Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-60%*

Σετ παπλωματοθήκης στο χρώμα της άμμου και ένθετη φωτογραφία της Kathrine Møller Vinther

Τα 3 αγαπημένα κλινοσκεπάσματα των αγοραστών

Κάθε σεζόν ζητάμε από την ειδικό μας στην κατηγορία των σετ παπλωματοθήκης, την Category Manager Kathrine Møller Vinther, να μοιραστεί μαζί μας τα αγαπημένα της σχέδια από τις νέες προσθήκες της συλλογής μας. Έτσι και για αυτή τη σεζόν, η Kathrine έχει μερικές εκπλήξεις για εμάς.

"Αυτή τη σεζόν, έχω επικεντρωθεί στις μικρές λεπτομέρειες που έχουν μεγάλο αντίκτυπο, όπως στο σχέδιο, στην ύφανση ή στο ρέλι. Και τα τρία σετ παπλωματοθήκης έχουν κάτι ιδιαίτερο που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να αναδεικνύουν την ποιότητά τους."

GERD: Γλυκό και χαρούμενο

Κρεβάτι στρωμένο με βαμβακοσατέν σετ παπλωματοθήκης με φλοράλ σχέδιο σε σκούρο γκρι φόντο


Το βαμβακοσατέν σετ παπλωματοθήκης GERD έχει μικρά, φωτεινά λουλουδάκια σε σκούρο γκρι φόντο. Η Kathrine το περιγράφει ως εξής: “Είναι ένα απλό, αλλά ρομαντικό σχέδιο. Η χαρούμενη εμφάνισή του με τα γλυκά λουλουδάκια με κάνει να αισθάνομαι νοσταλγία και θεωρώ ότι η παπλωματοθήκη GERD σε προσκαλεί να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να αφεθείς. Ανάλογα με τη διάθεσή σας, την προσωπικότητα ή τις προτιμήσεις σας σε σχέδια, μπορείτε να το διαμορφώσετε προς την κατεύθυνση που θέλετε: ρομαντική ή κλασική, εσείς επιλέγετε."

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για τα σεντόνια

BARBO: Κλασικό, αλλά καινοτόμο

Κρεβάτι στρωμένο με σατέν σετ παπλωματοθήκης από 60% βαμβάκι και 40% βισκόζη από μπαμπού


Το σετ παπλωματοθήκης BARBO είναι κατασκευασμένο από 60% βαμβάκι και 40% FSC®-πιστοποιημένη βισκόζη από μπαμπού (FSC® N001715). Το BARBO διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: σκούρο μπλε, άμμου και σταχτί.

"Τα κλινοσκεπάσματα από μπαμπού έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και δικαιολογημένα", μας λέει η Kathrine. "Το μπαμπού έχει ιδιότητες δροσιάς και απομάκρυνσης της υγρασίας, είναι λείο, απαλό και ευχάριστο στην επιδερμίδα. Επιπρόσθετα, έχει έναν υψηλό αριθμό νημάτων. Αυτό σημαίνει ότι είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό και πολύ ευχάριστο."

Το FSC (Forest Stewardship Council) είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Η σήμανση FSC σημαίνει ότι τα υλικά προέρχονται από βιώσιμη δασοκομία και άλλες υπεύθυνες πηγές.

TOVE: Διαχρονικό και Σκανδιναβικό

Ριγέ σετ παπλωματοθήκης σε ένα ανάλαφρο υπνοδωμάτιο


Το σετ παπλωματοθήκης TOVE είναι από 100% βαμβάκι και είναι ριγέ σε διάφορα μπλε χρώματα.

"Είναι ένα πολύ Σκανδιναβικό σχέδιο", μας λέει η Kathrine. "Το σχέδιο είναι αναστρέψιμο με λεπτότερες ρίγες στο μπροστινό μέρος και πιο φαρδιές στο πίσω μέρος, ενώ για να ενισχύσουμε την εμφάνισή του έχουμε προσθέσει ρέλι, τόσο στην παπλωματοθήκη, όσο και στις μαξιλαροθήκες, σε σκούρο μπλε χρώμα. Αυτό προσθέτει μια κλασική αίσθηση στο σχέδιο."

Τα νέα σετ παπλωματοθήκης είναι ήδη διαθέσιμα online από τις 3 Ιανουαρίου 2023.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κοιμόμαστε;

Στο προσκήνιο: Η EGELEV συλλογή

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Ποια υφάσματα σας κρατάνε πιο ζεστούς;

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.