Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Μπεζ κουρτίνα και λευκό blackout ρόλερ σε υπνοδωμάτιο και κουρτίνες σε υπόλευκο χρώμα σε σαλόνι

Οι αγαπημένες κουρτίνες των αγοραστών

Οι λύσεις για να "ντύσετε" τα παράθυρά σας έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο σε όλη την οπτική έκφραση του σπιτιού σας, καθώς επίσης και στην ευεξία σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε το φως να μπει στο σπίτι ή ένα κρύο ρεύμα αέρα, αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα. Σε αυτή τη δημοσίευση, η ειδική στις τάσεις των κουρτινών, Anne Mette Amstrup Bang, μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της είδη για αυτή τη σεζόν. "Στην καθημερινή μας ζωή που οι ρυθμοί είναι τόσο γρήγοροι, χρειαζόμαστε τα πράγματα να είναι βολικά και εύκολα", μας λέει η Anne Mette και συνεχίζει: "Αυτές οι κουρτίνες ταιριάζουν τέλεια με την εποχή και το να τις κρεμάσετε είναι πολύ απλό."

Οι γκρι κουρτίνες ROXEN

Τραπεζαρία με μακριές γκρι κουρτίνες
Κουρτίνα ROXEN 1x140x245 γκρι
22,50€/τμχ
34,99€ /τμχ
Κέρδος 36%

"Οι κουρτίνες ROXEN θα προστεθούν σύντομα στη συλλογή μας και δεν είναι ακριβώς ούτε βαριά κουρτίνα, ούτε λεπτή, αλλά κάτι ενδιάμεσο, και νομίζω ότι είναι ιδανική για τη σεζόν. Έχει μια ήρεμη, σκανδιναβική εμφάνιση, κατάλληλη για κάθε διακόσμηση και κάθε στυλ", μας λέει η Anne Mette και συνεχίζει:

"Οι κουρτίνες της συλλογής της JYSK έχουν μήκος συνήθως 300 cm, αλλά οι ROXEN είναι 245 cm, οπότε δεν χρειάζονται κόντεμα, παρότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ εύκολο παρακολουθώντας τον οδηγό βίντεο μας. Και αυτές οι κουρτίνες διαθέτουν κάτι ακόμα που είναι πολύ πρακτικό: έχουν και ταινία κουρτίνας και κρυφές θηλιές, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να τις κρεμάσετε σε κουρτινόξυλο ή σε σιδηρόδρομο κουρτινών. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε αυτό που ήδη διαθέτετε στο σπίτι."

Η ROXEN θα διατίθεται σε δύο κλασικά χρώματα: γκρι και μπεζ.

Η κουρτίνα ABRAUR σε υπόλευκο χρώμα

Ημιδιαφανείς, λευκές κουρτίνες σε σαλόνι
Κουρτίνα ABRAUR 1x140x300 υπόλευκο
12,50€/τμχ
24,99€ /τμχ
Κέρδος 50%

 
“Η κουρτίνα ABRAUR είναι μία από τις ελαφριές κουρτίνες που παρουσιάζουμε αυτή τη σεζόν. Η κουρτίνα έχει υπόλευκο χρώμα και μια διακριτική ρίγα σε τυχαία σημεία του υφάσματος, που της δίνει μια υπέροχη εμφάνιση.”

Η κουρτίνα ABRAUR μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε ράγα, είτε σε σιδηρόδρομο κουρτινών, ενώ μπορεί εύκολα να κοντύνει απλά με ένα σίδερο, ένα πανί και την ταινία ρελιάσματος που περιλαμβάνεται.

Βρείτε περισσότερα tips για το πώς να επιλέξετε κουρτίνες  

Το ρολό συσκότισης BOLGA

Λευκό ρολό συσκότισης και διαφανείς κουρτίνες σε μπεζ χρώμα


“Εάν ψάχνετε κουρτίνες ή στόρια που εμποδίζουν τελείως το φως να εισέλθει στον χώρο, τότε θα σας συνιστούσα το ρολό συσκότισης BOLGA. Ο απλός σχεδιασμός του το καθιστά μια καλή επιλογή για τα περισσότερα σπίτια, ενώ η τιμή του είναι καλή για τα περισσότερα νοικοκυριά. Ιδανικό για το υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σε συνδυασμό με κουρτίνα, όπως για παράδειγμα την ABRAUR.”

Το ρολό συσκότισης BOLGA μπορεί να καθαριστεί με νερό και το πλάτος του μπορεί να τροποποιηθεί.

Διαβάστε στον οδηγό μας πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες και τα στόρια

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι