαιτούνται για να διασφαλιστεί η αντοχή τους στον χρόνο.

  Σκεφτείτε αν προτιμάτε επιλογές που θα αντέξουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς συντήρηση, όπως το αλουμίνιο, ή αν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε χρόνο σε τακτικό καθαρισμό και λάδωμα των σκληρών ξύλων για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. 

  4. Αντοχή στις καιρικές συνθήκες 

  Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για τα υλικά επίπλων κήπου είναι η αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες, καθώς τα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι διαρκώς εκτεθειμένα στο ηλιακό φως, στη βροχή, στον αέρα και στις μεταβολές των θερμοκρασιών. Επιλογές όπως το τικ, το συνθετικό ρατάν και το αλουμίνιο μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στις καιρικές μεταβολές και στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ το ακατέργαστο ξύλο ή ορισμένα καλύμματα ενδέχεται να χρειάζονται περισσότερη συντήρηση για να αντέξουν. Ορισμένα έπιπλα κήπου, όπως τα παντός καιρού και αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, είναι ειδικά κατασκευασμένα για να αντέχουν στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. 

  5. Οικονομικά προσιτά

  Όταν εξετάζετε τα υλικά των επίπλων κήπου, το να είναι οικονομικά προσιτά είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Τα πιο κοινά και ευρέως διαθέσιμα υλικά, όπως τα πλαστικά, μπορούν να προσφέρουν οικονομικές επιλογές για τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και είναι συνήθως ανθεκτικά, ενώ παράλληλα αντέχουν στις καιρικές μεταβολές. Αυτό τα καθιστά μια πρακτική επιλογή για όσους έχουν ένα συγκεκριμένο εύρος προϋπολογισμού για την αγορά τους.

  Από την άλλη πλευρά, τα σκληρά ξύλα όπως το τικ τείνουν να γίνουν σπάνια υλικά, με αποτέλεσμα να είναι συχνά πιο ακριβά. Όταν παίρνετε την απόφασή σας για το ποια έπιπλα κήπου θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να σταθμίσετε το κόστος των υλικών σε σχέση με τη διάρκεια τους στον χρόνο και την απαιτούμενη συντήρηση. 

  6. Άνεση και στυλ

  Εκτός από τα πρακτικά ζητήματα, η άνεση και το στυλ είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικά κατά την απόφασή σας για το ποια έπιπλα κήπου να αγοράσετε. Φυσικά θα πρέπει να επιλέξετε υλικά που σας αρέσουν. Μερικοί προτιμούν τη φυσική ζεστασιά και την ομορφιά των σκληρών ξύλων, όπως το τικ, ο ευκάλυπτος ή η ακακία, ενώ άλλοι προτιμούν την κομψή, μοντέρνα εμφάνιση των μεταλλικών επίπλων, όπως αυτών από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι.

  Αξίζει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι τα διαφορετικά υλικά προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα άνεσης. Τα υφάσματα και τα υλικά όπως το σχοινί παρέχουν μια πιο μαλακή και πιο φιλόξενη εμπειρία όταν κάθεστε από ότι οι σκληρές επιφάνειες των μετάλλων και του ξύλου, στις οποίες μπορεί να χρειάζεται να τοποθετήσετε μαξιλάρια. Ουσιαστικά, το να βρείτε τη σωστή αναλογία μεταξύ άνεσης, αισθητικής και απαιτούμενης συντήρησης διασφαλίζει ότι τα έπιπλα κήπου που θα επιλέξετε όχι μόνο θα φαίνονται υπέροχα, αλλά θα χρησιμεύουν και ως ένα άνετο και ευχάριστο υπαίθριο καταφύγιο για τα επόμενα χρόνια. 

