Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Black Friday στη JYSK

Τι είναι η Black Friday;

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Σχετικά με τη JYSK

Ετικέτες: Black Friday, Χριστουγεννιάτικες αγορές

Τι είναι η Black Friday; Μία σύντομη απάντηση είναι ότι η Black Friday είναι μια μεγάλη γιορτή με εξαιρετικές προσφορές, όπου τα καταστήματα της χώρας προσφέρουν εκπληκτικές τιμές στους πελάτες τους. Πολλά καταστήματα διευρύνουν ακόμα και το ωράριο τους, ώστε να δώσουν σε όλους την ευκαιρία για φανταστικές αγορές στη Black Friday.

Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές ξεκινούν με τις Black Friday προσφορές

Η Black Friday συμπίπτει με την τέταρτη και, συνήθως την τελευταία, Παρασκευή του Νοέμβρη. Για το λόγο αυτό οι αγορές στη Black Friday αποτελούν εξαίσιο πλεονέκτημα για τους καταναλωτές. Μπορούν να εξοικονομήσουν ένα μεγάλο ποσό από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, εξασφαλίζοντας εκ των προτέρων τις αγορές τους πριν την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης αυξημένης κίνησης στα καταστήματα. Επομένως, Black Friday σημαίνει έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Μια εορταστική παράδοση με εξαιρετικές προσφορές

Η παράδοση των Black Friday αγορών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρήκε μεγάλη απήχηση κυρίως στη δεκαετία του '90. Η Black Friday γιορτάζεται την επόμενη μέρα από την Αμερικάνικη αργία των Ευχαριστιών. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν άδεια την ημέρα της Black Friday, καθώς είναι η τελευταία αργία πριν τα Χριστούγεννα. Για να τονίσουν το γεγονός, τεράστια πολυκαταστήματα όπως το Macy’s οργανώνουν εορταστικές Χριστουγεννιάτικες παρελάσεις.

Η παράδοση των Black Friday αγορών έχει διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη, και για το λόγο αυτό όλοι οι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν τα οφέλη εκπληκτικών προσφορών την τέταρτη Παρασκευή του Νοέμβρη, παρότι δεν αποτελεί αργία ή επίσημη γιορτή αυτή η ημέρα.

Γιατί αποκαλείται Black Friday;

Οι Αμερικάνοι ονόμασαν αυτή την ημέρα εξαιρετικών προσφορών "Black Friday". Ίσως στο πρώτο άκουσμα του ονόματος να υπάρχει μια αρνητική χροιά, αλλά ουσιαστικά υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι γι'αυτό. Το όνομα έχει τις ρίζες του στη Φιλαδέλφεια και αναφέρεται στην αυθόρμητη μεγάλη προσέλευση των καταναλωτών στα καταστήματα, εξαιτίας των μεγάλων Black Friday προσφορών.

Στη Black Friday, τα καταστήματα απολαμβάνουν κάποιες από τις μεγαλύτερες πωλήσεις του έτους ως συνέπεια των εξαιρετικών προσφορών τους. Για το λόγο αυτό πολλοί θεωρούν ότι η Black Friday αναφέρεται στο φανταστικό κέρδος των καταστημάτων, βοηθώντας τα να επικρατήσουν στην αγορά.

Online οφέλη στη Black Friday

Οι online αγορές της Black Friday έχουν επίσης γίνει δημοφιλείς στους καταναλωτές. Αντί να δημιουργούν ουρές στα καταστήματα μαζί με άλλους "κυνηγούς" προσφορών, επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στην άνεση του σπιτιού τους, βρίσκοντας τις καλύτερες προσφορές. Κάνοντας τις αγορές σας online στη Black Friday, αποφεύγετε να χάσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει επειδή δεν διαθέτει επιπλέον απόθεμα.

Κατερίνα Social Media and Digital Coordinator
ΓΙΩΡΓΟΣ ....

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝΕ BLACK FRIDAY ??????

Katerina

Καλησπέρα Γιώργο, 

Στο blog θα βρεις την απάντηση στο ερώτημά σου.

Στη διάθεσή, 

Κατερίνα

Ελενα

Μεχρι ποτε θα ξεκινησουν οι προσφορες στο Black Friday

Katerina

Καλημέρα Έλενα, 

Οι Black Friday προσφορές ξεκινούν στη JYSK την Πέμπτη 28.11.2019. Ανακάλυψε τις στη JYSK.gr ή στα καταστήματά μας.

Στη διάθεσή σου,

Κατερίνα

Petros P

Οι προσφορές του Φυλλαδίου θα ισχύουν την Black Friday η θα τρέξουν και έκτακτες?

Katerina

Καλημέρα Πέτρο,

Την Πέμπτη 28.11.2019 θα υπάρχει φυλλάδιο με τις Black Friday προσφορές. 

Στη διάθεσή σου,

Κατερίνα

ΣΑΚΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ;

Katerina

Καλησπέρα Σάκη, 

Αν αναφέρεσαι σε σχόλιο που αναρτήθηκε το 2018, να αναφέρω ότι ίσχυε για τότε. Φέτος οι προσφορές Black Friday θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 28.11.2019. Μείνε συντονισμένος.

Στη διάθεσή σου,

Κατερίνα.

George

Θα ανεβουν και στο site οι προσφορές BLACK FRIDAY?

Katerina

Καλημέρα George, Οι BLACK FRIDAY προσφορές βρίσκονται ήδη στο site, μπορείς να τις βρεις εδώ: https://jysk.gr/black-friday. Στη διάθεσή σου, Κατερίνα.

Μαρία

Ωραία

petros

Den eine dinaton mia roba[burnuzi na eine 10 e yin imera tou BF

Katerina

Καλημέρα Petro, Οι προσφορές BLACK FRIDAY στη JYSK ξεκινούν την Πέμπτη 22.11. και θα βρίσκονται περισσότερα από 500 προϊόντα σε εξαιρετικές προσφορές. Μείνε συντονισμένος για να βρεις το προϊόν που ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητάς. Στη διάθεσή σου, Κατερίνα

Σχόλια Blog