Ελεύθερος χρόνος σημαίνει διασκέδαση & άσκηση

Αποκτήστε ένα φουσκωτό στρώμα γυμναστικής και αθληθείτε στο σπίτι ή στο πάρκο. Διπλώνει και μεταφέρεται εύκολα, και έτσι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γυμναστήριο ή σε όποιον χώρο άθλησης επιλέξετε. Επιπλέον, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο όταν δεν είναι φουσκωμένο και μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε μια γωνιά στο υπνοδωμάτιο. Πότε ξεκινάτε προπονήσεις;

1 προϊόν(τα)
  1 προϊόν(τα)

  Ελεύθ. χρόνος κήπος

  Γιατί να πάρετε ένα φουσκωτό στρώμα γυμναστικής το καλοκαίρι;

  Το καλοκαίρι έχουμε την αίσθηση ότι διαθέτουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ακόμα κι όταν δεν αλλάζει τίποτα στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας. Ίσως, το γεγονός ότι η μέρα είναι μεγαλύτερη και το ηλιακό φως διαρκεί περισσότερες ώρες να μας δίνει την ευκαιρία για περισσότερο χρόνο έξω. Εκμεταλλευτείτε τα ηλιόλουστα απογεύματα και βγείτε στο πάρκο, στον κήπο ή ακόμα και στη βεράντα με τους μικρούς ή τους μεγάλους σας φίλους. Χρησιμοποιήστε το φουσκωτό στρώμα γυμναστικής της συλλογής μας, για να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο σας, να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση και να ενδυναμώσετε τους μυς σας.

  Στρώμα γυμναστικής ή στρώμα σε ρολό;

  Χρειάζεστε ένα φουσκωτό στρώμα γυμναστικής για να προπονείστε όπου επιθυμείτε ή ψάχνετε για ένα φουσκωτό στρωματάκι σε ρολό για να παίρνετε μαζί στο γυμναστήριο; Στη JYSK έχετε την επιλογή να βρείτε και τους δύο τύπους για να επιλέξετε αυτό που ψάχνετε ή και τα δύο. Θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι η γυμναστική τώρα θα είναι πιο εύκολη, αλλά αυτό εξαρτάται από τον προπονητή ή τον γυμναστή σας. Εμείς απλά θα ενισχύσουμε την αίσθηση άνεσης.