Διακοσμήστε με JYSK τεχνητά φυτά

Δώστε μια "πράσινη" νότα στο σπίτι σας με διακοσμητικά τεχνητά φυτά, σαν αληθινά. Διακοσμήστε τα βάζα σας με ψεύτικα φυτά και πολύχρωμα τεχνητά λουλούδια και αναζωογονηθείτε.
Τέλος το άγχος να διατηρήσετε φρέσκα και ζωντανά τα φυτά σας! Ανακαλύψτε τη συλλογή μας τεχνητών φυτών και χρησιμοποιήστε τα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Τι θα λέγατε για λίγο πράσινο χρώμα στο μπάνιο σας ή μπροστά από το παράθυρο της κουζίνας; 

27 Προϊόν(τα)
  27 Προϊόν(τα)

  Διακόσμηση - Τεχνητά φυτά

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Τεχνητό λουλούδι KRISTOFFER Υ80cm διάφ.
  2€/τμχ
  4,99€ /τμχ
  Κέρδος 60%
  Μόνο στο κατάστημα
  Τεχνητό λουλούδι LEANDER Υ53cm καφέ
  2,50€/τμχ
  3,50€ /τμχ
  Κέρδος 29%
  Μόνο στο κατάστημα
  Τεχνητό φυτό TORGEIR Ø8xΥ17 διάφ.
  2,50€/τμχ
  4,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο στο κατάστημα
  Τεχνητό λουλούδι GREGERT Υ70cm μπεζ
  2,50€/τμχ
  4,99€ /τμχ
  Κέρδος 50%
  Μόνο στο κατάστημα
  Διακοσμητικά κλαδιά DITLEF Υ70cm ξύλο
  3€/τμχ
  4,99€ /τμχ
  Κέρδος 40%
  Μόνο στο κατάστημα
  Τεχνητό φυτό MARIUS Ø38xΥ42cm
  13,50€/τμχ
  17,99€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Τεχνητό φυτό THEO Υ70cm μωβ
  13,50€/τμχ
  22,99€ /τμχ
  Κέρδος 41%
  Τεχνητό φυτό THORULF Υ100cm πράσινο
  20€/τμχ
  26,99€ /τμχ
  Κέρδος 26%

  Εσωτερική διακόσμηση & τεχνητά φυτά

  Τα λουλούδια και τα φυτά δεν είναι μόνο για το μπαλκόνι ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Βάλτε τα σήμερα στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. Κι αν δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε αληθινά φυτά, τότε, η λύση βρίσκεται στα τεχνητά φυτά και στα διακοσμητικά κλαδιά. Είναι κομψά, διαχρονικά και φτηνά. 
  Βάλτε ένα κασπώ στη βιβλιοθήκη ή στο ράφι, προσθέστε τα τεχνητά λουλούδια που ξεχωρίσατε και αλλάξτε αμέσως αίσθηση στο χώρο. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε μικρά, πήλινα γλαστράκια με τεχνητά φυτά σε διάφορα σχέδια και να τα βάλετε στον καθρέφτη στο μπάνιο σας, στο περβάζι του παραθύρου ή στον μπουφέ

  Κρεμαστά τεχνητά φυτά

  Τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε τους κάθετους χώρους του σπιτιού κρεμώντας μερικά τεχνητά φυτά; Μερικοί από τους πελάτες μας αξιολόγησαν τα τεχνητά φυτά μας, όπως το ASGAR, ως την "top επιλογή, που κρέμεται ελαφρά χωρίς να ενοχλεί, ενώ είναι σαν αληθινό". Θυμηθείτε μετά την αγορά σας να μοιραστείτε μαζί μας και τη δική σας άποψη για τα προϊόντα μας. 

  Διακοσμητικά φτερά

  Η νέα τάση της διακόσμησης βρίσκεται στα διακοσμητικά φτερά για βάζο! Θα τα βρείτε στη συλλογή μας σε διάφορα χρώματα για να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς ή να επιλέξετε μια απόχρωση. Τοποθετήστε σε ένα βάζο πάνω στο τραπεζάκι σαλονιού, για ένα άγγιγμα πολυτέλειας και κομψότητας στη διακόσμησή σας. Με μερικά φτερά διακοσμητικά και μικρά διακοσμητικά είδη μπορείτε να απογειώσετε το οπτικό αποτέλεσμα στο σαλόνι σας, εύκολα και οικονομικά.