Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Επίπλων στη JYSK με Κέρδος 20-50%*

Καθιστικό με γωνιακό καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού, πολυθρόνα και διακοσμητικά

6 οικονομικές ιδέες διακόσμησης για το καθιστικό σας

Το να ανανεώσετε το σαλόνι σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάσετε μια περιουσία. Βρείτε στο blog μας πώς να διακοσμήσετε το καθιστικό σας οικονομικά. Ακολουθούν 6 ιδέες για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας με χαμηλό κόστος.

1. Εναλλακτικές λύσεις & διαχρονικά έπιπλα

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τη συνεχή αλλαγή των τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση και σε αυτή των επίπλων. Είναι υπέροχο να ακολουθείτε τις τάσεις, αλλά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δαπανηρό. Εκτός, αν επιλέξετε διαχρονικά έπιπλα με απαράμιλλη κομψότητα, τα οποία με μικρές προσθήκες θα δείχνουν πάντα σύγχρονα. Επιλέξτε να αλλάξετε κουρτίνες ή τα ριχτάρια, αντί τον καναπέ.

2. Δώστε ζωή στους τοίχους σας

Οι πίνακες στους τοίχους μπορεί να κοστίζουν, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο έργο τέχνης για να δώσει ζωντάνια στον τοίχο σας. Μια εναλλακτική λύση είναι να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας τοίχο, με φωτογραφίες ή άλλα μικρά αντικείμενα και αναμνηστικά, τοποθετώντας τα σε κορνίζες και ράφια. Επιλέξτε κορνίζες σε διαφορετικά χρώματα ή σε ποικίλες διαστάσεις για ένα ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα. 
 

3. Αλλάξτε τα διακοσμητικά μαξιλάρια

Αν αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να αγοράσετε καινούργιο καναπέ, το πιο εύκολο είναι να αλλάξετε τα μαξιλάρια. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι η τέλεια ιδέα για μια οικονομική ανανέωση της διακόσμησης, ενώ μπορείτε να εναλλάσσετε τα χρώματα ή τα σχέδια τους ανάλογα με την εποχή. Προσθέστε πιο φωτεινά χρώματα το καλοκαίρι και πιο γήινα τον χειμώνα για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Έτσι, θα μπορείτε με λίγα χρήματα να ακολουθείτε τις τάσεις της εποχής.


4. Διακοσμήστε με καθρέφτες

Η διακόσμηση με καθρέφτες είναι μια αντισυμβατική και λιγότερο δαπανηρή λύση για τη διακόσμηση των τοίχων σας. Επιπλέον κάνουν τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος, ενώ αντανακλούν το φως στο δωμάτιο.

Η διακόσμησή σας δεν χρειάζεται να είναι κλασική. Στην πραγματικότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία τόσο στους τοίχους σας, όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σαλονιού.

Πολυθρόνα με διακοσμητικό μαξιλάρι, διακοσμητικά είδη και στρογγυλός καθρέφτης στον τοίχο


5. Κάντε χώρο σε κάτι ιδιαίτερο

Μία ακόμη ιδέα για να διακοσμήσετε οικονομικά το σαλόνι σας είναι τα μικρά, ιδιαίτερα αντικείμενα που μπορείτε να προσθέσετε. Τι θα λέγατε για ένα χαλάκι απομίμησης γούνας; Μπορεί να προστεθεί μπροστά από την πολυθρόνα ή πάνω σε αυτήν, προσθέτοντας ζεστασιά και στυλ ταυτόχρονα.

  

6. Επιλέξτε το σωστό φωτισμό

Ο φωτισμός στο σαλόνι δεν χρειάζεται ακριβά φωτιστικά. Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν το είδος φωτισμού με την απόδοση στον χώρο. Τα φωτιστικά σας είναι καλό να είναι κομψά, αλλά ταυτόχρονα να φωτίζουν τον χώρο όπως επιθυμείτε. Ίσως μια λάμπα δαπέδου μπορεί να ρίξει το τέλειο φως στην αγαπημένη σας γωνιά, ενώ ένα πορτατίφ να ταιριάζει στο βοηθητικό τραπεζάκι δίπλα στην πολυθρόνα για τις ώρες που διαβάζετε το αγαπημένο σας βιβλίο.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Επιλέξτε την κατάλληλη συρταριέρα

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δημιουργήστε ένα εορταστικό σκηνικό τραπεζιού για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Οδηγός: Επιλογή καθρέφτη

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG

Στο προσκήνιο: Η συλλογή LYNGVIG