Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τρεις διαφορετικοί τύποι γραφείων και καρεκλών γραφείου

Οδηγός: Η επιλογή του γραφείου για το home office

Ποιο γραφείο είναι το σωστό; Η απάντηση εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο σας, το σκοπό που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το γραφείο σας και το στυλ που προτιμάτε. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας παρουσιάσουμε μερικές διαφορετικές επιλογές που έχετε στη JYSK.

Αρχικά, σκεφτείτε τι μέγεθος γραφείου είναι κατάλληλο. Εάν χρησιμοποιείτε το γραφείο για να εργάζεστε και χρειάζεστε χώρο τόσο για την οθόνη, αλλά και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του ηλεκτρονικού υπολογιστή, τότε, το γραφείο πρέπει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βάθος και σίγουρα όχι λιγότερο από 60 cm. Εάν διαθέτετε περισσότερες από μία οθόνες, τότε, σκεφτείτε πόσο φαρδύ πρέπει να είναι το γραφείο. Εάν έχετε δύο οθόνες, χρειάζεστε ένα γραφείο με πλάτος τουλάχιστον 140 cm. Τέλος, είναι και το ύψος. Τα περισσότερα γραφεία διαθέτουν ύψος περίπου 75 cm, αλλά αν σας αρέσει να σηκώνεστε, τότε, ένα ρυθμιζόμενο γραφείο ενδείκνυται για εσάς. Διαθέτουμε δύο διαφορετικά σχέδια στη συλλογή μας, τα οποία είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, και πρόκειται για το SLANGERUP και το STAVANGER. Το γραφείο SLANGERUP έχει μέγιστο ύψος 119 cm, ενώ το STAVANGER έχει μέγιστο ύψος 85 cm.  

Γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος και καρέκλα gaming για το home office σας


Γραφείο με χώρο αποθήκευσης

Όταν πραγματοποιείτε τις αγορές για την επίπλωση του home office, μια καλή ιδέα είναι να σκεφτείτε λύσεις αποθήκευσης. Χρειάζεστε ένα γραφείο με ντουλάπι αποθήκευσης ή συρτάρια, για να φτιάξετε τον νέο χώρο εργασίας στο σπίτι; Μερικά γραφεία διαθέτουν ενσωματωμένα συρτάρια, όπως για παράδειγμα το STEGE.

Μικρό, λευκό γραφείο με συρτάρια και λευκή καρέκλα γραφείου


Ακόμα, άλλα γραφεία διαθέτουν χώρο αποθήκευσης, όπως για παράδειγμα ράφι ή συνδυασμό, όπως το γραφείο TRAPPEDAL.

Μικρό γραφείο με συρτάρι και χώρο αποθήκευσης μπροστά από παράθυρο


Τα συρτάρια μπορεί ακόμα να βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος του γραφείου, ώστε να έχετε περισσότερο χώρο για τα πόδια σας αλλά και για αποθήκευση. Το γραφείο BILLUND διαθέτει και ένα μικρό ντουλάπι.


Απλά και κομψά γραφεία

Αν σας αρέσει η απλότητα στο γραφείο ή αν δεν χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο, το γραφείο AABENRAA είναι όμορφο και έχει έναν διακριτικό χώρο, σαν δίσκο, κάτω από την επιφάνεια.

Γραφείο με μεταλλικά πόδια και γκρι καρέκλα γραφείου


Ακόμα μία επιλογή είναι το γραφείο VANDBORG, το οποίο είναι ελαφρώς φαρδύτερο και με μεγαλύτερο βάθος από ότι το AABENRAA, ενώ παραμένει κομψό.

Γραφείο και καρέκλα τραπεζαρίας


Γραφείo gaming

Εάν είστε λάτρεις των games (εσείς ή το παιδί σας), τότε, το gaming γραφείο HALSTED είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Εκτός από τα χαρακτηριστικά του ως γραφείο υπολογιστή, στοιχεία όπως η ενσωματωμένη θήκη ακουστικών το κάνουν να δείχνει πιο cool, ενώ η θήκη για το ποτήρι θα μειώσει σίγουρα τον κίνδυνο να πέσουν νερό ή καφές στον εξοπλισμό σας.

Διαβάστε πώς να επιλέξετε μια καρέκλα gaming και ένα γραφείο

Γραφείο και καρέκλα gaming

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή