Ανακαλύψτε το νέο σας έπιπλο τηλεόρασης

Το τηλεοπτικό κοινό θα λατρέψει τα μοντέρνα έπιπλα τηλεόρασης της συλλογής μας, καθώς είναι λειτουργικά και κομψά. Στη JYSK διαθέτουμε έπιπλα tv και συνθέσεις σαλονιού με ράφια, συρτάρια ή ντουλάπια, ώστε να ταξινομήσετε τα dvd των αγαπημένων ταινιών σας ή να "κρύψετε" μικρές λιχουδιές και σνακ, όπως σακουλάκια ποπ-κορν για τις κινηματογραφικές βραδιές σας.
Επιλέξτε το έπιπλο τηλεόρασης που ταιριάζει στο σαλόνι σας, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και παρακολουθήστε με την υπόλοιπη οικογένεια ή τους φίλους σας την αγαπημένη σας σειρά. Η προβολή ξεκινά, χαμηλώστε τα κινητά σας!

  Καθιστικό - Έπιπλα TV

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Έπιπλο TV EVETOFTE δρυς
  115€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  basic
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Έπιπλο TV FAVRBO δρυς/λευκό
  115€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 32%
  plus
  Έπιπλο TV DOKKEDAL όψη τσιμέντου/μαύρο
  60€/τμχ
  74,99€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  basic
  Έπιπλο TV BILLUND λευκό/όψη τσιμέντου
  90€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 30%
  basic
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV VIRUM μαύρο
  100€/τμχ
  159€ /τμχ
  Κέρδος 37%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV FILSKOV δρυς/λευκό
  115€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  plus
  Έπιπλο TV TRAPPEDAL δρυς/μαύρο
  115€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 32%
  plus
  Έπιπλο TV MARKSKEL γκρι/δρυς
  115€/τμχ
  229€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  plus
  Έπιπλο TV MARKSKEL λευκό/δρυς
  165€/τμχ
  229€ /τμχ
  Κέρδος 28%
  plus
  Έπιπλο TV NORDBY λευκό
  125€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 26%
  plus
  Έπιπλο TV HASLUND 2 πόρτες δρυς
  125€/τμχ
  249€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  plus
  Έπιπλο TV VEDDE άγρια δρυς
  135€/τμχ
  189€ /τμχ
  Κέρδος 29%
  plus
  Έπιπλο TV EGELEV μαύρο
  175€/τμχ
  219€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV EGELEV δρυς
  185€/τμχ
  229€ /τμχ
  Κέρδος 19%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV TOFTLUND λευκό/όψη τσιμέντου
  185€/τμχ
  269€ /τμχ
  Κέρδος 31%
  basic
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV JUNGEN άγρια δρυς
  200€/τμχ
  269€ /τμχ
  Κέρδος 26%
  plus
  Έπιπλο TV KORSVANG 3 πόρτες λευκό
  215€/τμχ
  269€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV FREDENSBORG λευκό
  225€/τμχ
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV JERNVED όψη τσιμέντ/γυαλιστερό
  235€/τμχ
  299€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Έπιπλο TV SANDBY 2 πόρτες φυσικό δρυς/μαύρο
  250€/τμχ
  349€ /τμχ
  Κέρδος 28%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά

  Λειτουργικά έπιπλα τηλεόρασης

  Ανακαλύψτε στη JYSK λειτουργικά έπιπλα για τηλεόραση, μοναδικού σχεδιασμού και ποιότητας, τα οποία διαθέτουν συρτάρια με ειδικό μηχανισμό φρένου και ντουλάπια με μηχανισμό για απαλό κλείσιμο. Ακόμα, διαθέτουμε έπιπλα τηλεόρασης με ροδάκια για να μπορείτε να γυρίσετε εύκολα την τηλεόραση προς την τραπεζαρία ή τον καναπέ.
  Επιλέξτε ένα έπιπλο τηλεόρασης στο χρώμα και στο υλικό που ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα του καθιστικού σας ή δημιουργήστε στο χώρο μικρές, καλαίσθητες αντιθέσεις. Διαθέτουμε κλασικά έπιπλα τηλεόρασης σε αποχρώσεις του ξύλου ή μοντέρνα με λευκό γυαλιστερό φινίρισμα και μεταλλικές λεπτομέρειες.
  Στη συλλογή επίπλων τηλεόρασης της JYSK θα βρείτε έπιπλα από deco καπλαμά, MDF, μασίφ πεύκο, μέταλλο, θερμικό γυαλί και άλλα ανθεκτικά υλικά. Θυμηθείτε να μετρήσετε τον διαθέσιμο χώρο σας, ώστε να επιλέξετε το νέο σας έπιπλο τηλεόρασης σύμφωνα με αυτό.

  Σύνθετο ή έπιπλο τηλεόρασης;

  Αναζητάτε ένα έπιπλο τηλεόρασης ή ένα σύνθετο για το σαλόνι σας; Αρχικά, καλό είναι να αναφέρουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε τηλεόραση για να πάρετε ένα έπιπλο τηλεόρασης. Μπορείτε  απλά να πάρετε μια βάση τηλεόρασης και να τη χρησιμοποιήσετε ως χαμηλό σύνθετο, διακοσμώντας το με τα αγαπημένα σας διακοσμητικά είδη ή χρησιμοποιώντας το ως χώρο αποθήκευσης για τα σερβίτσια σας. Βέβαια, μπορείτε να επιλέξετε έναν ψηλό μπουφέ ή μια γυάλινη βιτρίνα για τους ίδιους λόγους, δημιουργώντας έτσι τη δική σας σύνθεση. Ένας μπουφές μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί ενός ψηλού επίπλου τηλεόρασης.

  Βάση τηλεόρασης με πόδια ή χωρίς

  Αγοράζετε τη νέα βάση για την τηλεόρασή σας και σκέφτεστε τι ταιριάζει στον χώρο. Μήπως να σκεφτείτε και τι ταιριάζει στις ανάγκες και στις συνήθειες σας, κάνοντας μερικές λειτουργίες της καθημερινότητας πιο εύκολες; Ένα έπιπλο tv με πόδια σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίσετε από κάτω είτε με την ηλεκτρική σκούπα, είτε με μια ρομποτική σκούπα, αν διαθέτετε. Θυμηθείτε να μετρήσετε το ύψος για να βεβαιωθείτε ότι χωράει, κάνοντας έτσι πιο εύκολη την καθαριότητα. Ή επιλέξτε ένα έπιπλο τηλεόρασης με ροδάκια για να το μετακινείτε με ευκολία και να καθαρίζετε τον χώρο. Αν δεν συνηθίζετε να τραβάτε τα έπιπλα κάθε Σάββατο, τότε, μια βάση τηλεόρασης χωρίς πόδια, που εφάπτεται στο πάτωμα αποτελεί μια καλή επιλογή. 

  Εύκολη μεταφορά & συναρμολόγηση

  Στη JYSK τα προϊόντα συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να μεταφέρονται εύκολα. Στη συσκευασία θα βρείτε τις απαραίτητες οδηγίες για τη συναρμολόγηση των προϊόντων, τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε και διαδικτυακά στις σελίδες των προϊόντων μας. Πριν ξεκινήσετε τη συναρμολόγηση του προϊόντος, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις οδηγίες και ότι έχετε κοντά σας τα απαραίτητα εργαλεία. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων JYSK.