Δύο παιδιά που διαβάζουν ένα βιβλίο ξαπλωμένα σε διπλό κρεβάτι στρωμένο με πάπλωμα και παλωματοθήκη, μαξιλάρια και μαξιλάρια πλάτης

Ο απόλυτος οδηγός κλινοσκεπασμάτων

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα άνετο και φιλόξενο υπνοδωμάτιο, η επιλογή των σωστών κλινοσκεπασμάτων είναι απαραίτητη. Τα λευκά είδη και τα κλινοσκεπάσματα δεν επηρεάζουν μόνο την αισθητική του χώρου σας, αλλά παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στον καλό ύπνο. Με τόσους πολλούς τύπους διαθέσιμων κλινοσκεπασμάτων, η επιλογή του τέλειου συνδυασμού μπορεί εύκολα να γίνει μια αποθαρρυντική αναζήτηση.

Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις διάφορες επιλογές, από σεντόνια και παπλωματοθήκες μέχρι μαξιλαροθήκες και καλύμματα κρεβατιού. Είτε ψάχνετε για πολυτελή υλικά, τα σωστά μεγέθη ή για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για τον προϋπολογισμό σας, αυτός ο οδηγός θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα λευκά είδη και τα κλινοσκεπάσματα.

Αν ψάχνετε για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτησή μας που παρουσιάζει τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών μας με επιλεγμένα highlights που μπορούν να ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή κλινοσκεπασμάτων NELL, μια κλασική και αγαπημένη παπλωματοθήκη.

    1. Τι είναι τα κλινοσκεπάσματα;

    Τα κλινοσκεπάσματα είναι απαραίτητα στοιχεία του ύπνου σας, που συχνά αναφέρονται ως το «ντύσιμο» του κρεβατιού. Αυτοί οι όροι καλύπτουν μια σειρά αντικειμένων που κάνουν τη ρύθμιση του ύπνου σας άνετη, εύκολη στη συντήρηση, καθαρή και αισθητικά ευχάριστη. Τα βασικά είδη των κλινοσκεπασμάτων περιλαμβάνουν σεντόνια, παπλωματοθήκες και μαξιλαροθήκες, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για κάθε κρεβάτι. Αυτά τα αντικείμενα δεν προσθέτουν μόνο στυλ στην κρεβατοκάμαρά σας, αλλά προστατεύουν, επίσης, το στρώμα, τα παπλώματα και τα μαξιλάρια σας.

    • Σεντόνια
      Τα σεντόνια καλύπτουν και προστατεύουν το στρώμα σας. Παρέχουν μια μαλακή, άνετη επιφάνεια για τον ύπνο και είναι εύκολο να αντικατασταθούν και να πλυθούν, διατηρώντας το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
    • Παπλωματοθήκες
      Οι παπλωματοθήκες προστατεύουν το πάπλωμά σας από τη βρωμιά και τη φθορά, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του, ενώ προσθέτουν μια νότα στυλ στο κρεβάτι σας. Διατίθενται σε πληθώρα υφασμάτων και πλέξεων,, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το πάπλωμά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
    • Μαξιλαροθήκες
      Οι μαξιλαροθήκες προστατεύουν το μαξιλάρι σας από την καθημερινή φθορά, συμπεριλαμβανομένων των ρύπων και των φυσικών ελαίων από το δέρμα και τα μαλλιά σας. Βοηθούν να διατηρήσετε το μαξιλάρι σας καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λειτουργώντας ως φράγμα ενάντια στην υγρασία και τη γενική βρωμιά.
    • Καλύμματα κρεβατιού
      Ένα κάλυμμα θεωρείται γενικά μια προαιρετική αλλά δημοφιλής επιλογή για να προσθέσετε ένα επιπλέον στρώμα ζεστασιάς και διακοσμητικής γοητείας στο κρεβάτι σας.

    Για όσους θέλουν να παρατείνουν περαιτέρω τη διάρκεια ζωής του κρεβατιού τους, τα προστατευτικά στρώματος και τα προστατευτικά μαξιλαριών είναι ανεκτίμητα. Αυτά τα προστατευτικά στρώματα δημιουργούν ένα φράγμα ενάντια στην καθημερινή φθορά, προστατεύοντας το στρώμα, το ανώστρωμα και τα μαξιλάρια σας από την υγρασία, τα αλλεργιογόνα και τα ακάρεα σκόνης. Χρησιμοποιώντας αυτά τα προστατευτικά, θα είναι ευκολότερο για σας να διατηρήσετε ένα καθαρότερο, πιο υγιεινό περιβάλλον ύπνου.

    2. Σεντόνια

    Τα σεντόνια αποτελούν ουσιαστικό μέρος οποιασδήποτε διάταξης κρεβατιού, εξυπηρετώντας τόσο πρακτικούς, όσο και αισθητικούς σκοπούς. Καλύπτουν το στρώμα σας, παρέχοντας μια μαλακή, άνετη επιφάνεια για ύπνο, ενώ προστατεύουν το στρώμα από βρωμιά, ιδρώτα και φθορά. Διαθέσιμα σε ποικιλία υλικών και χρωμάτων, τα σεντόνια παίζουν επίσης βασικό ρόλο στη διαμόρφωση του γενικού τόνου και της αίσθησης της διακόσμησης του υπνοδωματίου σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους σεντονιών στην επισκόπηση παρακάτω.

    Για μια πλήρη επισκόπηση των επιλογών σας, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη συλλογή σεντονιών μας ή μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή των σωστών σεντονιών για την κρεβατοκάμαρά σας στον αναλυτικό μας οδηγό για σεντόνια.

    Απλό σεντόνι
    Σεντόνι με λάστιχο
    • Σεντόνι με θήκη
      Ένα σεντόνι με θήκη έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει άνετα το πάνω μέρος του στρώματος, μένοντας στη θέση του λόγω των ελαστικών άκρων του.
    Σεντόνι με θήκη
    • Προστατευτικό στρώματος
      Ένα προστατευτικό στρώματος έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το στρώμα από την υγρασία, τη βρωμιά και τη φθορά. Είναι κατασκευασμένο από διαπνέον, αδιάβροχο πολυεστέρα και βαμβάκι και έχει ελαστικές άκρες.

      Δείτε όλα τα προστατευτικά στρώματος της συλλογής μας
    Καλύμματα στρώματος
    • Αδιάβροχο σεντόνι
      Ένα αδιάβροχο σεντόνι είναι συνήθως κατασκευασμένο από βαμβακερή φανέλα και έχει αδιάβροχη επένδυση πολυουρεθάνης, καθώς και ελαστικές άκρες. Προστατεύει το στρώμα από την υγρασία και τα υγρά.

      Δείτε όλα τα αδιάβροχα σεντόνια της συλλογής μας
    Waterproof sheet

    3. Παπλωματοθήκες

    Οι παπλωματοθήκες αποτελούν βασικό συστατικό οποιασδήποτε διάταξης κρεβατιού. Φτιαγμένα ειδικά για να καλύπτουν το πάπλωμά σας, το διατηρούν προστατευμένο, ενώ αλλάζουν και πλένονται εύκολα, ώστε το πάπλωμά σας να παραμένει φρέσκο και καθαρό. Πέρα από τον προστατευτικό τους ρόλο, οι παπλωματοθήκες διατίθενται σε μια σειρά από υφάσματα, χρώματα και σχέδια, επιτρέποντάς σας να ανανεώνετε εύκολα την εμφάνιση και την αίσθηση του υπνοδωματίου σας. Στη JYSK, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σετ παπλωματοθηκών, που περιλαμβάνουν παπλωματοθήκη και ασορτί μαξιλαροθήκη ή διπλή παπλωματοθήκη και δύο ασορτί μαξιλαροθήκες για διπλή διάσταση παπλώματος.

    Επιλέγοντας τη σωστή παπλωματοθήκη, μπορείτε να βελτιώσετε τόσο την άνεση, όσο και την όψη του χώρου που κοιμάστε. Αν ψάχνετε για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στο blog μας σχετικά με το πώς οι παπλωματοθήκες μπορούν να ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρά σας και να την κάνουν να φαίνεται εντελώς καινούργια.

