Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με Κέρδος 20-60%*

Μπάνιο με ψάθινα αποθηκευτικά καλάθια, πατάκι μπάνιου & αξεσουάρ σε φυσικές αποχρώσεις

Αναδιαμορφώστε το μπάνιο σας οικονομικά

Σε λίγα μόνο βήματα, μπορείτε να δώσετε στο μπάνιο σας νέα εμφάνιση. Τοποθετήστε μικρά διακοσμητικά, τεχνητά φυτά και μικρές αποθηκευτικές λύσεις το ένα δίπλα στο άλλο, κάντε τις πετσέτες σας ρολό και βάλτε τες σε ψάθινα αποθηκευτικά καλάθια, και χρησιμοποιήστε κεραμικές ή γυάλινες βάσεις σαπουνιού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ και να ακολουθήσετε άλλες χρωματικές αποχρώσεις όταν διακοσμείτε το μπάνιο σας και δεν είναι απαραίτητο να σας κοστίσει ακριβά. Σε αυτή τη δημοσίευση θα βρείτε μερικά tips για να αναδιαμορφώσετε τη διακόσμηση του μπάνιου.

Γυάλινο δοχείο υγρού σαπουνιού σε διάφορα χρώματα, σφουγγάρια & βούρτσα νυχιών


Αξιοποιήστε στο έπακρο το δοχείο σαπουνιού

Ένα δοχείο σαπουνιού είναι απαραίτητο σε κάθε μπάνιο, καθώς το σαπούνι είναι μέρος της καθημερινής φροντίδας και υγιεινής. Οπότε γιατί να μην αποτελεί μέρος της διακόσμησης; Το γυάλινο δοχείο σαπουνιού ROSENLUND διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Το διάφανο σας διευκολύνει να ακολουθήσετε όποιο στυλ διακόσμησης επιθυμείτε για το μπάνιο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό, περλέ υγρό σαπούνι ή ένα διαυγές, τα οποία θα δείχνουν υπέροχα μέσα στο διάφανο ντισπένσερ σαπουνιού.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα δοχεία σαπουνιού για άλλα είδη μπάνιου, όπως το αφρόλουτρο, το σαμπουάν ή την κρέμα σώματος. Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ αποφεύγετε τα διαφορετικά μπουκάλια σαν μέρος της διακόσμησης του μπάνιου σας.

Και μην ξεχάσετε τα σφουγγάρια ή τη βούρτσα νυχιών… Η υγιεινή δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει κλινική όψη.

Αρωματικό κερί, σετ μπάνιου & νεσεσέρ σε διακόσμηση μπάνιου


Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε σπα εμπειρία

Συχνά αποθηκεύουμε όλα τα πρακτικά είδη και τα αξεσουάρ στο μπάνιο. Όλα τα μικροαντικείμενα μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε διακοσμητικά αποθηκευτικά κουτιά. Και γιατί να μην κάνετε το νεσεσέρ σας μέρος της διακόσμησης του μπάνιου σας; Επιλέξτε αξεσουάρ μπάνιου από την ίδια χρωματική παλέτα, αλλά όχι απαραίτητα του ίδιου ακριβώς χρώματος.

Το σετ μπάνιου TORSLANDA αποτελείται από δοχείο υγρού σαπουνιού, θήκη οδοντόβουρτσας και δίσκο – και πέρα του ότι είναι όμορφο, είναι και οικονομικό.

Ένας εύκολος τρόπος να φέρετε ζωή στο μπάνιο σας είναι με τεχνητά φυτά και λουλούδια. Είδη που μπορούν να κρατήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν χρειάζονται περιποίηση.

Μην υποτιμάτε τη σημασία που έχει ένα όμορφο και χαλαρωτικό άρωμα στο μπάνιο. Τα αρωματικά κεριά και τα αρωματικά έλαια είναι ένας εύκολος τρόπος να μετατρέψετε την επίσκεψη σας στο μπάνιο, σε εμπειρία spa.


Τέλος στα καθιερωμένα, ώρα για κάτι φρέσκο

Πετσέτες... Τι θα ήταν το μπάνιο χωρίς αυτές; Πετσέτες χεριών, πετσέτες μπάνιου, πετσέτες μαλλιών και σώματος... Οι πετσέτες είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, σχέδια, χρώματα και υλικά.

Γενικά χρειάζεται να πλένετε τις πετσέτες σας τακτικά για να αποφεύγεται η συσσώρευση μικροβίων. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να έχετε αρκετές διαθέσιμες πετσέτες, ώστε να αντικαθιστάτε αυτές που έχετε βάλει για πλύσιμο. Όπως και τα υπόλοιπα αξεσουάρ μπάνιου, έτσι και οι πετσέτες δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο πρακτικές – μπορούν να προσθέσουν χρώμα στον χώρο και να δημιουργήσουν μια αίσθηση φρεσκάδας. 

Πετσέτες μπάνιου διπλωμένες όμορφα σε ψάθινο αποθηκευτικό καλάθι πάνω σε ράφι


Αναδιοργανώστε με στυλ

Τυλίξτε, στοιβάξτε και τακτοποιήστε τις πετσέτες και τις πετσέτες προσώπου στο ράφι ή σε μοντέρνα ψάθινα αποθηκευτικά καλάθια. Δεν δείχνουν μόνο πιο ωραίες, είναι και άμεσα προσβάσιμες.

Το να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε και να μαζέψετε το μπάνιο σας, το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο και ίσως σας θυμίσει γιατί σας άρεσε αυτό το δωμάτιο όταν το είδατε για πρώτη φορά.

Αξεσουάρ και είδη μπάνιου πάνω σε τρόλεϊ, δίπλα από ψάθινο αποθηκευτικό καλάθι που περιέχει ένα πατάκι μπάνιου & πετσέτες μπάνιου


Αλλάξτε το περιβάλλον σας

Το να αλλάξετε τον περιβάλλοντα χώρο μπορεί να σημαίνει απλά να μετακινήσετε κάποια από τα είδη του μπάνιου σας, όπως για παράδειγμα το ντουλάπι, τα καλάθια ή άλλα είδη αποθήκευσης.

Η αναδιαμόρφωση του μπάνιου σας δεν χρειάζεται χρόνο, ούτε να σας κοστίσει ακριβά. Με ορισμένες μικρές αλλαγές και με οικονομικά είδη μπάνιου, θα κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει σαν καινούργιο.

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές για να αναδιαμορφώσετε το υπνοδωμάτιο και το γραφείο σας.

Ποιες είναι οι δικές σας συμβουλές για την αναδιοργάνωση της διακόσμησης του μπάνιου σας; Μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας