Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

GREEN DAYS ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 20-60% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ*

Καναπέδες σαλονιού κήπου σε σκούρο γκρι χρώμα, τους οποίους μπορείτε να αφήσετε έξω όλο τον χρόνο

Έπιπλα κήπου που μπορείτε να αφήσετε έξω όλο τον χρόνο

Δεν σας περισσεύει χρόνος ή αποθηκευτικός χώρος; Τα έπιπλα κήπου παντός καιρού έχουν σχεδιαστεί να αντέχουν στις διάφορες καιρικές συνθήκες και δεν χρειάζονται αποθήκευση.

Οι σειρές lounge σετ επίπλων παντός καιρού, UHRE και ODDE, είναι ιδανικές για χαλάρωση όταν βγαίνει ο ήλιος και δεν χρειάζονται συντήρηση ανεξαρτήτως καιρού – με βροχή ή ήλιο, αυτά τα έπιπλα κήπου μπορούν να παραμείνουν έξω.

ODDE και UHRE: Σετ σαλονιού κήπου παντός καιρού

Το ύφασμα τους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, προστατεύει επίσης από τη σκόνη, τη βρωμιά, το παγωτό και το κρασί, οπότε οτιδήποτε είτε μικρό, είτε μεγάλο δεν μπορούν να σας αποτρέψουν να απολαύσετε το καλοκαίρι.

6 ατόμων καναπές σαλονιού κήπου παντός καιρού σε ανοιχτό γκρι χρώμα και σετ τραπεζιών


Το ακρυλικό ύφασμα και ο αφρός των σαλονιών κήπου παντός καιρού παράγονται με τέτοιο τρόπο που το νερό απλά ρέει αντί να απορροφάται. Τα μαξιλάρια στεγνώνουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ανάλογα τον αέρα και τη θερμοκρασία.

3 ατόμων καναπές σαλονιού κήπου παντός καιρού σε σκούρο γκρι χρώμα


Η σειρά ODDE διατίθεται σε σκούρο γκρι χρώμα και η σειρά UHRE σε δύο χρώματα, ανοιχτό και σκούρο γκρι, ενώ διαθέτει και ξαπλώστρα.

6 ατόμων καναπές σαλονιού κήπου παντός καιρού και ξαπλώστρα σε σκούρο γκρι χρώμα

Δεν χρειάζονται συντήρηση και είναι άνετα

Μπορείτε να αφήσετε έξω όλο τον χρόνο τα σετ σαλονιού ODDE και UHRE. Ωστόσο, σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε τα σετ σαλονιού κήπου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ώστε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Ακόμα, μπορείτε να τα καθαρίσετε εύκολα με νερό, σαπούνι και μια μαλακή βούρτσα.

Το κάλυμμα είναι υδατοαπωθητικό και στεγνώνει γρήγορα, οπότε δυσχεραίνουν τις συνθήκες για την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων τόσο στο κάλυμμα, όσο και στο εσωτερικό. Επιπλέον, το ύφασμα είναι UV-προστατευμένο, που σημαίνει ότι τα σετ σαλονιού κήπου UHRE και ODDE διατηρούν τα χρώματά τους για μεγαλύτερο διάστημα.

6 ατόμων καναπές σαλονιού κήπου παντός καιρού σε σκούρο γκρι χρώμα με διακοσμητικό μαξιλάρι

Πλεονεκτήματα επίπλων κήπου παντός καιρού:

  • Μπορείτε να τα αφήσετε έξω όλο τον χρόνο
  • Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σύντομα μετά τη βροχή
  • Εξοικονομείτε χρόνο. Το ύφασμα απωθεί τη βρωμιά και είναι εύκολο στο καθάρισμα
  • Απολαύστε τα για τα επόμενα χρόνια. Το ύφασμα είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία – οπότε το χρώμα δεν θα ξεθωριάσει
  • Περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και χαλάρωση

Προσθέστε στυλ στο παντός καιρού σαλόνι σας με γλάστρες, φανάρια, μαξιλάρια και ριχτάρια, και δημιουργήστε το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο τραπέζι κήπου

Στο προσκήνιο: Η συλλογή UGILT

Οδηγός: Επιλέξτε γλάστρες για τον εξωτερικό χώρο

Προσαρμόστε το μπαλκόνι σας ή το αίθριο για τον χειμώνα

Βρείτε το τοπικό σας κατάστημα JYSK

Λάβετε συμβουλές και βοήθεια από το JYSK προσωπικό μας και ανακαλύψτε τη διευρυμένη συλλογή προϊόντων μας σε ένα κατάστημα.