Διακοσμήστε με JYSK τεχνητά φυτά σε γλάστρες

Δώστε μια "πράσινη" νότα στο σπίτι σας με ανθεκτικά, διακοσμητικά τεχνητά φυτά, που μοιάζουν με αληθινά. Διακοσμήστε με ψεύτικα φυτά και τεχνητά δέντρα σε γλάστρες ή τοποθετήστε τα σε ψάθινα καλάθια, για επιπλέον στυλ. Βρείτε τεχνητά φυτά με ανθάκια ή χωρίς, σε διάφορα σχέδια όπως ορχιδέας ή αλόης. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε τεχνητούς κάκτους σε γλαστράκια και να τους βάλετε στο περβάζι του παραθύρου της κουζίνας ή στον καθρέφτη του μπάνιου. Οι επιλογές από τεχνητά φυτά στη JYSK είναι πολλές, για να αναζωογονήσετε την διακόσμηση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και να φρεσκάρετε τη διάθεσή σας. Ρίξτε μια ματιά και στα πολύχρωμα τεχνητά λουλούδια της συλλογής μας. Τέλος το άγχος να διατηρήσετε φρέσκα και ζωντανά τα φυτά σας! 

Διακόσμηση εσωτερικών χώρων με τεχνητά φυτά

Τα λουλούδια και τα φυτά δεν είναι μόνο για το μπαλκόνι ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Βάλτε τα σήμερα στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. Αν δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε αληθινά φυτά, τότε, η λύση βρίσκεται στα τεχνητά φυτά και στα διακοσμητικά κλαδιά. Είναι κομψά, διαχρονικά και φτηνά. 
Βάλτε ένα κασπώ στη βιβλιοθήκη ή στο ράφι, προσθέστε τα τεχνητά φυτά που ξεχωρίσατε και αλλάξτε αμέσως αίσθηση στον χώρο. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε μικρά, πήλινα γλαστράκια με τεχνητά φυτά σε διάφορα σχέδια και να τα βάλετε στον καθρέφτη στο μπάνιο σας, στο περβάζι του παραθύρου ή στον μπουφέ

Προσθέστε κρεμαστά τεχνητά φυτά στους τοίχους

Τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε τους κάθετους χώρους του σπιτιού για μερικά διακοσμητικά ακόμα; Προσθέστε κορνίζες στους τοίχους ή κρεμάστε μερικά τεχνητά φυτά στους τοίχους, που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου. Τα κρεμαστά τεχνητά φυτά της συλλογής μας μπορούν να τοποθετηθούν και σε βάσεις διακοσμητικών, επιτρέποντας στα φύλλα τους να κρέμονται. Μερικοί από τους πελάτες μας αξιολόγησαν τα τεχνητά φυτά μας, όπως το OLIVER ή το ASGAR, ως την «top επιλογή, που κρέμεται ελαφρά χωρίς να ενοχλεί, ενώ είναι σαν αληθινό». Θυμηθείτε μετά την αγορά σας να μοιραστείτε μαζί μας και τη δική σας άποψη για τα προϊόντα μας.