Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Black Friday στη JYSK

Τι είναι η Black Friday;

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Σχετικά με τη JYSK, Χριστούγεννα

Ετικέτες: Black Friday, Χριστουγεννιάτικες αγορές

Τι είναι η Black Friday; Μία σύντομη απάντηση είναι ότι η Black Friday είναι μια μεγάλη γιορτή με εξαιρετικές προσφορές, όπου τα καταστήματα της χώρας προσφέρουν εκπληκτικές τιμές στους πελάτες τους. Πολλά καταστήματα διευρύνουν ακόμα και το ωράριο τους, ώστε να δώσουν σε όλους την ευκαιρία για φανταστικές αγορές στη Black Friday.

Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές ξεκινούν με τις Black Friday προσφορές

Η Black Friday συμπίπτει με την τέταρτη και, συνήθως την τελευταία, Παρασκευή του Νοέμβρη. Για το λόγο αυτό οι αγορές στη Black Friday αποτελούν εξαίσιο πλεονέκτημα για τους καταναλωτές. Μπορούν να εξοικονομήσουν ένα μεγάλο ποσό από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, εξασφαλίζοντας εκ των προτέρων τις αγορές τους πριν την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης αυξημένης κίνησης στα καταστήματα. Επομένως, Black Friday σημαίνει έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Μια εορταστική παράδοση με εξαιρετικές προσφορές

Η παράδοση των Black Friday αγορών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρήκε μεγάλη απήχηση κυρίως στη δεκαετία του '90. Η Black Friday γιορτάζεται την επόμενη μέρα από την Αμερικάνικη αργία των Ευχαριστιών. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν άδεια την ημέρα της Black Friday, καθώς είναι η τελευταία αργία πριν τα Χριστούγεννα. Για να τονίσουν το γεγονός, τεράστια πολυκαταστήματα όπως το Macy’s οργανώνουν εορταστικές Χριστουγεννιάτικες παρελάσεις.

Η παράδοση των Black Friday αγορών έχει διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη, και για το λόγο αυτό όλοι οι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν τα οφέλη εκπληκτικών προσφορών την τέταρτη Παρασκευή του Νοέμβρη, παρότι δεν αποτελεί αργία ή επίσημη γιορτή αυτή η ημέρα.

Γιατί αποκαλείται Black Friday;

Οι Αμερικάνοι ονόμασαν αυτή την ημέρα εξαιρετικών προσφορών "Black Friday". Ίσως στο πρώτο άκουσμα του ονόματος να υπάρχει μια αρνητική χροιά, αλλά ουσιαστικά υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι γι'αυτό. Το όνομα έχει τις ρίζες του στη Φιλαδέλφεια και αναφέρεται στην αυθόρμητη μεγάλη προσέλευση των καταναλωτών στα καταστήματα, εξαιτίας των μεγάλων Black Friday προσφορών.

Στη Black Friday, τα καταστήματα απολαμβάνουν κάποιες από τις μεγαλύτερες πωλήσεις του έτους ως συνέπεια των εξαιρετικών προσφορών τους. Για το λόγο αυτό πολλοί θεωρούν ότι η Black Friday αναφέρεται στο φανταστικό κέρδος των καταστημάτων, βοηθώντας τα να επικρατήσουν στην αγορά.

Online οφέλη στη Black Friday

Οι online αγορές της Black Friday έχουν επίσης γίνει δημοφιλείς στους καταναλωτές. Αντί να δημιουργούν ουρές στα καταστήματα μαζί με άλλους "κυνηγούς" προσφορών, επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στην άνεση του σπιτιού τους, βρίσκοντας τις καλύτερες προσφορές. Κάνοντας τις αγορές σας online στη Black Friday, αποφεύγετε να χάσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει επειδή δεν διαθέτει επιπλέον απόθεμα.