Μοντέρνα χαλιά & χαλάκια διάδρομοι για το σπίτι

Στρώστε στο καθιστικό σας ζεστά χειμερινά χαλιά σαλονιού και περπατήστε ξυπόλητοι στα απαλά χαλιά shaggy, που θα βρείτε στη γκάμα της JYSK. Νιώστε τα πόδια σας να βυθίζονται ευχάριστα μέσα στο ψηλό πέλος τους. Ακόμα, προσθέστε μακρόστενα χαλάκια ή μικρές φλοκάτες μπροστά από το κρεβάτι ή το γραφείο, για να μην πατάτε στο κρύο πάτωμα όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι ή όταν διαβάζετε. 
Στη συλλογή μας θα βρείτε χαλιά και διαδρόμους, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Επιπλέον, θα βρείτε ελαφριά, αέρινα χαλιά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την καλοκαιρινή περίοδο. Ο χώρος μας γίνεται πιο ζεστός και φιλόξενος σε μόλις λίγα βήματα.

39 προϊόν(τα)
  39 προϊόν(τα)

  Μικρά χαλιά

  Χαλάκι KUBJELLE 65x160 τριανταφυλλί/κίτρινο
  10€/τμχ
  12,50€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Χαλάκι KILDEURT 65x120 φυσικό
  15€/τμχ
  22,99€ /τμχ
  Κέρδος 35%
  Χαλάκι TUESILDRE 70x140 μπεζ
  22,50€/τμχ
  34,99€ /τμχ
  Κέρδος 36%
  Χαλάκι FJELLFLOKK 70x180 φυσικό/μαύρο
  30€/τμχ
  49,99€ /τμχ
  Κέρδος 40%
  Μόνο στο κατάστημα

  Μεγάλα χαλιά

  Χαλί BIRK 140x200 φυσικό
  80€/τμχ
  119€ /τμχ
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Κέρδος 33%
  Χαλί BIRK 140x200 γκρι
  80€/τμχ
  119€ /τμχ
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Κέρδος 33%
  Χαλί SOLSIKKE 140x200 φυσικό
  60€/τμχ
  79,99€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Χαλί AKSFRYTLE 135x190 υπόλευκο
  75€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 42%
  Χαλί GEDEBLAD 140x200 μπεζ
  129€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα

  Έξυπνες συμβουλές για τα χαλιά σας από τη JYSK

  Ένα χαλί μπορεί να ζεσταίνει το χώρο σας και να προστατεύει το πάτωμά σας, αλλά καλό είναι να προστατεύετε τα χαλιά σας από τη φθορά στα σημεία που χρησιμοποιούνται περισσότερο, όπως μπροστά από τον καναπέ, ή στα σημεία που είναι πιο πιθανό να λερωθούν, όπως μπροστά από το νεροχύτη στην κουζίνα σας. Μικρά χαλιά διάδρομοι ή κουρελούδες, τα οποία μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να πλυθούν, μπορούν να τοποθετηθούν για να προστατεύσουν τα χαλιά. Ακολουθούν 4 βασικά βήματα προστασίας των χαλιών σας από τους λεκέδες και τη φθορά:

  • Αφαιρέστε τα παπούτσια σας μόλις μπείτε στο σπίτι.

  • Σκουπίζετε καλά τα πόδια σας από τα νερά όταν βγαίνετε από το μπάνιο.

  • Στα σημεία που χρησιμοποιούνται συχνότερα και είναι πιθανότερο να λερωθούν, χρησιμοποιήστε ένα χαλάκι μικρότερο ή ένα χαλάκι κουρελού, το οποίο εύκολα μπορείτε να πλύνετε

  • Ακολουθήστε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στα προϊόντα

  Ακόμα, διαβάστε στο blog μας πώς να καθαρίσετε τους λεκέδες από κρασί και πώς να αφαιρέσετε την τσίχλα χωρίς να χαλάσετε το πέλος ή το χρώμα του χαλιού σας.

  Αντιολισθητικά χαλιών

  Ταλαιπωρείστε με τους διαδρόμους ή τα χαλιά που φεύγουν από τη θέση τους ή υπάρχει πιθανότητα να γλιστρήσετε; Δεν υπάρχει λόγος. Απλά, τοποθετήστε ένα αντιολισθητικό υπόστρωμα κάτω από κάθε χαλί σας, ώστε να μένει στη θέση του. Τα αντιολισθητικά υποστρώματα που θα βρείτε στη συλλογή μας μπορούν να κοπούν στη διάσταση που επιθυμείτε. Επίσης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και κάτω από μικρά έπιπλα που μετακινούνται εύκολα ή διακοσμητικά είδη που δεν θέλετε να πέσουν από το ράφι. Δοκιμάστε το!