Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Φανάρι εσωτερικού χώρου, κασπώ από μπαμπού, λάμπα μπαταρίας και επιτραπέζιο φωτιστικό και βάζα με τεχνητά φυτά

Τα αγαπημένα διακοσμητικά των αγοραστών

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Έμπνευση, Διακόσμηση

Ετικέτες: Διακόσμηση, Ιδέες διακόσμησης, Τεχνητά φυτά εσωτερικού χώρου, Κασπώ, Λάμπα με λειτουργία μπαταρίας

Δύο φορές τον χρόνο ζητάμε από την Tina Nymann, Category Buyer Οικιακών Ειδών της JYSK, να μοιραστεί μαζί μας τα δικά της αγαπημένα διακοσμητικά είδη της νέας συλλογής της JYSK για τη σεζόν: "Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε λίγη ζεστασιά, καθώς πλησιάζουμε στους πιο κρύους και σκοτεινούς μήνες, γι' αυτό επέλεξα τρία προϊόντα που μπορούν να προσθέσουν αυτό ακριβώς, δηλαδή ζεστή αίσθηση στο σπίτι", μας λέει η Tina. 

MIKKI κασπώ από μπαμπού & MINGUS λάμπα μπαταρίας

Φανάρι εσωτερικού χώρου, κασπώ από μπαμπού, λάμπα μπαταρίας και επιτραπέζιο φωτιστικό


"Ας ξεκινήσουμε με το MIKKI", μας προτείνει η Tina και ξεκινά να περιγράφει λεπτομερώς το κασπώ από μπαμπού. "Εδώ και λίγο καιρό έχουμε δει κασπώ και βάζα με πόδια ή σταντ και σίγουρα αυτή η τάση δεν έχει τελειώσει. Το κασπώ MIKKI είναι ένα εξαιρετικό δείγμα αυτής της τάσης και θα το χαρακτήριζα ως ένα βάθρο για τα λουλούδια."  

Το MIKKI είναι κατασκευασμένο από μπαμπού και διαθέτει πλαστικό στο εσωτερικό του, ώστε να μην ρισκάρετε να χυθεί το νερό. Αν επιθυμείτε να είστε απόλυτα ασφαλείς, χρησιμοποιήστε ένα τεχνητό φυτό, όπως το ARVID, που δεν χρειάζεται πότισμα.

Η Tina συνεχίζει με το επόμενο αγαπημένο της διακοσμητικό: "Η MANGUS είναι μια λάμπα μπαταρίας από μπαμπού με ζεστό φωτισμό. Το φως διαχέεται μέσα από το αμπαζούρ το οποίο έχει διάφορα μοτίβα και το κάνει να φαίνεται υπέροχο. Απλά και μόνο η θέα του θα προσθέσει ζεστασιά στα κρύα απογεύματα που έρχονται."

Η λάμπα MINGUS διαθέτει έναν μη αναλώσιμο λαμπτήρα και χρονοδιακόπτη, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την απενεργοποίηση του.

Τόσο το κασπώ MIKKI, όσο και η λάμπα MINUS, ταιριάζουν απόλυτα με το φανάρι AAMUND και το μικρό καλάθι TORMUND, όπου και τα δύο είναι από μπαμπού.

Δείτε ακόμα τα αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

DAVID μπουκέτα από τεχνητά φυτά 

Μπουκέτα από τεχνητά φυτά μέσα σε βάζα


“Τα τεχνητά λουλούδια DAVID είναι στην ουσία δυο διαφορετικές εκδοχές ενός διαχρονικού μπουκέτου", μας λέει η Tina σχετικά με το τρίτο αγαπημένο της είδος. "Το τεχνητό λουλούδι DAVID διατίθεται με λουλούδια και κλαδιά σε απαλές και σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Και οι δύο εκδοχές αποτελούνται από "αγριολούλουδα" με πολύ απλή εμφάνιση. Μοιάζουν σαν να τα μαζέψατε απλά στη βόλτα σας."

Παρότι μοιάζουν πολύ με αποξηραμένα λουλούδια, τα DAVID είναι τεχνητά λουλούδια, κι έτσι μπορείτε να τα φρεσκάρετε απλά με ένα γρήγορο πλύσιμο. Τα λουλούδια έχουν ύψος 65 cm, αλλά μπορείτε να τα λυγίσετε στο κάτω μέρος, ώστε να χωρέσουν και σε μικρότερα βάζα.