Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Γραφείο & ξύλινο ράφι τοίχου για έξυπνη αποθήκευση και διακόσμηση

Αναδιαμορφώστε το γραφείο σας οικονομικά

Έφτασε η ώρα να αναβαθμίσετε το γραφείο σας; Σε αυτή τη δημοσίευση θα εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε έναν χώρο εργασίας, τακτοποιημένο και ευπαρουσίαστο. Μερικά ράφια, κουτιά και καλάθια μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα, ενώ αν προσθέσετε και μερικά φυτά, διακοσμητικά ή ενδεχομένως μια απομίμηση δέρματος αρνιού θα δώσετε μια αίσθηση ζεστασιάς.

Χρησιμοποιήστε ξύλινα ράφια τοίχου

Προσθέστε ένα η περισσότερα μικρά ράφια τοίχου. Τόσο τα αντικείμενα που χρειάζεστε, όσο και αυτά που είναι ωραίο να έχετε μπορούν να βρουν τη θέση τους σε κάποιο από τα ράφια.

Συμβουλή: Τοποθετήστε τα μολύβια και τα στυλό που χρειάζεστε σε μια όμορφη κούπα.

Κούπα με μολύβια πάνω σε ράφι τοίχου


Πρακτικές αποθηκευτικές λύσεις γραφείου

Οι λύσεις αποθήκευσης για το γραφείο σας δεν χρειάζεται να είναι βαρετές. Ο μικρός αποθηκευτικός κάδος AKITA είναι ένας πρακτικός τρόπος να οργανώσετε τα χαρτιά περιτυλίγματος και τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχουν μεγάλο ή περίεργο σχήμα. Μπορείτε ακόμα να τον χρησιμοποιήσετε ως κάδο ανακύκλωσης και να τον κλείνετε με το καπάκι του, για να δείχνει χώρος του γραφείου σας πάντα καθαρός.

Κάδος αποθήκευσης με καπάκι δίπλα σε τρόλεϊ με ροδάκια


Χρησιμοποιήστε ένα διακοσμητικό δοχείο αποθήκευσης, όπως το πήλινο δοχείο TOMAS σε πράσινο χρώμα, για να αποθηκεύσετε τους συνδετήρες ή άλλα μικρά αντικείμενα, που σε άλλη περίπτωση μπορεί να βρίσκονται αραδιασμένα παντού στο γραφείο (ή στο πάτωμα).

Συμβουλή: Εάν θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση σε συγκεκριμένα πράγματα, τοποθετήστε τα σε ένα τρόλεϊ που μπορείτε να το μετακινείτε εύκολα.

Ασύμμετρη βιβλιοθήκη με ψάθινα αποθηκευτικά κουτιά


Μια βιβλιοθήκη είναι απαραίτητη τόσο για τα βιβλία σας, όσο και για τα διακοσμητικά σας. Η ασύμμετρη βιβλιοθήκη TRAPPEDAL διατίθεται σε δύο μεγέθη και έχει μια δυναμική, ενδιαφέρουσα εμφάνιση, ενώ διαθέτει χώρο τόσο για τα βιβλία σας, όσο και για τα είδη χειροτεχνίας ή τα αναμνηστικά σουβενίρ.  

Συμβουλή: Η τακτοποίηση των αντικειμένων σε ευθείες γραμμές εξασφαλίζει μια τακτοποιημένη και καλά οργανωμένη εμφάνιση.

Προσωπική πινελιά στη διακόσμηση

Γυάλινος δίσκος με τεχνητό φυτό σε γλαστράκι και άλλα διακοσμητικά είδη


Το να συγκεντρώσετε τις χειροτεχνίες σας, τα διακοσμητικά σας και τα αναμνηστικά σε έναν μικρό δίσκο θα κάνει την απόλυτη διαφορά. Όταν τακτοποιείτε με αυτόν τον τρόπο τα διάφορα αντικείμενα δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν μεταξύ τους. Αμέσως μόλις τα βάλετε σε έναν δίσκο, θα δείχνουν σαν να ταιριάζουν απόλυτα.

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές για να αναδιαμορφώσετε το υπνοδωμάτιο σας και το μπάνιο σας.

Ποιες είναι οι δικές σας συμβουλές για ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο γραφείο; Μοιραστείτε μαζί μας τις καλύτερες συμβουλές σας στα σχόλια!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή