Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
FSC πιστοποιημένα ξύλινα έπιπλα κήπου, όπως τραπέζι κήπου και καρέκλες κήπου με το logo FSC

Η ετικέτα FSC® είναι η διασφάλισή σας για ξύλο από υπεύθυνες πηγές

Ένας σημαντικός παράγοντας για την κλιματική αλλαγή είναι η καταστροφή των δασών παγκοσμίως λόγω της μη βιώσιμης αποψίλωσης των δασών. Από την κατασκευή μέχρι τη διακόσμηση ενός σπιτιού, το ξύλο ως υλικό χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο, και γι' αυτό είναι σημαντικό τα δασικά υλικά, όπως το ξύλο, να προέρχονται από βιώσιμες πηγές, ώστε να μην βλάπτονται τα φυσικά περιβάλλοντα. Πολλοί από εμάς αναγνωρίζουμε και γνωρίζουμε την ετικέτα FSC, αλλά τι είναι συγκεκριμένα και τι σημαίνει για να αποφασίσετε ποια ξύλινα έπιπλα κήπου θα αγοράσετε;

Μεταλλική πλάκα με λογότυπο FSC σε έπιπλα από σκληρό ξύλο

Το Forest Stewardship Council® 

Το Συμβούλιο Εποπτείας Δασών (Forest Stewardship Council), γνωστό ως FSC, είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός και σύστημα σήμανσης για το ξύλο, το χαρτί και άλλα υλικά δασικής προέλευσης που προέρχονται από αειφόρο δασοκομία ή άλλες πηγές υπεύθυνης διαχείρισης.

Η ετικέτα FSC είναι η διασφάλισή σας ότι τα ποσοστά υλοτόμησης περιορίζονται σε βιώσιμα επίπεδα, επιτρέποντας στα δάση να αναγεννώνται και να αναδημιουργούνται συνεχώς. Επιπρόσθετα, εγγυάται ότι το ξύλο μπορεί να ανιχνευτεί στο μεμονωμένο δάσος. Μάθετε περισσότερα για το FSC εδώ

Η συλλογή επίπλων κήπου της JYSK με πιστοποίηση FSC

Ένας βασικός τομέας δραστηριότητας και ένας από τους μεγαλύτερους στη JYSK, είναι η συλλογή μας επίπλων κήπου και εξωτερικού χώρου, και είμαστε ανάμεσα στους μεγαλύτερους εμπόρους επίπλων κήπου της Ευρώπης. Γι' αυτόν τον λόγο, καταβάλλουμε προσπάθειες για να προωθήσουμε ενεργά τη βιώσιμη δασοκομία, και σήμερα, το 100% των ξύλινων επίπλων κήπου της συλλογής μας είναι FSC-πιστοποιημένα

Η ετικέτα FSC είναι η διασφάλισή σας ότι κάθε κομμάτι των ξύλινων επίπλων κήπου που μπορείτε να αγοράσετε στη JYSK είναι κατασκευασμένο από δασικά υλικά, όπως ξύλο, που προέρχονται από δάση με υπεύθυνη και βιώσιμη διαχείριση. Από τα μεγάλα σετ σαλονιού κήπου της συλλογής μας μέχρι τα μικρά βοηθητικά τραπέζια εξωτερικού χώρου, μπορείτε να επιλέξετε τα ξύλινα FSC-πιστοποιημένα έπιπλα κήπου με ήσυχη συνείδηση, γνωρίζοντας ότι η αγορά σας δεν θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα και την κατάσταση των δασών παγκοσμίως. 

Ως μέλη του Συμβουλίου Εποπτείας Δασών (Forest Stewardship Council) από το 2006, όχι μόνο ολόκληρη η συλλογή μας επίπλων κήπου είναι FSC-πιστοποιημένη, αλλά δεσμευόμαστε επίσης να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στη διατήρηση των δασών, προωθώντας τη βιώσιμη δασοκομία και διαδίδοντας την αναγνωρισιμότητα σχετικά με το Συμβούλιο Εποπτείας Δασών και του τι σημαίνει για έναν πελάτη, για ένα μέλος της κοινωνίας, και για τους κατοίκους του πλανήτη μας (FSC® N001715).

Η διευρυμένη και πλήρης συλλογή μας επίπλων κήπου είναι 100% FSC-πιστοποιημένη, και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ενότητες.  

Τραπέζια κήπου και καρέκλες με FSC-πιστοποίηση

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προϊόντα μας για τον εξωτερικό σας χώρο βρίσκονται τα έπιπλα τραπεζαρίας κήπου, μεταξύ των οποίων τετράγωνα τραπέζια κήπου, στρογγυλά τραπέζια κήπου και καρέκλες κήπου.

Σετ κήπου FSC-πιστοποιημένα

Πολλά από τα τραπέζια κήπου και τις καρέκλες κήπου της συλλογής μας διατίθενται ως σετ κήπου που περιλαμβάνουν και τα δύο. Αυτά τα σετ τραπεζαρίας κήπου προσφέρουν έμπνευση σε όσους προσπαθούν να ταιριάξουν ένα τραπέζι με καρέκλες, ενώ καθώς είναι οικονομικότερα αν αγοραστούν ως σετ αντί για μεμονωμένα, είναι μια οικονομική πρόταση για εσάς. 

Σετ σαλονιού κήπου με FSC-πιστοποίηση 

Εκτός από έπιπλα τραπεζαρίας κήπου, η συλλογή μας περιλαμβάνει επίσης κι άλλα είδη για τον εξωτερικό χώρο σας, όπως καναπέδες σαλονιού κήπου, τραπέζια σαλονιού κηπου, σαλόνια κήπου, και πολλά ακόμα. Η συλλογή επίπλων κήπου UGILT, από μασίφ ξύλο ακακίας, είναι ένα από τις δημοφιλέστερες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το FSC και τη JYSK

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Συμβούλιο Εποπτείας Δασών (Forest Stewardship Council), αλλά και τη JYSK και την αφοσίωσή μας στην προώθηση της υπεύθυνης δασοκομίας και υλοτομίας, ρίξτε μια ματιά στους συνδέσμους που ακολουθούν: 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου