Βρείτε τη νέα βάση λάπτοπ

Βρείτε στη συλλογή μας τη νέα σας βάση για λάπτοπ και πάρτε τον φορητό υπολογιστή στον καναπέ ή στο κρεβάτι, για να μην χρειάζεται να τον τοποθετείτε πάνω σας. Βρείτε πτυσσόμενες βάσεις laptop, αλλά και τραπεζάκια λάπτοπ που τοποθετούνται στον καναπέ σας. Μία ξύλινη βάση λάπτοπ προσφέρεται επίσης και για να σερβίρετε το πρωινό στο κρεβάτι,
Ακόμα, στη συλλογή ειδών για το γραφείο θα βρείτε συμπληρωματικά προϊόντα, όπως ένθετες συρταριέρες και πλαστικά, αντιολισθητικά προστατευτικά δαπέδου, για να μη χαράσσεται το πάτωμα από τα ροδάκια της καρέκλας.
Στη συλλογή της JYSK οι επιλογές σε μοντέρνα γραφεία και ανατομικές καρέκλες γραφείου είναι αμέτρητες. Ανακαλύψτε τες σήμερα και επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές.

Για τους φανατικούς gamers

Είστε λάτρεις των διαδικτυακών games και περνάτε πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή; Έχετε σκεφτεί ότι ίσως θα θέλατε η οθόνη να είναι λίγο πιο ψηλά; Τότε, χρησιμοποιήστε στο γραφείο σας μία βάση οθόνης, όπως η SULDRUP, και τοποθετήστε την οθόνη στο κατάλληλο ύψος. Ακόμα, η βάση οθόνης ενδείκνυται για όσους εργάζονται με δύο οθόνες.
Χρειάζεστε συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο γραφείο για το home office; Διαβάστε στο blog μας χρήσιμα tips.