Μοντέρνα χαλιά & χαλάκια για το σπίτι

Στρώστε στο καθιστικό σας ζεστά χειμερινά χαλιά και περπατήστε ξυπόλητοι στα απαλά χαλιά shaggy, που θα βρείτε στη γκάμα της JYSK. Νιώστε τα πόδια σας να βυθίζονται ευχάριστα μέσα στο ψηλό πέλος τους. Ο χώρος μας γίνεται πιο ζεστός και φιλόξενος σε μόλις λίγα βήματα.
Ακόμα, προσθέστε μακρόστενα χαλάκια ή μικρές φλοκάτες μπροστά από το κρεβάτι ή το γραφείο για να μην πατάτε στο κρύο πάτωμα όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι ή όταν διαβάζετε. Έτσι, θα προστατεύσετε και το πάτωμά σας από τις γραμμές και τις γρατζουνιές, που μπορεί να προκαλέσει η καρέκλα του γραφείου.
Κι ενώ ένα χαλί μπορεί να ζεσταίνει το χώρο σας και να προστατεύει το πάτωμά σας, καλό είναι να προστατεύετε τα χαλιά σας από τη φθορά στα σημεία που χρησιμοποιούνται περισσότερο, όπως μπροστά από τον καναπέ, ή στα σημεία που είναι πιο πιθανό να λερωθούν, όπως μπροστά από το νεροχύτη στην κουζίνα σας, με μικρούς διαδρόμους ή κουρελούδες, τα οποία μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να πλυθούν.
Στη συλλογή μας θα βρείτε χαλιά και διαδρόμους, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Επιπλέον, θα βρείτε ελαφριά, αέρινα χαλιά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την καλοκαιρινή περίοδο.

53 Προϊόν(τα)
  53 Προϊόν(τα)

  Χαλιά - Μικρά χαλιά

  Χαλάκι MARTORN 60x90 μπεζ
  7€/τμχ
  11,99€ /τμχ
  Κέρδος 42%
  Μόνο στο κατάστημα
  Χαλάκι FLOTGRAS 60x90 λευκό/πορτοκαλί
  11,50€/τμχ
  14,99€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  Χαλάκι BERGASTER 70x140 μπεζ/καφέ
  12,50€/τμχ
  24,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Χαλάκι TRETORN 70x140 κρεμ
  15€/τμχ
  29,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Χαλάκι SKJOLDBLAD 90x150 υπόλευκο/μπλε
  20€/τμχ
  29,99€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Μόνο στο κατάστημα
  Χαλάκι FLATSIV 65x140 μπεζ
  20€/τμχ
  39,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Χαλάκι VASSTELG 70x140 μπλε/λευκό
  22,50€/τμχ
  29,99€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Νέο
  Χαλάκι MIMOSA 80x200 φυσικό
  22,50€/τμχ
  34,99€ /τμχ
  Κέρδος 36%

  Χαλιά - Μεγάλα χαλιά

  Έξυπνες συμβουλές για τα χαλιά σας από τη JYSK

  Βασικά βήματα προστασίας των χαλιών σας από τους λεκέδες και τη φθορά:

  • Αφαιρέστε τα παπούτσια σας μόλις μπείτε στο σπίτι.

  • Σκουπίζετε καλά τα πόδια σας από τα νερά όταν βγαίνετε από το μπάνιο.

  • Στα σημεία που χρησιμοποιούνται συχνότερα και είναι πιθανότερο να λερωθούν, όπως μπροστά από το νεροχύτη ή τον καναπέ, χρησιμοποιήστε ένα χαλάκι μικρότερο ή ένα χαλάκι κουρελού, το οποίο εύκολα μπορείτε να πλύνετε

  • Ακολουθήστε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στα προϊόντα

  Ακόμα, διαβάστε στο blog μας πώς να καθαρίσετε τους λεκέδες από κρασί και πώς να αφαιρέσετε την τσίχλα χωρίς να χαλάσετε το πέλος ή το χρώμα του χαλιού σας.

  Αντιολισθητικά χαλιών

  Ταλαιπωρήστε με τους διαδρόμους ή τα χαλιά που φεύγουν από τη θέση τους ή υπάρχει πιθανότητα να γλιστρήσετε; Δεν υπάρχει λόγος. Απλά, τοποθετήστε ένα αντιολισθητικό υπόστρωμα κάτω από κάθε χαλί σας, ώστε να μένει στη θέση του. Τα αντιολισθητικά υποστρώματα που θα βρείτε στη συλλογή μας μπορούν να κοπούν στη διάσταση που επιθυμείτε. Επίσης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και κάτω από μικρά έπιπλα που μετακινούνται εύκολα ή διακοσμητικά είδη που δεν θέλετε να πέσουν από το ράφι. Δοκιμάστε το!