Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Ένα αγόρι σε πράσινη σκηνή και κόκκινες γαλότσες

Ιδέες για εκδρομές το σαββατοκύριακο

Δεν χρειάζεστε 1 ή 2 βδομάδες άδεια για να οργανώσετε μια απόδραση με την οικογένεια ή τους φίλους. Μερικές φορές 1 ή 2 νύχτες μακριά από το σπίτι μπορούν να σας γεμίσουν ενέργεια. Επομένως, θέλουμε να σας εμπνεύσουμε να δημιουργήσετε μικρά ταξίδια για εσάς και τους αγαπημένους σας, εστιάζοντας σε κάτι εύκολο, οικονομικό και κατάλληλο για όλους.

Ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια – ακόμα και για μια ή δυο μέρες

Έχετε πάντα την επιλογή να κλείσετε ένα ξενοδοχείο για ένα βράδυ, ωστόσο, αυτό δεν θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες δραστηριότητες και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες στην ύπαιθρο. Οπότε, ακόμη και αν το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, σκεφτείτε να περάσετε μία ή δύο μέρες στη φύση. Επίσης, το να μην έχετε κάνει κράτηση κάπου κάνει ακόμα πιο εύκολη την πραγματοποίηση ενός αυθόρμητου ταξιδιού ή την ακύρωσή του αν ο καιρός δεν το επιτρέπει.  

Μια σκηνή ή ένα σκίαστρο είναι μια καλή λύση τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά. Μια καλή συμβουλή είναι να δοκιμάσετε να κάνετε κάμπινγκ στον κήπο ή στην αυλή. Έτσι, θα βεβαιωθείτε αν όλοι απολαμβάνουν να κοιμούνται έξω, ενώ θα έχετε την επιλογή να μπείτε μέσα αν αλλάξετε γνώμη.


Είτε επιλέξετε να κοιμηθείτε σε μια σκηνή ή σε ένα καταφύγιο, σίγουρα θα χρειαστείτε κάτι για να ξαπλώσετε. Αν θα είναι στρώμα αέρα ή στρωματάκι σε ρολό, αυτό είναι θέμα προτιμήσεων, αλλά αν ψάχνετε για άνεση τότε σας προτείνουμε τα φουσκωτά στρώματα αέρος. Ένας υπνόσακος είναι μια πρακτική επιλογή - ειδικά αν κάνετε πεζοπορία ή αν κατασκηνώσετε.

Ξεχάστε όσα ξέρετε και δείτε τι μπορεί να συμβεί

Ο στόχος των μικρών αποδράσεων είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να αναζωογονηθείτε. Επομένως, δεν χρειάζεται να το κάνετε μια-δυο φορές τον χρόνο. Συχνά οι περισσότεροι από εμάς θα μπορούσαμε να το επαναλαμβάνουμε μία φορά τον μήνα ή το δίμηνο. Όταν ο καιρός είναι καλός, η φύση μας προσφέρει πολλές ευχάριστες δραστηριότητες και σχεδόν ανέξοδες.

Κάντε το σαν περιπέτεια ή σαν ένα μικρό ταξίδι επιβίωσης, όπου θα πεζοπορήσετε, θα ανακαλύψετε τη φύση και τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Ή απλά οργανώστε το στον κήπο σας.

Ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να απαιτεί λίγη οργάνωση και προγραμματισμό την πρώτη φορά, αλλά μετά θα σας είναι τόσο εύκολο να κανονίσετε μια αυθόρμητη απόδραση στη φύση.

Προετοιμαστείτε – πάρτε τον σωστό εξοπλισμό

Αποκτήστε μερικά βασικά είδη και ξεκινήστε τις υπαίθριες περιπέτειες σας χωρίς προβλήματα. Ανάλογα με την άνεση που θέλετε να έχετε, εσείς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο εξοπλισμός μπορεί να διαφέρει.

Δείτε τη λίστα μας για εξοπλισμό κάμπινγκ για μίνι εκδρομές στην ύπαιθρο:

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Δημιουργήστε το δικό σας χώρο τραμπολίνο στον κήπο

Δημιουργήστε το δικό σας χώρο τραμπολίνο στον κήπο

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Ιδέες για συνετό φωτισμό κήπου

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping

Πώς να ξεκινήσετε με το δικό σας glamping