Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Μαύρη gaming καρέκλα με LED φωτάκια σε διάφορα χρώματα

Μαύρη gaming καρέκλα με LED

Η μαύρη gaming καρέκλα LEGEND RANUM είναι το όνειρο κάθε gamer – φωτίζοντας το gaming σκηνικό σας με τον LED φωτισμό που διαθέτει, θα φέρει τη μέγιστη φωτεινότητα στον χώρο. Η καρέκλα RANUM είναι εξοπλισμένη με εφέ φωτός, αλλά έχει επίσης δημιουργηθεί για τους gamers που απαιτούν ποιότητα σε όλο τον gaming εξοπλισμό τους.

Ας υπάρχει φως με την gaming καρέκλα RANUM

Με την RANUM μπορείτε να ελέγχετε τον περιβάλλοντα χώρο και να ταιριάζετε το χρώμα με το αντίστοιχο σκηνικό που έχετε δημιουργήσει. Η gaming καρέκλα γραφείου διαθέτει φωτισμό πλήρους φάσματος που ελέγχεται εύκολα μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Μαύρη gaming καρέκλα με LED φωτισμό (φωτογραφημένη από 3 οπτικές γωνίες)


Ρυθμίστε την καρέκλα έτσι ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο σκηνικό ή δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο απλά με την λειτουργία κύλισης σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε την ταχύτητα και τη φωτεινότητα των εφέ και των χρωμάτων. Σβήστε τα φώτα στο τηλεχειριστήριο όταν είστε έτοιμοι να αποσυνδεθείτε.

Εύκολη σύνδεση και έξυπνη αποθήκευση

Η gaming καρέκλα RANUM χρειάζεται ρεύμα. Μπορείτε να συνδέσετε εύκολα την καρέκλα με το USB-A καλώδιο (μήκους 1.3 μέτρα), το οποίο περιλαμβάνεται, σε οτιδήποτε έχει έξοδο USB. Μπορείτε να το συνδέσετε με το PC σας ή με AC-Adapter - η επιλογή είναι δική σας. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε power bank (δεν περιλαμβάνεται) και να το τοποθετείτε στον ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα. Ο χώρος για το power bank έχει διάσταση: 18 cm βάθος x 10 cm πλάτος x 3 cm ύψος. Μπορεί να χωρέσει την πλειοψηφία των power banks.

Η καρέκλα διαθέτει επίσης έξυπνη θήκη αποθήκευσης για το τηλεχειριστήριο, στη δεξιά πλευρά του καθίσματος.

Μπράτσα με μαλακή ενίσχυση για επιπλέον άνεση

Τα στατικά μπράτσα δεν διαθέτουν βασικές λειτουργίες όσον αφορά την εργονομική ανακούφιση. Για το λόγο αυτό, η gaming καρέκλα RANUM είναι εξοπλισμένη με κινούμενα μπράτσα, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν προς τα εμπρός, προς τα πίσω, κάτω και πάνω. Επίσης, διαθέτει μαλακή ενίσχυση για μεγαλύτερη άνεση.

Η gaming καρέκλα RANUM θα είναι διαθέσιμη online και στα καταστήματα από τις 20 Αυγούστου 2021.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LIMFJORDEN

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Πώς να οργανώσετε το γραφείο και το χωλ σας

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή