Ομορφαίνουμε τους τοίχους μας με κορνίζες

Εμπλουτίζουμε τη διακόσμηση του σπιτιού με υπέροχες κορνίζες τοίχου. Στη JYSK θα βρείτε καδράκια και κορνίζες με διάφορα πρωτότυπα σχέδια, για να διακοσμήσετε τις κάθετες επιφάνειες του σπιτιού. Αν επιλέξετε και διαφορετικά μεγέθη μπορείτε να μετατρέψετε τον τοίχο σε κολάζ αναμνήσεων. Αλλά, και μία μεγάλη κορνίζα είναι αρκετή για να προσθέσει στον τοίχο σας άποψη. Μήπως να προσθέσετε και ρολόγια τοίχου σε διάφορα σχέδια; Ανανεώστε τον χώρο σας με μικρές και οικονομικές αλλαγές!

Ένας τοίχος γεμάτος αναμνήσεις

Κάθεστε αναπαυτικά στον καινούργιο καναπέ που πήρατε από τη JYSK και παρατηρείτε τον απέναντι τοίχο, αρκετά λευκός και λίγο άδειος. Δημιουργήστε έναν τοίχο γεμάτο αναμνήσεις με κάδρα τοίχου και κορνίζες που θα περιλαμβάνουν τις προσωπικές σας αγαπημένες στιγμές ή που θα συνθέτουν ένα ιδιαίτερο μοτίβο. Βάλτε φωτογραφίες, τις ζωγραφιές των παιδιών σας, παζλ ή αποξηραμένα λουλούδια και φτιάξτε ένα μοναδικό αποτέλεσμα εικόνων. Ή επιλέξτε τα σχέδια που έχουμε στη συλλογή μας, τοποθετήστε μικρά κάδρα ή μεγάλες κορνίζες και δώστε στον τοίχο το προσωπικό σας στίγμα.

Η λύση βρίσκεται στο κάδρο

Ένα κάδρο είναι η τέλεια λύση για να καλύψετε οικονομικά τυχόν αστοχίες ή λεκέδες στον τοίχο και να αναβάλετε για λίγο το βάψιμο, το οποίο είναι σίγουρα πιο κοστοβόρο. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε πιο χρώμα ταιριάζει στον τοίχο σας, επιλέγοντας μια κορνίζα ή κάδρα με πλαίσιο σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, λευκό, χρυσό ή στο χρώμα του ξύλου.

Επιλέξτε κάδρα τοίχου στη σωστή διάσταση 

Ανακαλύψτε στη JYSK κορνίζες και κάδρα τοίχου σε διάφορα μεγέθη και δημιουργήστε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Ενδεικτικά τα κάδρα της συλλογής μας μπορείτε να τα βρείτε σε διαστάσεις:

  • 10x15 cm, 13x18 cm, 15x21 cm, 18x24 cm
  • 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm
  • 60x90 cm