Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων Κήπου στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Το κάθισμα από καρέκλα gaming με μηχανισμό ανάκλισης

Μία από τις καλύτερες καρέκλες μας για ατελείωτες ώρες gaming

Γνωρίστε την καρέκλα gaming LEGEND ABILDAA: Μία καρέκλα gaming υψηλών προδιαγραφών, που δημιουργήθηκε από εκείνους που πιστεύουν ότι ο σωστός εξοπλισμός είναι εξαιρετικά σημαντικός για την απόλυτη απόδοση στον κόσμο των games. Η καρέκλα ABILDAA έχει premium ενσωματωμένα, εργονομικά χαρακτηριστικά στήριξης και σκληρό φορμαρισμένο αφρό, ο οποίος προσφέρει ενισχυμένη υποστήριξη και μείωση της κόπωσης.

Μαύρη καρέκλα gaming με μαξιλάρι αυχένα, από διαφορετικές οπτικές γωνίες


Το ενσωματωμένο στήριγμα μέσης προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χρήστη και τις προτιμήσεις του στον τρόπο που προτιμά να κάθεται. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ευδιάκριτο μαξιλάρι μέσης και έτσι δεν διαταράσσεται η αισθητική της καρέκλας και του σχεδιασμού της, ούτε φαίνεται όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η καρέκλα είναι πλήρως εξοπλισμένη από φορμαρισμένο αφρό, ο οποίος διατηρεί το σχήμα του και την αίσθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης. Οι βραχίονες διαθέτουν 3D απαλή επένδυση και είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι: σε ύψος, σε μπροστινή ή οπίσθια κλίση και περιστροφή.

Ο μηχανισμός της "multi-butterfly 2020 edition" κάτω από το κάθισμα επιτρέπει μια σταδιακή κλίση του καθίσματος και ο μηχανισμός ανάκλισης της πλάτης σας επιτρέπει να γείρετε την καρέκλα ως 135 μοίρες, το οποίο σας βοηθά να χαλαρώσετε την πλάτη σας και να απελευθερώσετε το στρες.

Ο ποιοτικός μηχανισμός ανύψωσης βοηθά σε πολλαπλά επίπεδα ύψους και υποστηρίζεται από τη βάση από νάιλον η οποία διαθέτει ροδάκια με μηχανισμό απελευθέρωσης πίεσης.

Ολοκληρωμένο, ρυθμιζόμενο στήριγμα μέσης

A gaming chair with lumbar support built into the backrest

Η απουσία του μαξιλαριού μέσης δεν εμποδίζει την ABILDAA να προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Το σύστημα υποστήριξης μέσης σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την καμπυλότητα της μέσης ως και 5 cm.

Άνεση φορμαρισμένου αφρού 

Το κάθισμα μιας μαύρης καρέκλας gaming


Για υψηλά επίπεδα άνεσης, η καρέκλα gaming ABILDAA είναι κατασκευασμένη από ένα τέλειο αφρώδες υλικό που συνδυάζει υψηλή πυκνότητα και σταθερότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει στήριξη η οποία δε χάνεται με την πάροδο του χρόνου. Η δομή της διαθέτει ένα ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο και το κάθισμα, καθώς και η πλάτη έχουν ειδική επένδυση για να απολαμβάνετε αμέτρητες ώρες παιχνιδιού, βοηθώντας σας να διατηρείτε σωστά τη στάση του σώματος.

3D Βραχίονες με μαλακή επένδυση

Μαύρη καρέκλα gaming με ρυθμιζόμενους βραχίονες


Οι 3D βραχίονες σάς προσφέρουν με τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούνται για να απολαύστε την καρέκλα gaming ABILDAA σε κάθε θέση, είτε σε ανάκλιση καθώς χαλαρώνετε, είτε καθώς παίζετε. Απλά ρυθμίστε τα μπράτσα της καρέκλας με το χέρι σας είτε προς τα πάνω, πίσω ή μπροστά, ή περιστρέφοντας το κυκλικά. 

Μηχανισμός "multi-butterfly 2020 edition"

Ο μηχανισμός "butterfly" κάτω από το κάθισμα μιας μαύρης καρέκλας gaming


Για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της κλίσης του καθίσματος, ο μηχανισμός "multi-butterfly" σάς επιτρέπει, με ελάχιστη απαιτούμενη προσπάθεια από εσάς, με απλή ώθηση προς τα πίσω να φτιάξετε τη θέση του καθίσματος όπως εσείς προτιμάτε. Μπορείτε, ακόμα, να κλειδώσετε την κλίση του καθίσματος σε όποια θέση θέλετε. Επίσης, το ύψος ρυθμίζεται από τον ίδιο μηχανισμό. 

Συνοψίζοντας, είναι μια άνετη, υψηλής ποιότητας καρέκλα gaming, με μοναδικό στυλ και εμφάνιση, η οποία θα σας συντροφεύσει σε αυτά τα παιχνίδια που διαρκούν ώρες. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε από μια καρέκλα gaming;

Η καρέκλα gaming ABILDAA θα είναι διαθέσιμη στη JYSK.gr από την 1 Οκτωβρίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή