Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Δύο διαφορετικοί τρόποι για να καλύψετε το αίθριο ή το μπαλκόνι – με σκίαστρο ηλίου ή ομπρέλα

Επιλέξτε τη σωστή ομπρέλα κήπου

Μπορείτε να αποφύγετε την επιβλαβή UV ακτινοβολία του ήλιου, αλλά παράλληλα να είστε σε θέση να απολαύσετε το καλοκαίρι στο αίθριο ή το μπαλκόνι, με τη χρήση μιας ομπρέλας ή ενός σκίαστρου. Τι από τα δύο πρέπει να επιλέξετε εξαρτάται από τον χώρο που διαθέτετε και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μπαλκονιού ή της αυλής σας. Σε αυτή τη δημοσίευση θα σας καθοδηγήσουμε ώστε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Για ένα μικρό αίθριο ή μπαλκόνι

Βεράντα με ομπρέλα, φαναράκια και ζαρντινιέρες


Μια κλασική ομπρέλα είναι μια πολύ καλή επιλογή για ένα μικρό αίθριο ή για ένα μπαλκόνι. Αυτός ο τύπος ομπρέλας έχει ένα ίσιο κοντάρι, από μέταλλο ή ξύλο, και διατίθεται συνήθως σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Αν το τραπέζι κήπου σας έχει τρύπα στη μέση, προορίζεται για τοποθέτηση ομπρέλας, η οποία μπορεί να σας παρέχει σκιά όταν κάθεστε με τους δικούς σας. Μερικές ομπρέλες έχουν δοκό με ρυθμιζόμενο ύψος ή μηχανισμό ανάκλισης. Αν το τραπέζι σας δεν έχει τρύπα για την ομπρέλα, τότε, μια ομπρέλα με μηχανισμό ανάκλισης είναι η τέλεια επιλογή. Όταν γέρνετε την ομπρέλα, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη σκιά και να είστε προστατευμένοι όλη την ημέρα.

 

Δημιουργήστε ένα παιχνιδιάρικο στυλ στο μπαλκόνι ή την αυλή

Αν το αίθριο ή το μπαλκόνι σας είναι πολύ μικρά, ή αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το διαθέσιμο χώρο για κάτι διαφορετικό, μια ομπρέλα μπαλκονιού είναι η ιδανική επιλογή. Μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο και δεν καταλαμβάνει επιπλέον χώρο.

Μπαλκόνι με ομπρέλα μπαλκονιού και μπιστρό σετ


Για μεγαλύτερο αίθριο ή μπαλκόνι 

Αίθριο με κρεμαστή ομπρέλα πάνω από σετ τραπεζαρίας κήπου
Καρέκλα SANDVED μαύρο
40€/τμχ
49,99€ /τμχ
Κέρδος 20%
Μόνο διαδικτυακά

 

Μια κρεμαστή ομπρέλα είναι μια πολύ καλή επιλογή αν διαθέτετε έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο. Μια κρεμαστή ομπρέλα καταλαμβάνει αρκετό χώρο, αλλά μπορεί να παρέχει μεγαλύτερη σκιά. Μπορείτε να την τοποθετήσετε πίσω από το τραπέζι κήπου, αλλά να έχετε σκιά σε όλη την επιφάνεια του τραπεζιού.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό ανάκλισης και να την περιστρέψετε, ή αν η βάση της ομπρέλας διαθέτει ροδάκια, μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα σε άλλο σημείο, παρά το μέγεθός της.

Σκίαστρα ήλιου – μια ανθεκτική λύση

Αίθριο με στέγαστρο ηλίου

 
Αν δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τη σκιά, αλλά τη θέλετε κάθε μέρα στο ίδιο σημείο, τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ένα πανί σκίασης είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, ένα σκίαστρο ήλιου δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο στο έδαφος. Απλά χρειάζεται να τοποθετήσετε τη μία πλευρά του σε έναν τοίχο του σπιτιού και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δέσετε την άλλη πλευρά σε ένα κοντινό σημείο, όπως δοκό ή δέντρο. Μερικά σκίαστρα έχουν δύο σκοινιά σταθεροποίησης, ενώ κάποια άλλα έχουν δύο.

Αίθριο με σκίαστρο ηλίου

 

Επιλέξτε τη σωστή βάση ομπρέλας

Μόλις επιλέξετε την ομπρέλα σας, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια βάση ομπρέλας. Μερικά πράγματα είναι σημαντικά: Βεβαιωθείτε ότι η βάση της ομπρέλας είναι αρκετά βαριά για να κρατάει την ομπρέλα σταθερή. Ακόμα, λάβετε υπόψη το μέγεθος της βάσης, Εάν έχετε επιλέξει μια ομπρέλα μπαλκονιού, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια μισή βάση που να ταιριάζει, η οποία είναι περίπου όσο το μισό μέγεθος από τις κανονικές. Τέλος, είναι σημαντικό να σκεφτείτε αν θέλετε να μετακινείτε τριγύρω την ομπρέλα. Σε αυτήν την περίπτωση, μια πολύ καλή ιδέα είναι μια βάση με ροδάκια και λαβή.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε μια δροσερή lounge περιοχή δίπλα στην πισίνα

Η κρεμαστή καρέκλα: Ένας πόλος έλξης στον εξωτερικό χώρο

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ξαπλώστρα