    4. Μαξιλαροθήκες

    Οι μαξιλαροθήκες είναι σημαντικές για την προστασία των μαξιλαριών σας, και επομένως ένα ουσιαστικό συμπλήρωμα των κλινοσκεπασμάτων. Ειδικά σχεδιασμένα για να περιβάλλουν τα μαξιλάρια σας, τα προστατεύουν από βρωμιά, λάδια και φθορά, ενώ προσθέτουν, επίσης, ένα στρώμα άνεσης στην εμπειρία ύπνου σας. Όπως και οι παπλωματοθήκες, οι μαξιλαροθήκες αφαιρούνται εύκολα και πλένονται, διευκολύνοντάς σας να προστατεύετε τα μαξιλάρια σας και να τα κρατάτε φρέσκα και καθαρά.

    Εκτός από την προστατευτική τους λειτουργία, οι μαξιλαροθήκες διατίθενται σε διάφορα υφάσματα, χρώματα και σχέδια, επιτρέποντάς σας να τις συνδυάσετε με τις παπλωματοθήκες σας και τα υπόλοιπα στοιχεία του κρεβατιού για να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό και φιλόξενο υπνοδωμάτιο. Στη JYSK, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από μαξιλαροθήκες που διατίθενται μεμονωμένα ή ως μέρος των σετ παπλωματοθηκών μας, όπου η παπλωματοθήκη και οι μαξιλαροθήκες ταιριάζουν μεταξύ τους.

    Αν ψάχνετε για περισσότερη προστασία για το μαξιλάρι σας, ένα προστατευτικό μαξιλαριού μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

    5. Κουβερλί κρεβατιού

    Σχεδιασμένα για να καλύπτουν ολόκληρο το κρεβάτι, τα κουβερλί είναι μια ευέλικτη προσθήκη στο κρεβάτι σας, που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι να προσθέσουν ένα επιπλέον στρώμα στο κρεβάτι σας, που είναι ταυτόχρονα διακοσμητικό και παρέχει αυξημένη προστασία. Κατά τους ψυχρότερους μήνες, ένα κουβερλί μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί πάνω από το πάπλωμά σας ενώ κοιμάστε, παρέχοντας επιπλέον ζεστασιά και άνεση.

    Στη JYSK, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κουβερλί κρεβατιού που κυμαίνονται από ελαφριές επιλογές ιδανικές για το καλοκαίρι έως πιο βαριές, πιο μονωτικές επιλογές για πιο δροσερούς μήνες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα κουβερλί κρεβατιού, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτησή μας σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης καλυμμάτων στην κρεβατοκάμαρά σας.

    6. Επιλέγοντας το σωστό μέγεθος κλινοσκεπασμάτων

    Όταν πρόκειται για την επιλογή κλινοσκεπασμάτων στο σωστό μέγεθος, η σωστή εφαρμογή είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την άνεση, όσο και για την πρακτικότητα μακροπρόθεσμα. Τα κλινοσκεπάσματα που είναι πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε έναν ανήσυχο νυχτερινό ύπνο και μια ακατάστατη εμφάνιση.

    Ανεξάρτητα από το μέγεθος που αγοράζετε, η κατανόηση των διαστάσεων είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε το τέλειο μέγεθος. Σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσουμε στα διάφορα μεγέθη κλινοσκεπασμάτων, βοηθώντας σας να έχετε μια επισκόπηση των πιο συνηθισμένων μεγεθών κλινοσκεπασμάτων για τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τις παπλωματοθήκες σας.

    Σεντόνια

    Σεντόνια με λάστιχο

    Μαξιλαροθήκες

    Σετ παπλωματοθηκών

    Τα σετ παπλωματοθήκης περιλαμβάνουν: 

    Βρεφικό

    1 παπλωματοθήκη + 1 μαξιλαροθήκη

    Παιδικό

    1 παπλωματοθήκη + 1 μαξιλαροθήκη

    Μονό

    1 παπλωματοθήκη + 1 μαξιλαροθήκη

    Διπλό

    1 παπλωματοθήκη + 2 μαξιλαροθήκες

    King

    1 παπλωματοθήκη + 2 μαξιλαροθήκες

    7. Υλικά και υφάσματα σεντονιών

    Όταν επιλέγετε κλινοσκεπάσματα, το να γνωρίζετε περισσότερα για το υλικό και το ύφασμα από το οποίο κατασκευάζονται θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πιο αξιόλογη επιλογή. Ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται, είτε είναι βαμβάκι, λινό ή μείγμα, επηρεάζει τις διαφορετικές ιδιότητες, όπως την απαλότητα και την αναπνοή του υφάσματος. Ομοίως, η κατασκευή του υφάσματος, όπως το περκάλι ή το σατέν, επηρεάζει την υφή, την αίσθηση στο δέρμα σας και επομένως την απτική εμπειρία του κλινοσκεπάσματος.

    Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε περισσότερα για μερικά από τα πιο κοινά υλικά και υφάσματα κλινοσκεπασμάτων, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά καθενός, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες ύπνου.

    Κοινά υλικά κλινοσκεπασμάτων

    • Βαμβάκι
      Το βαμβάκι είναι μια ευρέως δημοφιλής επιλογή για κλινοσκεπάσματα λόγω της απαλότητας, της αναπνοής του υφάσματος και της αντοχής του. Είναι μια φυσική ίνα που απορροφά καλά την υγρασία, βοηθώντας σας να διατηρήσετε την άνεσή σας όλη τη νύχτα.
    • Λινό
      Το λινό είναι ένα φυσικό υλικό υψηλής ποιότητας γνωστό για τις ιδιότητες αναπνοής και απορρόφησης υγρασίας, καθιστώντας το ιδιαίτερα ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες και τα θερμότερα κλίματα. Τα λινά κλινοσκεπάσματα έχουν μια χαρακτηριστική, ανάγλυφη αίσθηση, ανθεκτικές ίνες και γίνονται πιο απαλά με κάθε πλύση.
    • Πολυεστέρας
      Ο πολυεστέρας είναι ένα ανθεκτικό και προσιτό υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως σε κλινοσκεπάσματα. Χρησιμοποιείται συχνά σε μείγματα με φυσικές ίνες όπως με βαμβάκι. Είναι γνωστό για την αντοχή του στο τσαλάκωμα, την ευκολία στη φροντίδα και τις ιδιότητες όπως ότι στεγνώνει γρήγορα, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για κλινοσκεπάσματα.
    • Lyocell
      Το Lyocell είναι ένα μαλακό, αναπνεύσιμο φυσικό υλικό κατασκευασμένο από ίνες κυτταρίνης που προέρχονται από πολτό ξύλου. Προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας και μεταξένια απαλή αίσθηση, καθιστώντας το μια πολυτελή και εξαιρετικά άνετη επιλογή για κλινοσκεπάσματα. Το Lyocell θεωρείται συχνά μια καλή εναλλακτική λύση στο βαμβάκι, καθώς η διαδικασία παραγωγής πίσω από το lyocell απαιτεί γενικά λιγότερα χημικά και λιγότερο νερό.
    • Βισκόζη
      Η βισκόζη που προέρχεται συνήθως από το μπαμπού, είναι ένα φυσικό, μαλακό και αναπνεύσιμο υλικό κατασκευασμένο από αναδημιουργημένη κυτταρίνη, η οποία αναφέρεται στη διαδικασία που μετατρέπει το φυτικό υλικό σε ίνες κατάλληλες για υφάσματα. Όπως το lyocell, η βισκόζη προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης υγρασίας και είναι μεταξένια και λεία στην αφή, καθιστώντας την μια δημοφιλή επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και πολυτέλεια στα κλινοσκεπάσματα.

    Κοινά υφάσματα κλινοσκεπασμάτων

    • Βαμβακερό σατέν
      Το σατέν είναι ένα πολυτελές ύφασμα γνωστό για το λείο, γυαλιστερό φινίρισμα και την εξαιρετικά απαλή υφή του, που επιτυγχάνεται μέσω μιας τεχνικής ύφανσης που έχει ως αποτέλεσμα υψηλό αριθμό νημάτων. Αυτός ο υψηλός αριθμός νημάτων αναφέρεται στον αριθμό των νημάτων ανά τετραγωνική ίντσα, υποδεικνύοντας μια πιο σφιχτή ύφανση. Το σατέν προσφέρει μια μεταξένια-λεία αίσθηση και μια διακριτική γυαλάδα, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για κομψά και άνετα κλινοσκεπάσματα.

