Διακοσμητικά μαξιλάρια για άνεση και χρώμα

Επιπλέον άνεση ή διακόσμηση; Ή μήπως και τα δύο; Τα μαξιλαράκια αποτελούν την τέλεια διακοσμητική ιδέα για το καθιστικό σας. Χαρίζουν άνεση και προσθέτουν χρώμα στο χώρο.
Τοποθετήστε αφράτα διακοσμητικά μαξιλάρια, σε διάφορα σχέδια και υφές, στον καναπέ και τις πολυθρόνες σας και καθίστε αναπαυτικά εσείς και οι καλεσμένοι σας. Επιλέξτε μαξιλαράκια στρογγυλά, τετράγωνα ή ορθογώνια, με μεταξένια ή βελουτέ υφή. Μπορείτε να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς και να πετύχετε ένα μοναδικό διακοσμητικό αποτέλεσμα. 
Στη JYSK ανανεώνουμε συνεχώς τη συλλογή μαξιλαριών μας ακολουθώντας τις τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, ώστε να βρίσκετε πάντα τα πιο μοδάτα είδη. Σκεφτείτε ότι η αλλαγή των διακοσμητικών μαξιλαριών είναι μια εξαιρετική λύση ανανέωσης του χώρου, αλλά και της διάθεσής σας, η οποία είναι ιδιαίτερα οικονομική. Προσθέστε το χειμώνα γούνινα μαξιλαράκια ή μαξιλάρια με φωτεινά χρώματα και βοτανικά σχέδια το καλοκαίρι, και αλλάξτε το ύφος και την αισθητική του χώρου. Δώστε στο καθιστικό σας το στυλ που ονειρευόσασταν κάθε εποχή.
Ακόμη, αν ήδη διαθέτετε μαξιλαράκια, αλλά θέλετε να τα φρεσκάρετε με κάποιο τρόπο, τότε, σκεφτείτε να τους αλλάξετε κάλυμμα. Βρείτε στη γκάμα μας θήκες και καλύμματα μαξιλαριών σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις. 

Μαξιλάρια - Διακοσμ. μαξιλάρια 

Μαξιλάρια - Καλύμμ. μαξιλ.