Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, η οποία παραμένει άϋπνη

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Ο ύπνος είναι ένα θέμα το οποίο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο. Πολλές εφαρμογές διαθέσιμες για τα smartphones μας υπόσχονται ότι μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε τις ανησυχίες μας, ώστε να μπορέσουμε να κοιμηθούμε. Μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε.

Υπάρχουν καταπραϋντικές μουσικές ύπνου, οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν να ηρεμήσουμε, μπορούμε να ακούσουμε podcasts με θέμα τον ύπνο και μπορούμε να ελέγξουμε τον ύπνο μας με έναν ανιχνευτή ύπνου, που καταγράφει τον χρόνο που κοιμόμαστε, την ποιότητα του ύπνου μας κ.ο.κ.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου "παρουσιάστηκε" το 2007 με την πρόθεση να επευφημήσει τον ύπνο και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με σημαντικά θέματα που συνδέονται με τον ύπνο. Εστιάζοντας σε ένα απρόσκοπτο ταξίδι στον κόσμο των ονείρων και ενός ήρεμου, ανεπηρέαστου ύπνου, θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε αν μια μέρα αρκεί να καλύψει όλες αυτές τις πτυχές.

Ωστόσο, η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου είναι μια αξιόλογη υπενθύμιση της σημαντικότητας του ύπνου για την ευεξία μας. Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου διοργανώνεται από την Επιτροπή Παγκόσμιας Ημέρας Ύπνου της Παγκόσμιας Εταιρείας Ύπνου (World Sleep Day Committee of World Sleep Society). ΜΚΟ, νοσοκομεία και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προγραμματίζουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες με επίκεντρο τον ύπνο.

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου 2024 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου 2024 θα λάβει χώρα στις 15 Μαρτίου και θα έχει τη θεματική, “Καλός ύπνος, υγιή γηρατειά”. Όπως η διατροφή και η άσκηση, έτσι και ο ύπνος είναι θεμελιώδης για τη σωματική, ψυχική και κοινωνικη ευημερία κάποιου, αλλά είναι σημαντικός κυρίως για την υγεία. Ο κανονικός ύπνος συνδέεται στενά με την υγιέστερη σωματική και ψυχική κατάσταση, ενώ η ποιότητα ζωής μπορεί να βελτιωθεί με έναν υγιή ύπνο. Αντίθετα, η αϋπνία μπορεί να προκαλέσει κακή υγεία και να μειώσει την ποιότητα ζωής. 

Στη JYSK μπορείτε πάντα να βρείτε βοήθεια αν τα προβλήματα ύπνου σας σχετίζονται με ένα προβληματικό κρεβάτι, ένα πάπλωμα που μπορεί να είναι πολύ ζεστό ή δροσερό, ένα μαξιλάρι που δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, ή άλλους παράγοντες που συνδέονται με τα προϊόντα ύπνου σας.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας ή ρίξτε μια ματιά στην διαδικτυακή συλλογή μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με παπλωματοθήκες

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη