Μοντέρνα χαλιά & χαλάκια για το σπίτι

Στρώστε στο καθιστικό σας ζεστά χειμερινά χαλιά και περπατήστε ξυπόλητοι στα απαλά χαλιά shaggy, που θα βρείτε στη γκάμα της JYSK. Νιώστε τα πόδια σας να βυθίζονται ευχάριστα μέσα στο ψηλό πέλος τους. Ο χώρος μας γίνεται πιο ζεστός και φιλόξενος σε μόλις λίγα βήματα.
Ακόμα, προσθέστε μακρόστενα χαλάκια ή μικρές φλοκάτες μπροστά από το κρεβάτι ή το γραφείο για να μην πατάτε στο κρύο πάτωμα όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι ή όταν διαβάζετε. Έτσι, θα προστατεύσετε και το πάτωμά σας από τις γραμμές και τις γρατζουνιές, που μπορεί να προκαλέσει η καρέκλα του γραφείου.
Κι ενώ ένα χαλί μπορεί να ζεσταίνει το χώρο σας και να προστατεύει το πάτωμά σας, καλό είναι να προστατεύετε τα χαλιά σας από τη φθορά στα σημεία που χρησιμοποιούνται περισσότερο, όπως μπροστά από τον καναπέ, ή στα σημεία που είναι πιο πιθανό να λερωθούν, όπως μπροστά από το νεροχύτη στην κουζίνα σας, με μικρούς διαδρόμους ή κουρελούδες, τα οποία μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να πλυθούν.
Στη συλλογή μας θα βρείτε χαλιά και διαδρόμους, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Επιπλέον, θα βρείτε ελαφριά, αέρινα χαλιά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την καλοκαιρινή περίοδο.

Χαλιά - Εσ/Εξ.χώρου χαλάκια

Χαλιά - Μεγάλα χαλιά

Χαλιά - Μικρά χαλιά