Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Γυναίκα σε γραφείο και μπροστά από καθρέφτη

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Η αναβλητικότητα δεν είναι καθόλου κακή συνήθεια, αν καταφέρνουμε να κατανέμουμε τον χρόνο μας με σύνεση. Τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει μεγαλύτερο εμπόδιο στην παραγωγικότητά σας, από ένα ακατάστατο γραφείο με αταξινόμητα χαρτιά, μολύβια ή ψαλίδια τα οποία βρίσκονται παντού και δεν σας επιτρέπουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Εμπρός λοιπόν, ώρα να απαλλαγείτε από αυτό το χάος. Κάντε ένα διάλειμμα και ανακαλύψτε τη χαμένη σας ενέργεια.

Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις

Ο καλύτερος σας σύμμαχος κατά της ακαταστασίας είναι η αποθήκευση, σε κάθε σχήμα, μέγεθος ή μορφή. Αποκτήστε έπιπλα με ενσωματωμένες αποθηκευτικές λύσεις, όπως ράφια και συρτάρια. Χρησιμοποιήστε τους κάθετους χώρους, όπως τους τοίχους σας για έξτρα αποθηκευτικό χώρο, αλλά και ως μία πρόταση διακόσμησης – τοποθετώντας για παράδειγμα ένα κομψό ράφι τοίχου ή έναν κλασικό πίνακα ανακοινώσεων. Γίνετε δημιουργικοί και χρησιμοποιήστε την πίσω όψη ενός παλιού πίνακα για να βάλετε έξυπνα αποφθέγματα, μικρά σημειώματα ή τις ζωγραφιές των παιδιών. Τα κουτιά και τα καλάθια είναι ιδανικά για να αποθηκεύετε μικρότερα αντικείμενα, όπως σημειωματάρια, πινέλα ή άλλα υλικά και εργαλεία. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενό τους για να μη σπαταλάτε χρόνο στην προσπάθεια σας να τα βρείτε ή βάλτε ετικέτες με τα πράγματα που έχετε τοποθετήσει εκεί, ώστε να τα βρίσκετε εύκολα.

Το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξίσου σημαντικό για την αντίληψη της οργάνωσης του χώρου. Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους και αποθηκευτικές λύσεις που δένουν με την υπόλοιπη διακόσμηση, έτσι ώστε το γραφείο σας να έχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Σε αυτό το δωμάτιο χρησιμοποιήστε φυσικά, γήινα χρώματα που ταιριάζουν και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ήρεμης ατμόσφαιρας, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια δυναμική αίσθηση. Ότι ακριβώς χρειάζεστε δηλαδή, για να αποκτήσετε δημιουργική διάθεση.

Αναδιοργανώστε το χωλ

Όταν τελειώσετε με το γραφείο, μπορείτε να περάσετε στο χωλ. Όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι, στο οποίο σας υποδέχεται μια στοίβα παπουτσιών και πεταμένες τσάντες, ίσως σκέφτεστε να κάνετε επιτόπια αναστροφή και να φύγετε ξανά. Μήπως θα κάνατε τα πράγματα ευκολότερα για εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, αν βάζατε τα πράγματα στη θέση τους τη στιγμή που περνάτε το κατώφλι του σπιτιού; Και πιστέψτε μας, δεν είναι καθόλου ενοχλητικό αν οι αποθηκευτικές λύσεις είναι όμορφες.

Εάν διαθέτετε ένα ευρύχωρο χωλ, τότε ίσως έχετε επαρκή χώρο για να τοποθετήσετε ραφιέρες, όπως την TRAPPEDAL, στις οποίες μπορείτε να αφήσετε τα γάντια και τα καπέλα σας σε ένα καλάθι, τα κλειδιά και τα γυαλιά σας σε έναν δίσκο και να διακοσμήσετε με πράσινα φυτά για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας (αλλά και εσάς) σε ένα τακτοποιημένο και εμπνευσμένο χωλ.


Εάν η είσοδος του σπιτιού σας οδηγεί απευθείας στο καθιστικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονάδες ραφιών και βιβλιοθήκες ως διαχωριστικά, δημιουργώντας έτσι ένα χώρο αποκλειστικά ως χωλ. Κρεμάστε έναν καθρέφτη στον τοίχο, χρησιμοποιήστε ένα χαλάκι για να οριοθετήσετε τον χώρο και προσθέστε πολλές αποθηκευτικές λύσεις που να ταιριάζουν στην διακόσμησή σας.

Διαβάστε τις 7 καλύτερες συμβουλές μας για να τακτοποιήσετε το χώρο.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Τα αγαπημένα διακοσμητικά, αποθηκευτικά κουτιά των αγοραστών

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Οι 7 καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας

Οι 7 καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας