Διακοσμητικά μαξιλάρια για άνεση και χρώμα

Επιπλέον άνεση ή διακόσμηση; Ή μήπως και τα δύο; Τα μαξιλαράκια αποτελούν την τέλεια διακοσμητική ιδέα για το καθιστικό σας ή τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Χαρίζουν άνεση και προσθέτουν χρώμα στο χώρο.
Βρείτε στη συλλογή μας αφράτα, διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ, σε διάφορα σχέδια και υφές, τοποθετήστε τα στον καναπέ και στις πολυθρόνες σας και καθίστε αναπαυτικά εσείς και οι καλεσμένοι σας. Επιλέξτε μαξιλάρια διακοσμητικά σε διάφορα σχέδια και υλικά, όπως μαξιλαράκια στρογγυλά, τετράγωνα ή ορθογώνια, με μεταξένια ή βελουτέ υφή. Μπορείτε να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς και να πετύχετε ένα μοναδικό διακοσμητικό αποτέλεσμα. 
Ακόμη, αν ήδη διαθέτετε διακοσμητικά μαξιλάρια, αλλά θέλετε να τα φρεσκάρετε με κάποιο τρόπο, τότε, σκεφτείτε να τους αλλάξετε κάλυμμα. Βρείτε στη γκάμα μας θήκες και καλύμματα μαξιλαριών σε διάφορα χρώματα, υλικά και διαστάσεις. 
Στη JYSK ανανεώνουμε συνεχώς τη συλλογή μαξιλαριών μας ακολουθώντας τις τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, ώστε να βρίσκετε πάντα τα πιο μοδάτα είδη. 

Μαξιλάρια - Διακοσμ. μαξιλάρια 

Μαξιλάρια - Καλύμμ. μαξιλ.