Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Δύο σαλόνια κήπου – ένα από ρατάν και ένα από μέταλλο και ξύλο

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Όταν τελειώσει το δείπνο και είναι ένα όμορφο, ζεστό βράδυ, γιατί να μπείτε μέσα αν θέλετε να χαλαρώσετε λίγο ακόμα στο αίθριο; Με πολυτελή έπιπλα κήπου, όπως ένα σετ σαλονιού, μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο τον εξωτερικό σας χώρο, ακόμα και τις καλοκαιρινές νύχτες. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο σετ σαλονιού που σας ταιριάζει: Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί από τραπέζια, καρέκλες και καναπέδες σαλονιού. Επιπλέον, πρέπει να σκεφτείτε την ποιότητα και τη συντήρηση. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε για να μάθετε ποιο σετ σαλονιού να επιλέξετε και τι να προσέξετε.

Σε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σετ σαλονιών κήπου;

Ένα σετ σαλονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο αίθριο, όσο και στον κήπο. Δίνει μια πολύ ιδιαίτερη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον εξωτερικό σας χώρο. Δεν είναι μόνο ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη σιωπή, αλλά και ένα μέρος που μπορείτε να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ένα σετ σαλονιού κήπου μπορεί να είναι ένα σημείο συνάντησης στον κήπο σας. Μπορεί να το σκέφτεστε περισσότερο ως καναπέ για να χαλαρώνετε, αλλά στην πραγματικότητα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για δείπνο στον εξωτερικό χώρο, καθώς πολλά σετ σαλονιού κήπου περιλαμβάνουν τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα των ρυθμιζόμενων τραπεζιών εξωτερικού χώρου.

Οπότε πρώτα απ' όλα, σκεφτείτε πώς, πού και πότε θα απολαύσετε το καλοκαίρι σε ένα σετ σαλονιού και, στη συνέχεια, εξετάστε τις διαφορετικές επιλογές. Θέλετε κυρίως να το χρησιμοποιήσετε κάτω από τα δέντρα στον κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα κρύο ποτό καθισμένοι χαλαρά; Ή θέλετε να το χρησιμοποιήσετε όταν καλείτε φίλους; Μήπως ως ξαπλώστρα στο αίθριο; Ή έχετε άλλα σενάρια στο μυαλό σας;

Σετ σαλονιών κήπου - τι να κοιτάξετε;

Όταν ψάχνετε για νέα έπιπλα κήπου, ο αριθμός των επιλογών μπορεί να είναι αδιάλειπτος. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τη σχέση μεταξύ τιμής, λειτουργικότητας και αναγκών από την πλευρά σας. Αν συγκρίνετε αυτούς τους παράγοντες, θα βρείτε το καλύτερο σετ σαλονιού. Στην JYSK προσφέρουμε σετ σαλονιών για όλους τους προϋπολογισμούς και τις ανάγκες. Για να σας διευκολύνουμε, επιλέξαμε τους τέσσερις πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα σετ σαλονιού.

    1. Χώροι και μεγέθη

    Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το μέγεθος του εξωτερικού σας χώρου. Έχετε μπαλκόνι ή μια τεράστια αυλή; Θυμηθείτε ότι σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να βρείτε ένα σετ σαλονιού που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

    Για τον μικρό εξωτερικό χώρο, μπορεί να είναι προβληματικό ένα σετ με έναν γωνιακό καναπέ, αλλά ένα σετ με δύο πολυθρόνες κήπου, ένα τραπέζι και πιθανώς έναν 2θέσιο καναπέ θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Επιλέξτε μια ελαφριά έκφραση και έπιπλα που είναι εύκολο να μετακινηθούν. Δείτε τη συλλογή μας για μικρούς εξωτερικούς χώρους εδώ:

    Εάν ο εξωτερικός σας χώρος είναι μεγαλύτερος από ένα μικρό αίθριο ή ένα μπαλκόνι, αλλά όχι πολύ μεγάλος, τότε, μια καλή λύση θα μπορούσε να είναι να συνδυάσετε ένα σετ κήπου με ένα μικρό σετ σαλονιού ή ίσως να επιλέξετε τα μεσαίου μεγέθους σαλόνια μας, που αποτελούνται από έναν 3θέσιο καναπέ. ένα τραπέζι σαλονιού και μερικές καρέκλες κήπου ή δύο μικρούς καναπέδες και ένα τραπέζι σαλονιού:

    Μήπως η έλλειψη χώρου δεν είναι θέμαq Τότε΄, έχετε την πολυτέλεια να επιλέξετε ελεύθερα. Ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να είναι να «γεμίσετε» όλο τον χώρο και να αποκτήσετε μια συνεκτική εμφάνιση. Μια καλή επιλογή είναι ένα μεγάλο σετ σαλονιού με γωνιακό καναπέ:

    Εάν έχετε ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα για τον εξωτερικό σας χώρο, έχετε επίσης την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας σύνολο από μεμονωμένα έπιπλα σαλονιού, όπως lounge καρέκλες κήπου και τραπέζια κήπου.

    Ή μπορείτε να διαμορφώσετε ένα προσαρμοσμένο σαλόνι από μονάδες σαλονιού κήπου. Λάβετε τις καλύτερες συμβουλές σε αυτόν τον οδηγό για να δημιουργήσετε ένα σετ σαλονιού από μονάδες.

    Πολυτελές σαλόνι κήπου από μονάδες σε αίθριο
    Σαλόνι κήπου μονάδων EG 6 ατ. μαύρο
    800€/σετ
    1099€ /σετ
    Κέρδος 27%
    Μόνο διαδικτυακά
    Πολυτελές σαλόνι κήπου από μονάδες σε αίθριο
    Σαλόνι κήπου μονάδων EG 6 ατ. μαύρο
    800€/σετ
    1099€ /σετ
    Κέρδος 27%
    Μόνο διαδικτυακά

    2. Υλικά και συντήρηση

    Για πολλούς ανθρώπους, τα σετ σαλονιών κήπου με χαμηλό επίπεδο συντήρησης είναι ιδανικά, ειδικά για όσους συνδέουν το καλοκαίρι με μεγάλες, χαλαρές ημέρες – και δεν αφιερώνουν χρόνο στη συντήρηση του σετ σαλονιού κήπου τους.

    Τα περισσότερα σετ σαλονιού έχουν σκελετό από τεχνητό ξύλο, σκληρό ξύλο, ρατάν ή μέταλλο, όπως αλουμίνιο, τα οποία είναι υλικά που δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου συντήρηση, ενώ είναι και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα με σαπούνι και νερό. Μάθετε περισσότερα για τα υλικά επίπλων κήπου στον αναλυτικό οδηγό μας ή συνεχίστε την ανάγνωση για μια σύντομη επισκόπηση.

    Σετ σαλονιού κήπου από μέταλλο, τεχνητό ξύλο και σκληρό ξύλο

    Τα σετ σαλονιού από ξύλο ή μέταλλο έχουν συχνά μια πολύ μοντέρνα και απλή εμφάνιση. Ένα στυλ που ταιριάζει πολύ καλά με πολλά νεόκτιστα σπίτια. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι διαφορετικοί τύποι ξύλου έχουν διαφορετικούς τύπους πλεονεκτημάτων και ανάγκες συντήρησης. Το πιο ιδανικό είδος σκληρού ξύλου για εξωτερική χρήση είναι το τικ. Είναι ισχυρό, ανθεκτικό και αντέχει τόσο στη βροχή, όσο και στον ήλιο λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε φυσικό λάδι. Είτε επιλέξετε να το λαδώσετε είτε όχι, παλιώνει όμορφα.

    Τα μέταλλα, όπως το αλουμίνιο ή το γαλβανισμένο ατσάλι, αντίθετα, διατηρούν τη διαχρονική εμφάνισή τους χρόνο με το χρόνο. Είναι ανθεκτικά, αντέχουν στη φθορά για μεγάλα χρονικά διαστήματα και είναι εύκολο να διατηρηθούν απλώς σκουπίζοντας τα.

    Σετ σαλονιού κήπου από ρατάν

    Τα σετ σαλονιού κήπου από ρατάν είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά χρώματα - συμπεριλαμβανομένου του μαύρου, του γκρι και του φυσικού και σε διάφορες μορφές πλέξης. Τόσο τα χρώματα, όσο και η σύνθεση των μονάδων επηρεάζουν τη συνολική οπτική έκφραση. Τα σετ σαλονιού κήπου από ρατάν είναι τόσο για τους ρομαντικούς και νοσταλγούς ανάμεσά μας, όσο και για οποιονδήποτε άλλον προτιμά ένα ζεστό αίθριο. Το συνθετικό ρατάν (Polyrattan), η τεχνητή έκδοση, είναι τόσο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, όσο και ελαφρύ, επιτρέποντάς σας να μετακινείτε το σαλόνι σας με ευκολία.

    Ανάλαφρο σετ σαλονιού κήπου με μαξιλάρια που στεγνώνουν γρήγορα
    Σαλόνι κήπου DYVIG 5 ατ. γρήγορου στεγνώματος λευκό
    800€/σετ
    1199€ /σετ
    Κέρδος 33%
    Μόνο διαδικτυακά

    Διαφορετικοί τύποι μαξιλαριών

    Τα μαξιλάρια των σετ σαλονιού κήπου διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και ποιοτήτων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το βάθος των καθισμάτων, καθώς και για να προσθέσετε στυλ στη βεράντα σας.

    Ορισμένα μαξιλάρια δεν είναι ανθεκτικά στο νερό ή την υγρασία και πρέπει να προστατεύονται από τις βροχοπτώσεις και να μετακινούνται σε εσωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Άλλα δεν διαθέτουν υλικό που στεγνώνει γρήγορα, που σας επιτρέπει να τα αφήνετε έξω στη βροχή για μικρότερα χρονικά διαστήματα. Στεγνώνουν σε λίγες ώρες ανάλογα με τον αέρα και τη θερμοκρασία. Τέλος, υπάρχουν σετ σαλονιών «παντός καιρού» με μαξιλάρια σχεδιασμένα να αντέχουν στις καιρικές μεταβολές. Δεν χρειάζεται να αποθηκευτούν, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

    3. Το σωστό σχέδιο

    Η άνεση είναι σημαντική, αλλά το στυλ δεν μπορεί να παραβλεφθεί! Πιστεύουμε πραγματικά ότι τα έπιπλα κήπου σας πρέπει να είναι προέκταση του σπιτιού σας. Έχουμε άνετους καναπέδες και καθίσματα στο εσωτερικό του σπιτιού, οπότε γιατί να μην έχουμε αυτή την πολυτέλεια και στους εξωτερικούς χώρους.

    Το στυλ είναι θέμα τόσο των υλικών, των σχημάτων, των χρωμάτων, των μικρών λεπτομερειών, όσο και των προσωπικών σας προτιμήσεων. Αν προτιμάτε μια vintage εμφάνιση, η συλλογή UGILT θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εάν σας αρέσει ένα πιο σύγχρονο σχέδιο, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας VONGE. Ή είστε περισσότερο ρομαντικοί - ή κάτι διαφορετικό; Σίγουρα θα βρείτε ένα σετ σαλονιού που να ταιριάζει με το γούστο σας.

    Το στυλ και η άνεση είναι προσωπική άποψη. Εάν έχετε αμφιβολίες για το τι στυλ σετ σαλονιού να επιλέξετε, τότε, δείτε τις επιλογές επίπλων εσωτερικού χώρου σας. Δίνει μια κομψή και συνεκτική εμφάνιση, όταν ταιριάζουν τα έπιπλα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

    4. Θέματα πρακτικότητας

    Μην ξεχνάτε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο λίγο πιο εύκολη. Εάν μετακινείτε πολύ το σετ σαλονιού σας, βεβαιωθείτε ότι είναι ελαφρύ. Εάν το σετ σαλονιού σας προορίζεται τόσο για φαγητό, όσο και για χαλάρωση, βεβαιωθείτε ότι το τραπέζι έχει ρυθμιζόμενο ύψος. Και αν θέλετε γρήγορη πρόσβαση σε μαξιλάρια, παιδικά παιχνίδια ή φανάρια, βρείτε ένα σετ σαλονιού κήπου που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αντικείμενα μέσα σε αυτό.

    Η επιλογή ενός σετ σαλονιού κήπου απαιτεί να λάβετε υπόψη τον χώρο, τα υλικά και το σχέδιο, αλλά ο σωστός συνδυασμός θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον εξωτερικό χώρο για τα επόμενα χρόνια.

    Ανακαλύψτε περισσότερα

    Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

    Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

    Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

    Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

    Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

    Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

    Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

    Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου