Ο καθρέφτης που ψάχνετε είναι στη JYSK

Εσείς πώς θέλετε να είναι ο καθρέπτης σας; Μοντέρνος με μίνιμαλ σχέδιο και απλή κορνίζα ή ψάχνετε έναν vintage καθρέφτη με σκαλιστή κορνίζα; Θέλετε έναν μικρό, μακρόστενο καθρέπτη τοίχου για να τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι ή έναν στρογγυλό καθρέφτη για πάνω από τον μπουφέ στο σαλόνι; Ένας καθρέφτης τοίχου μεγαλώνει και δίνει στυλ στο χώρο μας, ενώ ένας ολόσωμος καθρέφτης δαπέδου είναι χρήσιμος για να επιμελούμαστε το ντύσιμο μας λίγο πριν βγούμε από το σπίτι. Στη JYSK θα βρείτε καθρέπτες για κάθε στυλ, κλασικό ή μοντέρνο.

17 προϊόν(τα)
  17 προϊόν(τα)

  Καθρέφτες

  Διακοσμητικοί καθρέφτες τοίχου ή καθρέφτες δαπέδου

  Όλοι οι χώροι δεν είναι ίδιοι, άρα και οι καθρέφτες που χρειαζόμαστε ποικίλλουν. Στη JYSK θα βρείτε καθρέφτες σε διάφορα σχέδια για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Βρείτε στρογγυλούς καθρέφτες, για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας μπουντουάρ στο υπνοδωμάτιο, ορθογώνιους καθρέφτες δαπέδου, για να έχετε μια συνολική εικόνα της εμφάνισής σας, ή καθρέφτες για τοποθέτηση στον τοίχο.
  Συνδυάστε καθρέφτες, ρολόγια και κάδρα και δημιουργήστε γραμμικά σχέδια και μοτίβα μοναδικά. Ένας μικρός καθρέφτης πριν την εξώπορτα μπορεί να γίνει ο σύμμαχος για να ελέγχετε το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σας πριν βγείτε ή πριν υποδεχτείτε κάποιον στο σπίτι. 

  Σε τι διάσταση ψάχνετε τον καθρέφτη σας;

  Έχετε συγκεκριμένες διαστάσεις στον χώρο που σκέφτεστε να τοποθετήσετε τον καθρέφτη; Αν πρόκειται για καθρέφτη τοίχου ενδεχομένως να είστε πιο ευέλικτοι, αλλά ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποιες από τις διαστάσεις στις οποίες διατίθενται οι καθρέπτες της συλλογής μας:

  • 40x70 cm, 40x100 cm, 40x160 cm
  • 70x90 cm, 70x160 cm
  • 78x180 cm

  ωστόσο, μπορείτε να βρείτε περισσότερες στη συλλογή στη JYSK. 

  Μοντέρνος ή vintage καθρέφτης;

  Στη JYSK θα βρείτε καθρέφτες σε διάφορα σχέδια για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Επιθυμείτε να δώσετε vintage τόνους στο καθιστικό σας; Τότε, επιλέξτε έναν καθρέφτη με χρυσή, σκαλιστή κορνίζα ή έναν καθρέφτη με λευκό πλαίσιο και κάντε το χώρο σας να δείχνει μεγαλύτερος! Αν προτιμάτε όμως έναν μοντέρνο καθρέφτη, τότε, επιλέξτε έναν καθρέφτη με λιτό πλαίσιο στο κάδρο του σε φυσικό χρώμα του ξύλου ή ασημί και απογειώστε την οπτική του χώρου. Ένας καθρέφτης δεν είναι μόνο για να καθρεφτιζόμαστε, αλλά και για λόγους διακόσμησης.

  Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

  Μην αναρωτιέστε ποιος είναι ο πιο όμορφος, γιατί ο δικός σας καθρέφτης θα αντικατοπτρίζει την αισθητική και το γούστο σας! Όπως θα διαπιστώσετε, στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνους καθρέφτες με μια αίσθηση κλασικής αισθητικής, για να αναδείξετε το περιεχόμενο του σε έργο τέχνης. Όταν καθρεφτίζεστε θα είναι πάντα σαν να βλέπετε έναν πίνακα με την προσωπογραφία σας. Επιλέξτε έναν καθρέφτη με ασημί, χρυσή ή λευκή κορνίζα ή έναν καθρέφτη με ξύλινο πλαίσιο, για ένα αριστουργηματικό αποτέλεσμα.