Πετσέτες προσώπου: Απαλές & αφράτες

Εσείς χρησιμοποιείτε διαφορετική πετσέτα προσώπου από ότι για τα άλλα μέρη του σώματος; Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας με απαλές και αφράτες πετσέτες προσώπου, που θα βρείτε στη συλλογή μας. Διατίθενται μεμονωμένες ή σε πακέτα προσφορών.
Ακόμα, στη JYSK θα βρείτε γάντια μπάνιου για να απολαμβάνετε το ντους σας, κάνοντας παράλληλα ένα απαλό μασάζ στο σώμα σας.

15 προϊόν(τα)
  15 προϊόν(τα)

  Πετσέτες προσώπου

  gold
  KARLSTADFC KARLSTAD 30x28cm light green KR
  0,75€/τμχ
  1,49€ /τμχ

  Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας

  Το πρόσωπό μας έρχεται καθημερινά αντιμέτωπο με τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, εκτίθεται σε μικρόβια και μικροοργανισμούς, ενώ την ίδια στιγμή αυτά προστίθενται στο σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, με ένα απαλό και βαθύ καθαρισμό, και σκουπίστε το απαλά, σχεδόν ταμποναριστά με μια ποιοτική, βαμβακερή πετσέτα προσώπου. Αγοράστε πολλά πετσετάκια προσώπου για να μπορείτε να τα αλλάζετε συχνά και να διαθέτετε πάντα φρεσκοπλυμμένα, καθαρά πετσετάκια για το πρόσωπό σας.

  Πετσέτες προσώπου & άλλες χρήσεις

  Αναφερθήκαμε ήδη στις πετσέτες προσώπου της συλλογής μας, αλλά σκέφτεστε εσείς κάποια άλλη χρήση τους; Θα σας δώσουμε μερικές εναλλακτικές προτάσεις:

  • Οι πετσέτες προσώπου που διαθέτουμε σε διαστάσεις 28x30 cm και 30x30 cm είναι επίσης κατάλληλες για τα χέρια ή τους καλεσμένους σας.
  • Ακόμα, αν είστε από εκείνους που τρέχουν στα γυμναστήρια και ιδρώνουν πάνω από το ποδήλατο ένα πετσετάκι είναι ιδανικό για να σκουπίζετε τον ιδρώτα σας και να συνεχίζετε, ενώ λόγω της μικρής τους διάστασης δεν θα έχετε πρόβλημα να το περιφέρετε σε όποιο όργανο γυμναστικής πάτε.
  • Μην παραλείψουμε ότι το καλοκαίρι που έχει ζέστη μια πετσέτα ανάμεσα στο κεφάλι και στο μαξιλάρι σας θα λειτουργήσει απορροφητικά για τον πλεονάζοντα ιδρώτα. 

  Όταν επιλέγετε είδη για το σπίτι θυμηθείτε ότι μπορούν να έχουν περισσότερες από μία χρήσεις.