Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-50% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250€

3 διαφορετικά στρογγυλά τραπέζια εξωτερικού χώρου

Τα πλεονεκτήματα των στρογγυλών τραπεζιών κήπου

Κάποιοι λένε ότι μια συζήτηση κυλάει πιο εύκολα γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι. Το ίδιο ισχύει και όταν πρόκειται για τα τραπέζια εξωτερικού χώρου. Και μια ζωντανή συζήτηση είναι μόνο ένα από τα πλεονεκτήματα ενός στρογγυλού τραπεζιού κήπου – διαβάστε περισσότερα σε αυτήν την ανάρτηση.  

Στρογγυλά τραπέζια κήπου για μικρούς χώρους

Το μέγεθος του τραπεζιού κήπου πρέπει να ταιριάζει στον χώρο που έχετε διαθέσιμο στο αίθριο ή στο μπαλκόνι. Εάν δεν διαθέτετε πολύ χώρο, ένα στρογγυλό τραπέζι κήπου μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από ένα τετράγωνο ή ένα ορθογώνιο. Εάν ένα τραπέζι κήπου προορίζεται για ένα αίθριο με αρκετό κόσμο, η στρογγυλή εκδοχή του είναι επίσης η τέλεια επιλογή. Το σχήμα και οι απαλές άκρες του διευκολύνουν την κίνηση τριγύρω του.

Επίσης, εσείς και οι καλεσμένοι σας θα κάθεστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, που σημαίνει ότι θα καταβάλλετε λιγότερες προσπάθειες για να συμμετέχετε όλοι στην συζήτηση. Το τραπέζι κήπου SANDVIG έχει διάμετρο 120 cm και ύψος 74 cm. Διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο, ενώ η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από τεχνητό ξύλο.

Στρογγυλό τραπέζι κήπου με γκρι καρέκλες κήπου


Το σωστό μέγεθος του τραπεζιού κήπου εξαρτάται επίσης από το πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά σας ή το πόσους καλεσμένους έχετε συνήθως. Το τραπέζι κήπου RANGSTRUP διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη: με διάμετρο 110 cm ή 130 cm. Το ύψος είναι το ίδιο και για τα δύο: 74 cm. Διατίθεται με επιφάνεια σε φυσικό ή μαύρο χρώμα και πόδια σε μαύρο ή λευκό αλουμίνιο.

Στρογγυλό τραπέζι κήπου με τέσσερις καρέκλες κήπου

Τραπέζι κήπου με βάση

Ένα τραπέζι κήπου με βάση, αντί για τέσσερα πόδια, έχει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να υπολογίσετε τα πόδια όταν τοποθετείτε γύρω του τις καρέκλες κήπου, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος με έναν ανάλαφρο σχεδιασμό. Το τραπέζι κήπου FAGERNES έχει διάμετρο 110 cm και ύψος 75 cm. Διαθέτει βάση από ατσάλι και επιφάνεια από ίνες τσιμέντου.

Τραπέζι κήπου με βάση και τέσσερις καρέκλες κήπου


Τα πλεονεκτήματα ενός τραπεζιού κήπου με ρυθμιζόμενο ύψος

Τώρα γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για υπέροχα καλοκαιρινά βράδια και δείπνο στο αίθριο. Η JYSK εύχεται σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο τραπέζι κήπου

Στο προσκήνιο: Η συλλογή UGILT

Οδηγός: Επιλέξτε γλάστρες για τον εξωτερικό χώρο

Προσαρμόστε το μπαλκόνι σας ή το αίθριο για τον χειμώνα

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.