  Πολλά έπιπλα κήπου, όπως το σαλόνι κήπου RISVEDEN στην παραπάνω εικόνα, είναι κατασκευασμένο από πολλά υλικά. Στις επόμενες ενότητες, θα εμβαθύνουμε στα πιο κοινά υλικά που κατασκευάζονται τα έπιπλα κήπου. Αν σας αρέσει κάποιο από τα έπιπλα κήπου της συλλογής μας μπορείτε να δείτε τη σύνθεση των υλικών του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

  Σκληρό ξύλο

  Το σκληρό ξύλο είναι μια διαχρονική, κλασική και παντοτινά δημοφιλής επιλογή υλικού για τα έπιπλα κήπου. Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με επιλογές από σκληρό ξύλο, καθεμία από τις οποίες προσφέρει τη δική της μοναδική πρόταση για όμορφα έπιπλα για τους εξωτερικούς σας χώρους:

  • Τικ (Teak)
   Ιδιαίτερα περιζήτητο ανά τα χρόνια, το τικ έχει μια όμορφη, ζεστή και πολυτελή εμφάνιση, και καθώς ανταπεξέρχεται στον χρόνο, αναπτύσσει μια ελκυστική ασημί-γκρι πατίνα αν αφεθεί χωρίς επεξεργασία. Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε λάδι, το τικ είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά, στην καταστροφή από έντομα, στη φθορά από υγρασία και στις καιρικές συνθήκες. Απαιτεί συχνή περιποίηση για να διατηρήσει την εμφάνιση και την αντοχή του.
  • Ευκάλυπτος
   Παρόμοιος σε εμφάνιση με το τικ, ο ευκάλυπτος φημίζεται για την αντοχή και την ανθεκτικότητα, που τον καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Σε σύγκριση με το τικ, ο ευκάλυπτος έχει ένα ζεστό, κοκκινο-καφέ χρώμα, και αποτελεί μια επιλογή η οποία γενικά είναι πιο οικονομική χωρίς να υστερεί όμως σε εμφάνιση ή ανθεκτικότητα. Όπως και άλλα σκληρά ξύλα, ο ευκάλυπτος απαιτεί τακτική περιποίηση για να διατηρήσει την εμφάνιση και τη διάρκεια στα χρόνια.
  • Ακακία
   Το σκληρό ξύλο ακακίας είναι μια δημοφιλής επιλογή για έπιπλα κήπου λόγω της εξαιρετικής αντοχής του και της φυσικής ανθεκτικότητας στη φθορά και στις φθορές λόγω των καιρικών συνθηκών. Όπως και ο ευκάλυπτος, η ακακία είναι μια ελκυστική επιλογή για όσους ψάχνουν έπιπλα κήπου υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Ο τακτικός καθαρισμός με ήπιο σαπούνι και νερό και η περιστασιακή εφαρμογή προστατευτικού λαδιού ξύλων ή στεγανοποιητικού θα διατηρήσει την ομορφιά των επίπλων ακακίας και θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.
  • Οξιά
   Η μασίφ οξιά είναι μια ευέλικτη και ανθεκτική επιλογή για τα έπιπλα εξωτερικού χώρου, γνωστή για την αντοχή και τη φυσική γοητεία της. Με εξαιρετική σταθερότητα και αντοχή ενάντια στο σκέβρωμα, το ξύλο οξιάς δεν χρησιμοποιείται μόνο στην κατασκευή επίπλων κήπου, αλλά και στην κατασκευή ομπρελών κήπου. Ενώ η περιστασιακή συντήρηση μπορεί να είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της εμφάνισής της, η ανθεκτικότητα και η διαχρονική γοητεία της οξιάς την καθιστά δημοφιλή επιλογή για έπιπλα εξωτερικού χώρου από σκληρό ξύλο. 

  Συνοψίζοντας, το σκληρό ξύλο εκτιμάται για τη φυσική του έκφραση και την ελκυστική εμφάνισή του και τα έπιπλα κήπου που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό ενισχύουν τη συνολική αισθητική των κήπων, των βεραντών και των μπαλκονιών. Αν δεν σας ενοχλεί η απαιτούμενη συντήρηση, το σκληρό ξύλο είναι μια υπέροχη επιλογή που θα διαρκέσει για μεγάλο διάστημα.

  Το 100% της συλλογής ξύλινων επίπλων κήπου της JYSK είναι FSC® πιστοποιημένο, το οποίο είναι η διασφάλισή σας ότι κάθε ξύλινο έπιπλο κήπου ή διακοσμητικό που αγοράζετε στα καταστήματά μας δεν είναι επιζήμιο για τα δάση παγκοσμίως (FSC® N001715). Μάθετε περισσότερα για τη δέσμευσή μας στο Συμβούλιο Εποπτείας Δασών (Forest Stewardship Council®).

  Τεχνητό ξύλο

  Το τεχνητό ξύλο, γνωστό και ως artwood, είναι δημοφιλές και ευέλικτο υλικό, που χρησιμοποιείται ευρέως σε έπιπλα εξωτερικού χώρου. Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα κήπου και διακοσμητικά εξωτερικού χώρου κατασκευασμένα από τεχνητό ξύλο. Αυτό το ανθεκτικό υλικό αποτελείται κυρίως από πολυστυρένιο και είναι σχεδιασμένο να μιμείται την εμφάνιση και την υφή του φυσικού ξύλου.

  Το τεχνητό ξύλο είναι UV προστατευμένο, εξασφαλίζοντας μια ανεξίτηλη επιφάνεια με αντοχή στο ξεθώριασμα ακόμα και σε παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως. Όταν σκέφτεστε την αγορά νέων επίπλων κήπου, το τεχνητό ξύλο είναι μια εξαιρετική επιλογή που προσφέρει ανθεκτικότητα και ευκολία, καθώς δεν χρειάζεται τακτική συντήρηση.

  Συνθετικό ξύλο

  Το συνθετικό ξύλο είναι ευέλικτο υλικό με διαδεδομένη τη χρήση του στην κατασκευή επίπλων εξωτερικού χώρου καθώς και στις ξύλινες βεράντες και στους φράχτες. Είναι κατασκευασμένο από τον συνδυασμό ινών ή σωματιδίων ξύλου με πλαστικά, δημιουργώντας μια στιβαρή, ανθεκτική εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών ξύλινων υλικών. Το συνθετικό ξύλο προσφέρει τη φυσική όψη και υφή του ξύλου, ενώ παρέχει ενισχυμένη αντοχή έναντι της υγρασίας, της φθοράς, της φθοράς από έντομα και της φθοράς από τις καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Αν θέλετε τα έπιπλα κήπου σας να απαιτούν ελάχιστη συντήρηση με μακροχρόνια αντοχή, το συνθετικό ξύλο είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

  Μερικά είδη στη συλλογή επίπλων κήπου μας είναι κατασκευασμένα από DURAWOOD®, ένα συνθετικό υλικό αποτελούμενο από ίνες FSC-πιστοποιημένου σκληρού ξύλου και πολυπροπυλένιο πλαστικό. 

  Ρατάν

  Το ρατάν είναι μια δημοφιλής επιλογή για lounge έπιπλα, κατάλληλα για χρήση τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και στον εσωτερικό χώρο. Αυτό το υλικό προτιμάται για την ομορφιά του και τη μοναδική του εμφάνιση, προσθέτοντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στους εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα έπιπλα που κατασκευάζονται από ρατάν συνήθως δεν είναι ανθεκτικά στην υγρασία, στη βροχή ή στη φθορά από τις καιρικές συνθήκες.

  Η συλλογή μας LISELEJE, κατασκευασμένη από ρατάν, είναι κατάλληλη για σκεπαστές αυλές ή ημιυπαίθριους, αλλά μπορεί να μην αντέχει στη διαρκή έκθεση σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, το ρατάν χρησιμοποιείται συνήθως για αντικείμενα εξωτερικού χώρου, όπως γλάστρες, που μπορεί να είναι πλήρως ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και ανθεκτικά ακόμη και στον παγετό. Για όσους αναζητούν την αισθητική γοητεία του φυσικού ρατάν με πρόσθετη αντοχή στις καιρικές μεταβολές, το συνθετικό ρατάν ή το τεχνητό ρατάν είναι μια ιδανική εναλλακτική, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ενότητα που ακολουθεί. 

  Πλεκτές γλάστρες κήπου από ρατάν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη
  Καλάθι για γλάστρα RINGTROST Ø37/32 kubu φυσικό 2τμχ/σετ
  60€/σετ
  119€ /σετ
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Κέρδος 50%
  Καλάθι για γλάστρα SANSEBIE Π40/33 ρατάν φυσικό 2τμχ/σετ
  60€/σετ
  119€ /σετ
  Κέρδος 50%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Γλάστρες κήπου από πλεκτό ρατάν σε ξύλινη βεράντα
  Σκαμπό PIROL Ø37xΥ40 γκρι
  35€/τμχ
  45€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  Μόνο στο κατάστημα

  Συνθετικό ρατάν (polyrattan)

  Το συνθετικό ρατάν, γνωστό και ως τεχνητό ή πλαστικό ρατάν, είναι μια δημοφιλής επιλογή για έπιπλα κήπου λόγω της ανθεκτικότητας και της αντοχής του έναντι της φθοράς των καιρικών συνθηκών. Κατασκευασμένο από συνθετικές ίνες, όπως πολυαιθυλένιο, το συνθετικό ρατάν μιμείται την εμφάνιση και την υφή του φυσικού ρατάν, ενώ προσφέρει βελτιωμένη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

  Σε αντίθεση με το γνήσιο ρατάν, τα έπιπλα κήπου από συνθετικό ρατάν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην υγρασία, στη βροχή και στην υπεριώδη ακτινοβολία, καθιστώντας το μια φανταστική εναλλακτική του φυσικού ρατάν και κατάλληλο για μακροπρόθεσμη χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του συνθετικού ρατάν είναι η ελάχιστη απαιτούμενη συντήρηση, καθώς μπορεί εύκολα να καθαριστεί με ήπιο σαπούνι και νερό.

  Το συνθετικό ρατάν είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ανθεκτικά έπιπλα κήπου με εύκολη περιποίηση που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες των εξωτερικών χώρων. Εξερευνήστε τη μεγάλη μας συλλογή από έπιπλα εξωτερικού χώρου κατασκευασμένα από συνθετικό ρατάν για να βρείτε τα ιδανικά για τον εξωτερικό σας χώρο. 

  Πλαστικό (πολυπροπυλένιο και πολυαιθυλένιο)

  Το πλαστικό, το οποίο περιλαμβάνει υλικά όπως το πολυπροπυλένιο και το πολυαιθυλένιο, είναι ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα χρησιμοποιούμενα υλικά σε πολυάριθμες εφαρμογές λόγω της εξαιρετικής αντοχής, της ανθεκτικότητας, της ευελιξίας, της αντοχής στη φθορά που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες και του ότι είναι οικονομικά προσιτό. Ως αποτέλεσμα, το πλαστικό είναι επίσης δημοφιλές υλικό για την κατασκευή επίπλων κήπου, όπου το πλαστικό χρησιμοποιείται για τα καθίσματα των καρεκλών κήπου, τις επιφάνειες των τραπεζιών, τα μπράτσα της καρέκλας, ακόμα και ως κάλυμμα στα πλαίσια αλουμινίου. Επιπλέον, τα πλαστικά έπιπλα είναι γενικά ελαφριά και μετακινούνται εύκολα, παρέχοντας ευελιξία όταν φτιάχνετε τον εξωτερικό χώρο σας.

  Θα βρείτε πολλές επιλογές στη συλλογή μας επίπλων κήπου από πλαστικό και εφόσον σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τον κάθε τύπο πλαστικού και τη χρήση του, μπορείτε να δείτε την περιγραφή προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

  Αλουμίνιο και ατσάλι

  Πολλά έπιπλα κήπου διαθέτουν πλαίσια ή άλλα τμήματά τους κατασκευασμένα από μέταλλα, όπως αλουμίνιο και ατσάλι, παρέχοντας ισχυρές και ευέλικτες δομές που εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη σταθερότητα και αντοχή.

  Όταν χρησιμοποιούνται τόσο για την εσωτερική δομή, όσο και για τον εξωτερικό σχεδιασμό, τα μεταλλικά έπιπλα τείνουν να έχουν μοντέρνα, μινιμαλιστική και κομψή αισθητική. Ειδικά το αλουμίνιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση και στη φθορά που προκαλούν οι καιρικές μεταβολές, καθιστώντας το ιδανικό για συνεχή χρήση σε εξωτερικούς χώρους , καθώς διατηρεί την εμφάνισή του και τη συνοχή του με την πάροδο του χρόνου. 

