Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τρεις διαφορετικοί τύποι καρέκλας για το γραφείο στο σπίτι και γραφεία

Οδηγός: Η επιλογή της καρέκλας για το home office

Λίγο πριν αγοράσετε μια καρέκλα γραφείου, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: Τι είδος υλικό προτιμάτε; Η δερματίνη είναι εύκολη στο καθάρισμα, ενώ το ύφασμα ή το πλέγμα μπορεί να είναι πιο άνετα – ειδικά τις ζεστές ημέρες. Πόση ενίσχυση επιθυμείτε να έχει η πλάτη; Διαθέτετε γραφείο, ή θέλετε να ταιριάζει με την υπόλοιπη επίπλωση στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία; Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας καθοδηγήσουμε ανάμεσα σε μερικές διαφορετικές επιλογές που έχετε στη JYSK.

Διευθυντικές καρέκλες γραφείου

Θέλετε να κάθεστε – και να αισθάνεστε – σαν αφεντικό; Τότε, η καρέκλα TJELE είναι φτιαγμένη για εσάς. Διαθέτει ψηλή πλάτη, ενισχυμένο με επένδυση κάθισμα και βραχίονες, τα οποία την καθιστούν την τέλεια επιλογή ανάμεσα στις καρέκλες γραφείου. Η καρέκλα TJELE διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος και είναι εξαιρετικά άνετη αν περνάτε πολλές ώρες καθισμένοι στο γραφείο. Η επιφάνεια της είναι από δερματίνη, το οποίο σημαίνει ότι είναι εύκολο να την καθαρίσετε.

Μαύρη διευθυντική καρέκλα γραφείου και γραφείο


Η καρέκλα γραφείου SKODSBORG έχει την ίδια υψηλής αισθητικής και ποιότητας εμφάνιση, όπως και η TJELE, αλλά η επένδυση από ύφασμα ενδεχομένως να την καθιστά πιο ευχάριστη στην αίσθηση στους μηρούς και στην πλάτη, αν κάθεστε για αρκετή ώρα. Η καρέκλα SKODSBORG διατίθεται και σε μαύρο χρώμα.

Καρέκλα γραφείου με γκρι ύφασμα μπροστά από γραφείο


Η ASPERUP είναι καρέκλα γραφείου με πλέγμα και αξίζει την προσοχή σας αν θέλετε να έχετε ακόμα πιο ευχάριστη αίσθηση. Το πλέγμα είναι ένα υλικό που "αναπνέει", το οποίο σημαίνει μεγαλύτερη άνεση τους καλοκαιρινούς μήνες ή γενικά αν δυσανασχετείτε με τη ζέστη. 

Καρέκλα γραφείου με πλέγμα (mesh) μπροστά από γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος


Κομψές καρέκλες γραφείου

Εάν δεν διαθέτετε ένα δωμάτιο για το γραφείο σας, αλλά εργάζεστε στο σαλόνι, μπορεί να ψάχνετε για μια καρέκλα που δεν μοιάζει τόσο στις κλασικές καρέκλες γραφείου. Η μοντέρνα καρέκλα γραφείου SNEDSTED είναι μια επιλογή γεμάτη στυλ – διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, λευκή δερματίνη και βάση χρωμίου.

Λευκή καρέκλα γραφείου μπροστά από γραφείο, το οποίο διαθέτει συρτάρια και χώρο αποθήκευσης


Η καρέκλα γραφείου JONSTRUP ταιριάζει με τις καρέκλες τραπεζαρίας JONSTRUP, οπότε αν ήδη έχετε τις καρέκλες τραπεζαρίας, τότε, θα έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Μοντέρνα καρέκλα γραφείου με δερματίνη σε χρώμα κονιάκ και ένα κομψό γραφείο


Η καρέκλα γραφείου ABILDHOLT διαθέτει επένδυση από γκρι ύφασμα, ρυθμιζόμενο ύψος και ένα αφράτο κάθισμα. Η πλάτη της καρέκλας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να στηρίζεται κατάλληλα η πλάτη σας όταν κάθεστε.

Καρέκλα γραφείο με επένδυση από ύφασμα και γραφείο μπροστά από παράθυρο


Καρέκλες gaming 

Εάν είστε ένας φανατικός gamer, είναι σημαντικό να κάθεστε στη βέλτιστη θέση ενώ παίζετε για ώρες. Μια καρέκλα gaming είναι ιδανική για εσάς. Μια από τις επιλογές σας είναι η καρέκλα HAVDRUP η οποία διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος και μη διαβαθμισμένο μηχανισμό ανάκλισης, για να εκτονώνεται η πίεση στην πλάτη όταν τα παιχνίδια διαρκούν πολύ.  

Διαβάστε περισσότερα tips για το πώς να επιλέξετε μια καρέκλα gaming και ένα γραφείο.

Καρέκλα gaming και gaming γραφείο για ηλεκτρονικό υπολογιστή

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή