Ρίχνουμε φως με υπέροχα φωτιστικά

Κάντε το χώρο σας να λάμψει με τρόπο απλό, αλλά μοντέρνο. Ανακαλύψτε τη συλλογή ειδών φωτισμού της JYSK και ρίξτε άπλετο φως στο χώρο σας. Βρείτε σύγχρονα κρεμαστά φωτιστικά οροφής, από μπαμπού ή γυαλί, και δείτε τις διαθλάσεις του φωτός να κάνουν υπέροχους ιριδισμούς στο καθιστικό ή στο υπνοδωμάτιο σας. Αν θέλετε να εστιάσουν οι καλεσμένοι σας στην αγαπημένη σας γωνιά του σαλονιού, τότε, επιλέξτε ένα φωτιστικό δαπέδου για να τη φωτίσετε. Ακόμα, μπορείτε να βάλετε μικρά, επιτραπέζια φωτιστικά, τα γνωστά σε όλους και ως λαμπατέρ, στο βοηθητικό τραπεζάκι δίπλα από την πολυθρόνα για να διαβάζετε το βιβλίο σας τα βράδια και να δημιουργήσετε απαλό φωτισμό και ρομαντική διάθεση. Ή επιλέξτε ένα μοντέρνο πορτατίφ, το οποίο θα μπορείτε να μεταφέρετε από το σαλόνι στο κομοδίνο του δωματίου σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να φωτίσετε το σπίτι σας. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

38 Προϊόν(τα)
  38 Προϊόν(τα)

  Φωτισμός - Λάμπες & Μπαταρίες

  Λάμπα LED TORE E27 320 lumen
  Λάμπα LED TORE E27 320 lumen
  1,50€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα
  Λάμπα LED TORE 4W E14 400 lumen
  Λάμπα LED TORE 4W E14 400 lumen
  2,75€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα
  Λάμπα LED TORE E27 400 lumen
  Λάμπα LED TORE E27 400 lumen
  3€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα
  Λάμπα LED TORE E27 850 lumen
  Λάμπα LED TORE E27 850 lumen
  4€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα
  Λάμπα LED TORE E27 G80 120 lumen
  Λάμπα LED TORE E27 G80 120 lumen
  6€/τμχ
  Μόνο στο κατάστημα

  Φωτισμός - Διακοσμητ. φωτισμός

  Φωτισμός - Φωτιστικά

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Επιτρ.φωτιστικό ISAK Π16xΜ42xΥ49cm χρώμ.
  27,50€/τμχ
  34,99€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  Μόνο στο κατάστημα
  Φωτιστικό δαπέδου HUGO Υ154cm μαύρο
  27,50€/τμχ
  54,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%

  Διακοσμητικός φωτισμός

  Βάλτε λαμπάκια διακοσμητικά σε ένα γυάλινο βάζο και δημιουργήστε ένα μοναδικό διακοσμητικό αποτέλεσμα στο καθιστικό σας. Στη συλλογή μας θα βρείτε λαμπάκια σε γιρλάντα, απλά ή σε διάφορα σχέδια και χρώματα και σχήματα. Στην πλειοψηφία τους λειτουργούν με μπαταρίες και διαθέτουν λαμπτήρες LED. Πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τις κατάλληλες μπαταρίες, ώστε να τα θέσετε σε λειτουργία αμέσως μόλις επιστρέψετε σπίτι.
  Ακόμα, στη συλλογή μας θα βρείτε τον πρωτότυπο διαχυτή αρώματος σε οβάλ σχήμα, το οποίο διαθέτει φωτισμό LED, ενώ διαχέει στον χώρο υγρασία και άρωμα.   

  Έξυπνες ιδέες φωτισμού

  Έχετε σκεφτεί κι εσείς ότι χρειάζεστε επιπλέον φως σε κάποια σημεία της κουζίνας; Ίσως σε κάποιες κρυφές γωνίες που το φως δεν μπορεί να "τρυπώσει"; Τότε, τοποθετήστε ταινίες με LED φωτάκια κάτω ή μέσα στα ντουλάπια! Ακόμα, LED ταινίες φωτισμού μπορείτε να τοποθετήσετε και μέσα στις ντουλάπες με τα ρούχα για να μην ενοχλείτε το σύντροφό σας το πρωί που ψάχνετε τι να φορέσετε. Και αν θέλετε να είστε ο/η ιδανικός σύντροφος, τότε, σβήστε τα φώτα στο υπνοδωμάτιο το βράδυ και ανάψτε το σποτ τοίχου, για να μην ενοχλείτε με το δυνατό φως. Βεβαιωθείτε ότι δεν διαβάζετε στα σκοτάδια, επιλέγοντας ένα επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου.