Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Χόμπι για μέσα στο σπίτι για γυναίκες, άντρες και ζευγάρια

Χειμερινές χειροτεχνίες και χόμπι εντός σπιτιού

Το σκοτάδι και το κρύο κάνουν τις δραστηριότητες εντός του σπιτιού πολύ ελκυστικές. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τα διασκεδαστικά χόμπι που μπορείτε να απολαύσετε, καθώς περιμένετε να επιστρέψουν το φως και οι πιο ζεστές μέρες.

Φροντίστε το σπίτι σας

Οι χειμερινοί μήνες είναι ιδανικοί για να φροντίσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας. Αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ ή μήπως το σπίτι σας χρειάζεται μια ανανέωση;

Διακοσμήστε από την αρχή το σπίτι σας

Εάν το σπίτι σας δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είστε ή αν αισθάνεστε ότι χρειάζεται μια ανανέωση, καλό θα είναι να προετοιμαστείτε λίγο πριν ξεκινήσετε τα ψώνια. Κόψτε φωτογραφίες από περιοδικά και δημιουργήστε έναν πίνακα διάθεσης που ταιριάζει στο στυλ σας. Με αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας, το να διακοσμήσετε από την αρχή το σπίτι σας θα είναι ευκολότερο και πιο διασκεδαστικό. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε για κάθε δωμάτιο του σπιτιού – ίσως μόνο για την αγαπημένη σας γωνιά ή ένα δωμάτιο που χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Οργανώστε το σπίτι σας

Το να συγυρίσετε την ακαταστασία του σπιτιού και να οργανώσετε ότι απομένει σε καλάθια, συρταριέρες και ντουλάπες είναι μια δραστηριότητα η οποία μπορεί να προσθέσει ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρά βήματα, όπως το να οργανώσετε τη ντουλάπα και τα συρτάρια σας ή μπορείτε να εστιάσετε σε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Διαβάστε τις 7 καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας


Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Δεν αισθανόμαστε όλοι λίγο περίεργα με τον εαυτό μας όταν κάνει κρύο, έχει υγρασία ή είναι σκοτεινά εκεί έξω; Γιατί να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να περιποιηθείτε τον εαυτό σας;

Κάντε γυμναστική

Η σωματική δραστηριότητα είναι καλή τόσο για το σώμα μας, όσο και για το μυαλό. Βρείτε μερικές ασκήσεις με τις οποίες αισθάνεστε καλά και οι οποίες θα σας κάνουν να ιδρώσετε λίγο.

Διαβάστε

Τα βιβλία μπορούν να σας προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με την επιστήμη, την κοινωνία, την ιστορία, τις ζωές άλλων και τα συναισθήματα και τόσα ακόμα. Φτιάξτε μια ζεστή γωνιά ανάγνωσης με μια πολυθρόνα, ένα απαλό ριχτάρι και καλό φωτισμό και επιτρέψτε στον εαυτό σας να βυθιστεί και να βρεθεί σε έναν νέο κόσμο.

Μαγειρέψτε

Έχετε βαρεθεί να μαγειρεύετε τα ίδια και τα ίδια; Γιατί να μην περάσετε τα απογεύματά σας μαθαίνοντας μια νέα κουζίνα; Ταϊλανδέζικο, ιταλικό, γαλλικό ή τι θα λέγατε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό ψωμί; Αλεύρι για ψωμί, νερό, αλάτι και μαγιά είναι μερικά από τα συστατικά που θα χρειαστείτε, ενώ η γεύση και τα αρώματα του ψωμιού που βγαίνει από τον φούρνο σας σίγουρα θα σας αποζημιώσουν.


Ώρα για χειροτεχνίες

Βρείτε μια ήσυχη γωνιά, μια άνετη πολυθρόνα και έντονο φωτισμό και καθίστε απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας podcast, την αγαπημένη σας μουσική ή ένα ηχητικό βιβλίο, ενώ απασχολείτε τα χέρια σας με κάποια χειροτεχνία. Εμπνευστείτε από τη λίστα που ακολουθεί:

Φτιάξτε ένα κουβερλί

Ράψτε μαζί τρία διαφορετικά υφάσματα, ένα στο πάνω μέρος, ένα μεσαίο σαν βάτα και ένα για το κάτω μέρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τραπεζομάντηλο ή άλλα κομμάτια υφάσματος με ένα όμορφο σχέδιο και όταν το κουβερλί θα είναι έτοιμο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σας κρατάει ζεστασιά.

Κέντημα ή σταυροβελονιά

Για την ακρίβεια η σταυροβελονιά είναι ένα είδος κεντήματος, όπου σχηματίζοντας το σχήμα x μπορείτε να αναπαραστήσετε ότι βλέπετε σε μια εικόνα. Κεντήστε σε ένα μαξιλάρι ή σε ένα τραπεζομάντηλο μέσης ή φτιάξτε ένα διακοσμητικό τοίχου, προσθέτοντας την προσωπική σας πινελιά παντού.

Πλέξιμο

Πάρτε μερικά νήματα, βελόνες και ξεκινήστε το πλέξιμο. Τόσο εσείς, όσο και οι αγαπημένοι σας θα καταλήξετε γρήγορα με μερικά καινούργια πουλόβερ, κασκόλ, σκούφους και ριχτάρια. 

Ράψτε ή επιδιορθώστε

Τι θα λέγατε να επιδιορθώσετε ρούχα ή υφασμάτινα είδη που έχουν μερικές τρυπούλες ή κάποια σκισμένη ραφή, αντί να τα πετάξετε; Ή να προσθέσετε ένα διακοσμητικό μπάλωμα πάνω στην τσάντα σας ή στην κορδέλα των μαλλιών. Οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δώστε στο σπίτι σας μια ανοιξιάτικη τόνωση με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων

Έρχονται τα ξωτικά των Χριστουγέννων