  Lounge καρέκλα κήπου από γαλβανισμένο ατσάλι και δομή υφαντού σχοινιού
  Καρέκλα σαλονιού κήπου ULLARED μαύρο
  115€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  Μόνο διαδικτυακά
  Lounge καρέκλες κήπου και τραπεζάκι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και ατσάλι

  Ίνες τσιμέντου

  Τα τελευταία χρόνια, οι ίνες τσιμέντου γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς στην κατασκευή επίπλων κήπου, ειδικά ως επιφάνειες τραπεζιών για τα τραπέζια εξωτερικού χώρου, τα βοηθητικά τραπεζάκια και τα lounge τραπέζια. Τυπικά κατασκευάζεται από ένα μείγμα τσιμέντου, ινών κυτταρίνης και πρόσθετων υλικών, προσφέροντας ανθεκτικότητα χωρίς συντήρηση σε συνδυασμό με έναν κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η ευελιξία του επιτρέπει τη δημιουργία διαφόρων σχημάτων και σχεδίων, καθιστώντας το μια πολύ καλή επιλογή για τους εξωτερικούς χώρους. Εξερευνήστε τη συλλογή μας από έπιπλα κήπου κατασκευασμένα με ίνες τσιμέντου

  Υφάσματα

  Τα υφάσματα χρησιμεύουν ως αναπόσπαστα στοιχεία σε πολλά έπιπλα κήπου. Κατασκευασμένα συνήθως από μείγματα βαμβακιού, πολυεστέρα ή πολυαιθυλένιου, αυτά τα υλικά χρησιμοποιούνται σε διάφορα αντικείμενα, όπως στα μαξιλάρια, στα ριχτάρια, στα σχοινιά των καθισμάτων ή της πλάτης και στις ομπρέλες κήπου. Τα υφάσματα που προορίζονται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση, στυλ και μακροχρόνια αντοχή, ενώ γενικά είναι κατασκευασμένα να αντέχουν στην έκθεση στις καιρικά φαινόμενα ανεξάρτητα από τη σύνθεσή τους.

  Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα συγκεκριμένα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στη συλλογή μας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα χαρακτηριστικά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει στην κατηγορία του κήπου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

  Κουνιστή καρέκλα σαλονιού κήπου με υφασμάτινα σχοινιά σε αίθριο
  Κουνιστή πολυθρόνα DANNEMARE γκρι
  225€/τμχ
  299€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο διαδικτυακά

  Διακοσμητικές επιστρώσεις (λεπτό φύλλο μετάλλου κ.ά.)

  Στον σχεδιασμό επίπλων κήπου χρησιμοποιούνται διακοσμητικά καλύμματα και επιστρώσεις για να προσφέρουν αντοχή και αισθητική. Με αυτά τα καλύμματα, μπορείτε να αποκρύψετε τα υποκείμενα υλικά ή να δημιουργήσετε διαφορετικές υφές. Για παράδειγμα, η ομπρέλα κήπου IBSTED έχει ένα κάλυμμα από λεπτό φύλλο που κάνει τον μεταλλικό στύλο να δείχνει σαν ξύλινος, ενώ πολλά έπιπλα είναι καλυμμένα με συνθετικό ρατάν αποκρύπτοντας την εσωτερική μεταλλική δομή.

  Θεωρήστε αυτά τα διακοσμητικά καλύμματα ως βοηθητικά στοιχεία για να επιτύχετε την αισθητική που επιθυμείτε, ενώ παράλληλα σας προσφέρουν αντοχή και χαμηλές απαιτήσεις σε συντήρηση.

  Όπως φαίνεται από αυτόν τον οδηγό, η επιλογή υλικού με το οποίο θα έχουν κατασκευαστεί τα νέα σας έπιπλα κήπου περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες, ο καθένας με τη δική του σημασία. Κάθε υλικό προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα σε επίπεδο πρακτικότητας, συντήρησης, αντοχής, αντοχής στη φθορά που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες, στο να είναι οικονομικά προσιτά, στην άνεση και στην αισθητική. Η διερεύνηση αυτών των πτυχών μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση και τη σωστή για εσάς και τις ανάγκες σας.

  Δείτε όλη τη συλλογή μας επίπλων κήπου 

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα υλικά επίπλων κήπου, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή ρωτήστε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο live chat στη JYSK.gr. Ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα μας έπιπλα κήπου. 

  Ανακαλύψτε περισσότερα

  Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

  Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

  Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

  Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

  Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

  Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

  Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

  Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου