Ψάχνετε έναν μοντέρνο καθρέφτη ή έναν vintage;

Εσείς πώς θέλετε να είναι ο καθρέφτης σας; Μοντέρνος με μίνιμαλ σχέδιο και απλή κορνίζα ή ψάχνετε έναν vintage καθρέφτη με σκαλιστή κορνίζα; Στη JYSK θα βρείτε καθρέφτες σε διάφορα σχέδια για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.
Θέλετε έναν μικρό, μακρόστενο καθρέπτη τοίχου για να τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι ή έναν στρογγυλό καθρέφτη για πάνω από τον μπουφέ στο σαλόνι; Επιθυμείτε να δώσετε vintage τόνους στο καθιστικό σας; Τότε, επιλέξτε έναν καθρέφτη με χρυσή, σκαλιστή κορνίζα ή έναν καθρέφτη με λευκό πλαίσιο και κάντε το χώρο σας να δείχνει μεγαλύτερος! Ένας καθρέφτης τοίχου μεγαλώνει και δίνει στυλ στο χώρο μας, ενώ ένας ολόσωμος καθρέφτης είναι χρήσιμος για να επιμελούμαστε το ντύσιμο μας λίγο πριν βγούμε από το σπίτι. Για το υπνοδωμάτιο σας επιλέξτε έναν ορθογώνιο καθρέφτη δαπέδου, για να βλέπετε αν ταιριάζουν μεταξύ τους τα ρούχα και τα παπούτσια που επιλέξατε να φορέσετε.
Στη JYSK θα βρείτε καθρέπτες για κάθε στυλ, κλασικό ή μοντέρνο.

18 Προϊόν(τα)
  18 Προϊόν(τα)

  Οικ. Είδη - Καθρέφτες

  Καθρέφτης NORDBORG 70x90 λευκό
  32,50€/τμχ
  64,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο στο κατάστημα
  Καθρέφτης δαπέδου NORDBORG 40x160 ασημί
  37,50€/τμχ
  74,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο στο κατάστημα
  Καθρέφτης NORDBORG 72x162 λευκό
  45€/τμχ
  89,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο στο κατάστημα
  Καθρέφτης MARSTAL Ø50 μαύρο
  40€/τμχ
  54,99€ /τμχ
  Κέρδος 27%
  Μόνο στο κατάστημα
  Καθρέφτης MARSTAL Ø70 μαύρο
  50€/τμχ
  74,99€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μόνο στο κατάστημα
  Καθρέφτης NORS 40x100 χρυσό
  50€/τμχ
  64,99€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  Μόνο στο κατάστημα
  Καθρέφτης SKOTTERUP 78x180 λευκό
  75€/τμχ
  119€ /τμχ
  Κέρδος 37%
  Μόνο στο κατάστημα
  Καθρέφτης DIANALUND 78x180 ασημί όψη
  80€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 38%
  Μόνο στο κατάστημα

  Διακοσμητικοί καθρέφτες τοίχου ή δαπέδου

  Όλοι οι χώροι δεν είναι ίδιοι, άρα και οι καθρέφτες που χρειαζόμαστε ποικίλλουν. Στη JYSK θα βρείτε στρογγυλούς καθρέφτες, για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας μπουντουάρ στο υπνοδωμάτιο, ή καθρέφτες δαπέδου για να έχετε μια συνολική εικόνα της εμφάνισής σας. Ακόμα, διαθέτουμε ορθογώνιους καθρέφτες για τοποθέτηση στον τοίχο, αλλά και μικρούς διακοσμητικούς σε διάφορα σχήματα, όπου μπορείτε να τους τοποθετήσετε όπως θέλετε για να φτιάξετε ένα ξεχωριστό σχήμα.

  Συνδυάστε καθρέφτες, ρολόγια και κάδρα και δημιουργήστε γραμμικά σχέδια και μοτίβα μοναδικά. Ένας μικρός καθρέφτης πριν την εξώπορτα μπορεί να γίνει ο σύμμαχος για να ελέγχετε το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σας πριν βγείτε ή πριν υποδεχτείτε κάποιον στο σπίτι. 

  Ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποιες από τις διαστάσεις στις οποίες διατίθενται οι καθρέπτες της συλλογής μας:

  • 40x160 cm
  • 60x100 cm 
  • 70x90 cm
  • 78x180 cm

  ωστόσο, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συλλογή στη JYSK. 

  Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

  Μην αναρωτιέστε ποιος είναι ο πιο όμορφος, γιατί ο δικός σας καθρέφτης θα αντικατοπτρίζει την αισθητική και το γούστο σας! Όπως θα διαπιστώσετε, στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνους καθρέφτες με μια αίσθηση κλασικής αισθητικής, για να αναδείξετε το περιεχόμενο του σε έργο τέχνης. Όταν καθρεφτίζεστε θα είναι πάντα σαν να βλέπετε έναν πίνακα με την προσωπογραφία σας. Επιλέξτε έναν καθρέφτη με ασημί, χρυσή ή λευκή κορνίζα ή έναν καθρέφτη με ξύλινο πλαίσιο, για ένα αριστουργηματικό αποτέλεσμα.