      Δείτε όλα τα σατέν κλινοσκεπάσματα στη συλλογή μας
    Σατέν
    • Είδος ελαφρώς ραβδωτού υφάσματος
      Το seersucker είναι ένα διακριτικό ύφασμα που χαρακτηρίζεται από τη σφιχτή υφή του, που δημιουργείται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας ύφανσης που εναλλάσσεται μεταξύ στενών και χαλαρών κλωστών. Αυτή η υφή προάγει τη ροή του αέρα και βοηθά να διατηρείται το ύφασμα δροσερό και άνετο. Η casual εμφάνιση και οι ιδιότητες του seersucker το καθιστούν μια δημοφιλή επιλογή για κλινοσκεπάσματα για ζεστό καιρό.
    Seersucker
    • Φανέλα
      Η βαμβακοφανέλα, είδος φανέλας, είναι ένα απαλό, ζεστό ύφασμα με υφή που προσφέρει μια ζεστή, άνετη αίσθηση. Κατασκευασμένο από βαμβάκι ή μείγμα βαμβακιού, είναι ιδανικό για πιο δροσερό καιρό λόγω των εξαιρετικών μονωτικών του ιδιοτήτων. Η απαλότητα και η ζεστασιά της φανέλας την καθιστούν δημοφιλή επιλογή για άνετα και φιλόξενα κλινοσκεπάσματα.
       
    Βαμβακοφανέλα
    • Περκάλι
      Το περκάλι είναι ένα crisp, αναπνεύσιμο ύφασμα με ματ φινίρισμα, που επιτυγχάνεται μέσω της στενής πλέξης που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και σταθερή, λεία αίσθηση. Τυπικά κατασκευασμένο από βαμβάκι ή μείγμα βαμβακιού, το περκάλι προσφέρει μια πιο δροσερή και αέρινη εμπειρία, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για όσους προτιμούν τα φρέσκα και αναπνεύσιμα κλινοσκεπάσματα.

      Δείτε όλα τα κλινοσκεπάσματα από περκάλι της συλλογής μας
    Περκάλι
    • Απλή ύφανση
      Η απλή ύφανση είναι μια υφασμάτινη κατασκευή που χαρακτηρίζεται από την λεία, ομοιόμορφη επιφάνειά της χωρίς πέλος ή υφή. Αυτή η τεχνική ύφανσης έχει ως αποτέλεσμα ένα ανθεκτικό, ελαφρύ ύφασμα που διατηρεί μια καθαρή και τραγανή εμφάνιση. Τα υφάσματα επίπεδης ύφανσης εκτιμώνται για την απλότητα και την πρακτικότητά τους στα κλινοσκεπάσματα.

      Δείτε όλα τα κλινοσκεπάσματα απλής ύφανσης στη συλλογή μας
    Απλής ύφανσης

    8. Πιστοποιημένα κλινοσκεπάσματα ασφαλείας στη JYSK

    Όλα τα κλινοσκεπάσματα που διατίθενται στν JYSK, τα οποία περιλαμβάνουν σεντόνια, παπλωματοθήκες, μαξιλαροθήκες και κουβερλί κρεβατιού, διαθέτουν tην πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX®, διασφαλίζοντας ότι είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες και ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία.

    Για την απόκτηση αυτής της πιστοποίησης, τα κλινοσκεπάσματα υποβάλλονται σε ενδελεχή δοκιμή σύμφωνα με τα εκτεταμένα κριτήρια που θέτει η OEKO-TEX. Αυτές οι δοκιμές συμμορφώνονται με, και συχνά υπερβαίνουν, τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Αγοράζοντας κλινοσκεπάσματα ή οποιοδήποτε κλωστοϋφαντουργικό προϊόν στη JYSK, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή για εσάς και την οικογένειά σας.

    9. Τιμές σεντονιών και σειρές ποιότητας

    Αν ψάχνετε για κλινοσκεπάσματα στη JYSK, θα διαπιστώσετε ότι η συλλογή μας χωρίζεται σε τρεις σειρές ποιότητας: BASIC, PLUS και GOLD. Αυτές οι κατηγορίες λειτουργούν ως δείκτες για τα γενικά επίπεδα ποιότητας και τιμής για τα κλινοσκεπάσματα:

    • BASIC
      Η κατηγορία BASIC είναι η βασική μας γραμμή για κλινοσκεπάσματα. Επιλέξτε κλινοσκεπάσματα BASIC για καλή ποιότητα, προσιτή τιμή και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
    • PLUS
      Η κατηγορία PLUS είναι το ενδιάμεσο, μεσαίο επίπεδο μας. Επιλέξτε κλινοσκεπάσματα PLUS για εξαιρετική ποιότητα και εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής.
    • GOLD
      Η κατηγορία GOLD είναι το premium επίπεδο μας. Επιλέξτε τα κλινοσκεπάσματα GOLD για την απόλυτη ποιότητα που διατίθεται στη JYSK και στην αγορά.

    Κάθε κατηγορία έχει τα πλεονεκτήματά της και με μια τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να βρείτε τα τέλεια κλινοσκεπάσματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

    Στη σειρά ποιότητας GOLD, θα βρείτε πολλά από τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των πελατών μας, όπως τα σετ παπλωματοθήκης BARBO και INGEBORG. Είναι κατασκευασμένα από βαμβακοσατέν υψηλής ποιότητας και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σετ παπλωματοθήκης BARBO, INGEBORG και άλλα.

    10. Προστασία των ειδών ύπνου σας

    Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ειδών ύπνου σας και να διατηρήσετε ένα καθαρότερο, πιο υγιεινό περιβάλλον ύπνου, τα προστατευτικά στρώματος και τα προστατευτικά μαξιλαριών είναι εξαιρετικές προσθήκες. Και τα δύο αυτά προστατευτικά λειτουργούν ως φραγμοί κατά της καθημερινής φθοράς, προστατεύοντας το στρώμα, το ανώστρωμα και τα μαξιλάρια σας από φυσικά έλαια, ιδρώτα, βρωμιά, υγρασία, αλλεργιογόνα και ακάρεα σκόνης.

    Προστατευτικά στρώματος και αδιάβροχα σεντόνια

    Τα προστατευτικά στρώματος και τα αδιάβροχα σεντόνια είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα αν νιώθετε ενούρηση, ανησυχείτε για διαρροές ή τείνετε να ιδρώνετε πολύ τη νύχτα. Αυτά τα προστατευτικά είναι αδιάβροχα, εμποδίζοντας τα υγρά, την υγρασία και το λίπος να εισχωρήσουν στο επίστρωμά σας, στοανώστρωμα ή στο ίδιο το στρώμα. Διατηρώντας αυτά τα επίπεδα στεγνά, τα προστατευτικά στρώματος συμβάλλουν στη διατήρηση της μακροζωίας και της καθαριότητας του στρώματός σας, καθιστώντας τα μια αξιόλογη επένδυση μακροπρόθεσμα.

    Προστατευτικά μαξιλαριού

    Τα προστατευτικά μαξιλαριών επικεντρώνονται στην προστασία των μαξιλαριών σας από την καθημερινή φθορά, τα υγρά, την υγρασία, τα φυσικά έλαια από τα μαλλιά σας. Αποτρέποντας τη διείσδυση αυτών των ρύπων στο μαξιλάρι, μπορείτε να το διατηρήσετε φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του. Τα προστατευτικά μαξιλαριών αφαιρούνται και πλένονται εύκολα, καθιστώντας πιο εύκολη τη διατήρηση μιας καθαρής και υγιεινής επιφάνειας ύπνου.

    Ενσωματώνοντας τόσο προστατευτικά στρώματος, όσο και προστατευτικά μαξιλαριού στη διάταξη του κρεβατιού σας, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ανθεκτικότητα και την καθαριότητα του περιβάλλοντος του ύπνου σας.

    Ανακαλύψτε περισσότερα

    Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

    Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε; Ο απόλυτος οδηγός

    Τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

    Τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

    Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

    Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

    Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

    Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα