Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

3 διαφορετικές προτάσεις για home office

3 διαφορετικές προτάσεις για home office

Η δημιουργία ενός καλά σχεδιασμένου γραφείου για απομακρυσμένη εργασία, για εσάς που δουλεύετε από το σπίτι, μπορεί να είναι για πολλούς μια πρόκληση. Διαθέτετε ένα ελεύθερο δωμάτιο ή χρειάζεται να αφιερώσετε μια γωνιά από το καθιστικό για να το δημιουργήσετε; Πώς να το εξοπλίσετε και τι να προσέξετε σχετικά με τα έπιπλα γραφείου και αν αυτά είναι εργονομικά; Για να ξεκινήσουμε, συγκεντρώσαμε για εσάς 3 διαφορετικούς προτάσεις για "home office".

Η εργασία από το σπίτι προσφέρει τόσο πλεονεκτήματα, όσο και μειονεκτήματα. Σύμφωνα με τη Range Manager Επίπλων της JYSK, Rikke Høst Moustgaard, το κλειδί βρίσκεται στην ευελιξία. “Το τι χρειαζόμαστε για το γραφείο στο σπίτι μας είναι ένας συνδυασμός δυνατοτήτων και εξατομικευμένων λύσεων, οι οποίες μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε το χώρο εργασίας μας με εργονομικό και υγιή τρόπο,” μας εξηγεί.

Εμπνευστείτε από τις τρεις προτάσεις μας και βρείτε την καλύτερη για εσάς λύση, για να δημιουργήσετε το δικό σας γραφείο στο σπίτι:

1: Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και το κεφάλι ψηλά με ένα γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος

Home office με ρυθμιζόμενο γραφείο και gaming καρέκλα


Στο γραφείο στο σπίτι, μια εργονομική και υγιής στάση του σώματος είναι σημαντική, όπως και στο κανονικό γραφείο. Για το λόγο αυτό, η καρέκλα γραφείου και το γραφείο παίζουν καθοριστικό ρόλο. Οι gaming καρέκλες γραφείου, όπως η NIBE που θα είναι σύντομα διαθέσιμη στη JYSK.gr, προσφέρουν άνεση και στήριξη, τόσο για την πλάτη, όσο και για τον αυχένα σας, ενώ το γραφείο SLANGERUP διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, που σας επιτρέπει να αλλάζετε θέση ανά διαστήματα. Λένε ότι η υγιέστερη θέση εργασίας είναι πάντα η επόμενη, υπονοώντας ότι δεν πρέπει να έχουμε μόνιμα την ίδια στάση. Ένα γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος σας προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε.

2: Η συμβουλή των gamers

Home office με gaming γραφείο & gaming καρέκλα γραφείου


Ποιος γνωρίζει καλύτερα να μένει συγκεντρωμένος για ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή στο σπίτι; Πολύ σωστά μαντέψατε, οι gamers! Το gaming γραφείο LANGHOLM, με θέση για την κούπα και τα ακουστικά σας, σας βοηθά να διατηρείτε το γραφείο σας τακτοποιημένο και να επικεντρώνεστε σε αυτό που κάνετε.

3: Μικρός χώρος εργασίας, για μεγάλες ιδέες

Πρόταση για γραφείο στο σπίτι με γραφείο και καρέκλα γραφείου σε Σκανδιναβικό μίνιμαλ στυλ


Εάν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα, μπορεί να φαντάζει σχεδόν αδύνατο να δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο για να εργάζεστε από το σπίτι. Ωστόσο, το γραφείο και η συρταριέρα HERLEV μπορούν να χωρέσουν ακόμη και στην πιο μικρή γωνιά και να την μετατρέψουν σε έναν παραγωγικό χώρο εργασίας, όπου η δημιουργικότητα και οι εξαιρετικές ιδέες θα ρέουν ανεμπόδιστα. Πάρτε και μια όμορφη καρέκλα γραφείου και είστε έτοιμοι.

Περισσότερες προτάσεις για το "home office" σας

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή