Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Καρέκλα gaming με PU δερματίνη και στήριξη μέσης

Καρέκλα gaming με PU δερματίνη και στήριξη μέσης

Η JYSK σας παρουσιάζει με υπερηφάνεια: Μία από τις πιο άνετες καρέκλες gaming, τη NIBE. Αυτή η gaming καρέκλα συνδυάζει τα κλασικά χαρακτηριστικά μιας gaming καρέκλας υψηλής ποιότητας με τελείως ανανεωμένη εμφάνιση. Πιστεύουμε ότι οι φιλόδοξοι gamers πρέπει να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να διαπρέψουν και να γίνουν οι νέοι θρύλοι των games.

Η καρέκλα διατίθεται σε ένα μαλακό αφρό επενδεδυμένο με PU δερματίνη και διαθέτει ένα προσαρμοσμένο, εξαγωνικό κυψελοειδή σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός είναι ραμμένος, ώστε να είναι ανθεκτικός, και η δερματίνη PU συνδυασμένη με τον αφρό, εξασφαλίζουν μία άνετη καρέκλα που θα διατηρήσει τη φόρμα της σε όλη τη διάρκεια της χρήσης της. 

Μαύρη καρέκλα gaming με στήριγμα μέσης και μαξιλάρι αυχένα


 

Η gaming καρέκλα NIBE διαθέτει εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως λειτουργία ανάκλισης, ρυθμιζόμενους βραχίονες που μπορούν να ρυθμιστούν σε δύο διαστάσεις, και μηχανισμό "butterfly", που την καθιστούν τέλεια για μαραθώνιους παιχνιδιών. 

Ο μηχανισμός "butterfly" εξασφαλίζει έναν ασφαλή και σταθερό μη διαβαθμισμένο μηχανισμό ανάκλισης σε συνδυασμό με πλήρη ανάκλιση 135 μοιρών, ο οποίος σας επιτρέπει να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε τη σπονδυλική σας στήλη από το στρες, ενώ κάθεστε. Η καρέκλα συνοδεύεται από μαξιλάρι αυχένα και μαξιλάρι μέσης για επιπλέον στήριξη. Οι βραχίονες επιτρέπουν στην κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω και έχουν την ιδιότητα να κινούνται προς τα μέσα και προς τα έξω.

Διαθέτοντας έναν ποιοτικό μηχανισμό ανύψωσης και μια βαριά και ψηλή βάση, το ύψος της καρέκλας NIBE είναι πανεύκολο να ρυθμιστεί. 

Ο αφρός σε πολλαπλές στρώσεις καθιστά το παιχνίδι άνετο για πολλές ώρες

Το κάθισμα μιας μαύρης gaming καρέκλας


Η επένδυση αφρού στο κάθισμα σας προστατεύει από την επαφή με το ξύλινο υλικό του καθίσματος. Είναι τοποθετημένο σε στρώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε ο αφρός να διατηρεί το σχήμα και την πυκνότητα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η επένδυση αφρού τόσο στο κάθισμα, όσο και στην πλάτη έχει υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

2D βραχίονες με μαλακή επένδυση

Μαύρη gaming καρέκλα με ρυθμιζόμενους βραχίονες


Οι στατικοί βραχίονες δε διαθέτουν βασικά χαρακτηριστικά για εργονομική ανακούφιση των χεριών. Για το λόγο αυτό, η NIBE είναι εξοπλισμένη με βραχίονες οι οποίοι διαθέτουν άξονες πολλαπλών κινήσεων και μπορούν να ρυθμιστούν στη θέση της επιλογής σας.

Πλήρης ανάκλιση

Gaming καρέκλα με μηχανισμό ανάκλισης

 

Η καρέκλα NIBE διαθέτει μηχανισμό πλήρης ανάκλισης έως και 135 μοίρες. Ο μηχανισμός ανάκλισης είναι τέλειος για τις ώρες όπου οι ρυθμοί πέφτουν. Απλώς τραβήξτε το μοχλό και ξαπλώστε προς τα πίσω, απελευθερώνοντας το άγχος από τη σπονδυλική σας στήλη και τη μέση σας.

Γείρετε την καρέκλα χρησιμοποιώντας το μηχανισμό "butterfly" 

Μαύρη καρέκλα gaming με μηχανισμό "butterfly" που επιτρέπει στο κάθισμα να γείρει

 

Ο μηχανισμός "butterfly" που είναι τοποθετημένος κάτω από το κάθισμα παρέχει μια ελεύθερη και ομαλή κλίση, όταν είναι ώρα να χαλαρώσετε. Η θέση μπορεί να κλειδώσει σε όρθια θέση ή να απασφαλιστεί για να γείρετε την καρέκλα όπως θέλετε. Ρυθμίστε την κλίση χρησιμοποιώντας το κουμπί κάτω από το κάθισμα για μια ομαλή και σταθερή εμπειρία κλίσης.

XL 60 mm PU επικαλυμμένες ρόδες 

Οι ρόδες με επικάλυψη απαλού PU επιτρέπουν μια ομαλή ολίσθηση σε κάθε επιφάνεια λόγω των τροχών XL 60 mm.

Εξαίρετος σχεδιασμός PU δερματίνης

Η NIBE διαθέτει έναν εξαίρετο σχεδιασμό που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Η PU δερματίνη έχει ραφτεί και τοποθετηθεί σε κυψελωτό σχήμα για να την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη. Το εξαγωνικό σχέδιο δεν εμποδίζει την άνεση.

Η NIBE είναι διαθέσιμη στη JYSK από τις 24 Ιουλίου 2020.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή