Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΚΕΡΔΟΣ 20-50% ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ*
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250€

Στοιβαζόμενες καρέκλες κήπου από πλαστικό ωκεανού και τραπέζι κήπου από ανακυκλωμένο ξύλο

Δείπνο στον κήπο σε πιο βιώσιμα έπιπλα κήπου

Μερικά πράγματα μπορούν να κάνουν το δείπνο στον κήπο ή στο μπαλκόνι να είναι ακόμα καλύτερο. Αλλά ένα από αυτά, είναι η αίσθηση ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή όσον αφορά τα έπιπλα κήπου. Σε αυτή τη δημοσίευση σας παρουσιάζουμε δύο διαφορετικά προϊόντα που είναι μια πιο βιώσιμη επιλογή.

Η στοιβαζόμενη καρέκλα κήπου SADBJERG είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό ωκεανού

Η SADBJERG είναι μια κομψή και άνετη καρέκλα κήπου και μπορείτε να απολαύσετε την άνεσή της, γνωρίζοντας ότι το κάθισμα και η πλάτη είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό ωκεανού, το ξύλο στα μπράτσα της καρέκλας είναι τικ που φέρει την πιστοποίηση FSC (FSC® N001715) και το πλαίσιο της καρέκλας είναι από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Η SADBJERG μπορεί να στοιβαχθεί και αποθηκεύεται εύκολα, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της καρέκλας προστατεύοντας την από το κρύο, τη βροχή και τον αέρα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Στοιβαζόμενη καρέκλα κήπου με πλαίσιο από ανακυκλωμένο αλουμίνιο

Το τραπέζι κήπου EBBESKOV από ανακυκλωμένο ξύλο

Το τραπέζι κήπου EBBESKOV διαθέτει πόδια, πλαίσιο και επιφάνεια κατασκευασμένο από FSC-πιστοποιημένο, ανακυκλωμένο μασίφ τικ. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την όμορφη θέα και την υπέροχη αίσθηση του μασίφ ξύλου, το οποίο θα πλαισιώσει τέλεια τα δείπνα σας στον εξωτερικό χώρο. 

Τραπέζι κήπου από ανακυκλωμένο ξύλο


Η ετικέτα FSC είναι η εγγύησή σας ότι το ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί για τα νέα σας έπιπλα κήπου προέρχεται από αειφόρο δασοκομία ή άλλες υπεύθυνες πηγές.

Ένα κομψό σετ κήπου

Η στοιβαζόμενη καρέκλα κήπου SADBJERG και το τραπέζι κήπου EBBESKOV ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και μπορείτε να το βρείτε ως σετ κήπου στη JYSK. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε ένα σετ τραπεζαρίας κήπου σε σε οικονομική τιμή.

Στοιβαζόμενες καρέκλες κήπου από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και πλαστικό ωκεανού και τραπέζι κήπου από ανακυκλωμένο ξύλο


Περισσότερα σχετικά με τα έπιπλα κήπου που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο τραπέζι κήπου

Στο προσκήνιο: Η συλλογή UGILT

Οδηγός: Επιλέξτε γλάστρες για τον εξωτερικό χώρο

Προσαρμόστε το μπαλκόνι σας ή το αίθριο για τον χειμώνα

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.