Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Σετ σαλονιού κήπου σε μεγάλο αίθριο

Στο προσκήνιο: Το σετ σαλονιού κήπου VONGE

Αν ψάχνετε για ένα σετ σαλονιού κήπου για το αίθριο ή το μπαλκόνι σας, το VONGE είναι μια τέλεια επιλογή, και φαίνεται οι πελάτες μας να συμφωνούν δίνοντας στη συλλογή VONGE τουλάχιστον 4 στα 5 αστέρια στη JYSK.gr. 

Το σετ σαλονιού κήπου VONGE είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδοχές: ένα σετ σαλονιού κήπου πέντε θέσεων, ένα σετ σαλονιού κήπου έξι θέσεων με τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος, ένα σετ σαλονιού κήπου πέντε θέσεων με μαξιλάρια που στεγνώνουν γρήγορα και μια ανακλινόμενη καρέκλα. Όλα τα προϊόντα στη σειρά VONGE διαθέτουν πολυτελή μαξιλάρια με ανθεκτικά καλύμματα. Ας ρίξουμε μια ματιά στις κριτικές των πελατών μας:  

Το σετ σαλονιού κήπου VONGE έξι θέσεων

Σαλόνι κήπου με τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος


Το σετ σαλονιού κήπου VONGE έξι θέσεων διαθέτει τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος, το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε είτε στα 44 ή στα 67 cm. Μάθετε τα πλεονεκτήματα ενός τραπεζιού κήπου με ρυθμιζόμενο ύψος

Ο καναπές σαλονιού κήπου έχει χώρο για έξι άτομα και μπορεί να αναστραφεί, αν έτσι ταιριάζει καλύτερα στο αίθριο σας. Το σετ σαλονιού κήπου 6 θέσεων έχει βαθμολογηθεί με 4,3 αστέρια, ενώ έλαβε κριτική 5 αστέρων από έναν Ολλανδό πελάτη στη JYSK.nl:

“Το σετ κήπου είναι όπως αναμενόταν με όμορφα, ενισχυμένα μαξιλάρια! (…) Λατρεύω το τραπέζι που έχει ρυθμιζόμενο ύψος!”

Το σετ σαλονιού κήπου VONGE πέντε θέσεων με μαξιλάρια που στεγνώνουν γρήγορα


Σε αυτό το σετ σαλονιού κήπου VONGE πέντε θέσεων, τα μαξιλάρια στεγνώνουν γρήγορα χάρη σε μία αδιάβροχη στρώση στο εσωτερικό τους, η οποία προλαμβάνει το νερό πριν εισχωρήσει σε αυτά. Ένας από τους Βέλγους πελάτες μας το αξιολόγησε με 5 αστέρια εκτιμώντας την ποιότητά του: 

“Αδιάβροχο σετ σαλονιού εξωτερικού χώρου με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Η εκδοχή γρήγορου στεγνώματος μοιάζει με αδιάβροχη...”

Η ανακλινόμενη καρέκλα κήπου VONGE 


Η ανακλινόμενη καρέκλα κήπου VONGE διαθέτει μη διαβαθμισμένο μηχανισμό ανάκλισης πλάτης και υποπόδιου, για να βρείτε την κατάλληλη θέση για το καλοκαιρινό σας μαύρισμα. Ένας από τους Νορβηγούς πελάτες μας την αξιολόγησε με 5 αστέρια και έγραψε την ακόλουθη κριτική: 

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά 2 ρυθμιζόμενων καρεκλών VONGE. Εξαιρετική άνεση στο κάθισμα, ακόμα και για ψηλούς ανθρώπους! Σίγουρα αξίζει τα λεφτά :)”

Το σαλόνι κήπου VONGE πέντε θέσεων

Σαλόνι κήπου 5 θέσεων με καναπέ σαλονιού κήπου, δύο πολυθρόνες σαλονιού κήπου και τραπέζι
Σαλόνι κήπου VONGE 5 ατ. μαύρο
650€/σετ
1699€ /σετ
Μια εξαιρετική προσφορά
Κέρδος 62%


Το σαλόνι κήπου VONGE 5 θέσεων αποτελείται από έναν καναπέ σαλονιού κήπου τριών θέσεων, δύο πολυθρόνες σαλονιού κήπου και ένα τραπέζι. Σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε τα μαξιλάρια στο εσωτερικό του σπιτιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή σε περίπτωση μπόρας. Το σετ σαλονιού κήπου ανήκει στα bestsellers της JYSK  από το 2019 και συνεχίζει. Ο ακόλουθος Τσέχος πελάτης το βαθμολόγησε με 5 αστέρια, γράφοντας:

“Πολύ άνετο, ευρύχωρο κάθισμα. Εύκολο και γρήγορο στη συναρμολόγηση.”

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου