Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Καναπέδες σαλονιού κήπου σε σκούρο γκρι χρώμα, τους οποίους μπορείτε να αφήσετε έξω όλο τον χρόνο

Έπιπλα κήπου που μπορείτε να αφήσετε έξω όλο τον χρόνο

Δεν σας περισσεύει χρόνος ή αποθηκευτικός χώρος; Τα έπιπλα κήπου παντός καιρού έχουν σχεδιαστεί να αντέχουν στις διάφορες καιρικές συνθήκες και δεν χρειάζονται αποθήκευση.

Οι σειρές lounge σετ επίπλων παντός καιρού, UHRE και ODDE, είναι ιδανικές για χαλάρωση όταν βγαίνει ο ήλιος και δεν χρειάζονται συντήρηση ανεξαρτήτως καιρού – με βροχή ή ήλιο, αυτά τα έπιπλα κήπου μπορούν να παραμείνουν έξω.

ODDE και UHRE: Σετ σαλονιού κήπου παντός καιρού

Το ύφασμα τους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, προστατεύει επίσης από τη σκόνη, τη βρωμιά, το παγωτό και το κρασί, οπότε οτιδήποτε είτε μικρό, είτε μεγάλο δεν μπορούν να σας αποτρέψουν να απολαύσετε το καλοκαίρι.


Το ακρυλικό ύφασμα και ο αφρός των σαλονιών κήπου παντός καιρού παράγονται με τέτοιο τρόπο που το νερό απλά ρέει αντί να απορροφάται. Τα μαξιλάρια στεγνώνουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ανάλογα τον αέρα και τη θερμοκρασία.


Η σειρά ODDE διατίθεται σε σκούρο γκρι χρώμα και η σειρά UHRE σε δύο χρώματα, ανοιχτό και σκούρο γκρι, ενώ διαθέτει και ξαπλώστρα.

Δεν χρειάζονται συντήρηση και είναι άνετα

Μπορείτε να αφήσετε έξω όλο τον χρόνο τα σετ σαλονιού ODDE και UHRE. Ωστόσο, σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε τα σετ σαλονιού κήπου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ώστε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Ακόμα, μπορείτε να τα καθαρίσετε εύκολα με νερό, σαπούνι και μια μαλακή βούρτσα.

Το κάλυμμα είναι υδατοαπωθητικό και στεγνώνει γρήγορα, οπότε δυσχεραίνουν τις συνθήκες για την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων τόσο στο κάλυμμα, όσο και στο εσωτερικό. Επιπλέον, το ύφασμα είναι UV-προστατευμένο, που σημαίνει ότι τα σετ σαλονιού κήπου UHRE και ODDE διατηρούν τα χρώματά τους για μεγαλύτερο διάστημα.

6 ατόμων καναπές σαλονιού κήπου παντός καιρού σε σκούρο γκρι χρώμα με διακοσμητικό μαξιλάρι

Πλεονεκτήματα επίπλων κήπου παντός καιρού:

  • Μπορείτε να τα αφήσετε έξω όλο τον χρόνο
  • Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σύντομα μετά τη βροχή
  • Εξοικονομείτε χρόνο. Το ύφασμα απωθεί τη βρωμιά και είναι εύκολο στο καθάρισμα
  • Απολαύστε τα για τα επόμενα χρόνια. Το ύφασμα είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία – οπότε το χρώμα δεν θα ξεθωριάσει
  • Περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και χαλάρωση

Προσθέστε στυλ στο παντός καιρού σαλόνι σας με γλάστρες, φανάρια, μαξιλάρια και ριχτάρια, και δημιουργήστε το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε μια δροσερή lounge περιοχή δίπλα στην πισίνα

Η κρεμαστή καρέκλα: Ένας πόλος έλξης στον εξωτερικό χώρο

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ξαπλώστρα