Μαξιλάρια ύπνου με γέμισμα από ίνες

Τα μαξιλάρια με γέμισμα από συνθετικές ίνες έχουν αναπτυχθεί ώστε να μοιάζουν οι ιδιότητές τους σε αυτές των μαξιλαριών με πούπουλα και φτερά. Είναι ελαφριά, αφράτα και διατηρούν τον όγκο και το σχήμα τους. Ακόμα, η πλειοψηφία των μαξιλαριών με γέμισμα από ίνες μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο, χωρίς να χάνουν τις ιδιότητές τους. Θυμηθείτε ότι στη συλλογή μας θα βρείτε αντιαλλεργικά μαξιλάρια.
Βρείτε στη JYSK το μαξιλάρι που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, από σιλικονούχες ίνες, πολυεστερικές κοίλες ίνες, ίνες σε σχήμα σπιράλ, και ενημερωθείτε σχετικά με τα υλικά.

Πώς να διατηρήσετε το μαξιλάρι σας

Οι περισσότεροι από εμάς αγοράζουμε συχνά διαφορετικά μαξιλάρια, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει, και μετά δυσκολευόμαστε να το αποχωριστούμε. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι χρειαζόμαστε ένα υγιές περιβάλλον ύπνου, γι’ αυτό σας έχουμε μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε το μαξιλάρι σας καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα. 
Τα μαξιλάρια με συνθετικό γέμισμα στην πλειοψηφία τους πλένονται στο πλυντήριο. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται οσμές και μικροοργανισμοί, όπως ιδρώτας ή τα οικιακά ακάρεα σκόνης, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ένα μη ασφαλές περιβάλλον ύπνου. 
Πλύνετε τα μαξιλάρια σας, ακολουθώντας τις οδηγίες πλυσίματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει καλά, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Καλό είναι να στεγνώνετε το μαξιλάρι σε σκιερό μέρος, καθώς η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αφήσει το εσωτερικό του μαξιλαριού νωπό ή να καταστρέψει τις ίνες του.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να φροντίσετε τα μαξιλάρια, αλλά και τα παπλώματά σας, διαβάστε τον οδηγό της JYSK.

Ένα μαξιλάρι παίζει καθοριστικό ρόλο στον καλό ύπνο

Το μαξιλάρι σας είναι εξίσου σημαντικό με το στρώμα σας για την ποιότητα του ύπνου σας. Αυτό συμβαίνει, καθώς ο αυχένας σας χρειάζεται να έχει τη βέλτιστη θέση και να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τη σπονδυλική σας στήλη, ώστε να μην ασκείται πίεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Όταν επιλέγετε ένα μαξιλάρι ύπνου είναι καλό να λαμβάνετε υπόψη τον τρόπο με τον οποίο κοιμάστε. Συνήθως, όταν κοιμόμαστε ανάσκελα ή μπρούμυτα χρειαζόμαστε ένα χαμηλό μαξιλάρι, ενώ όταν κοιμόμαστε στο πλάι χρειαζόμαστε ένα ψηλότερο. Έτσι, το σώμα σας θα βρίσκεται σε αναπαυτική θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου και θα ξυπνάτε ξεκούραστοι.

Τι διάσταση μαξιλαριού ψάχνετε;

Στη συλλογή της JYSK θα βρείτε ανατομικά μαξιλάρια σε διάφορα ύψη και μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα και απολαύστε έναν ποιοτικό, αναπαυτικό ύπνο.
Επιλέξτε ένα κλασικό μαξιλάρι 50x70 cm, αλλά δείτε επίσης το ύψος του μαξιλαριού, το οποίο θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις συνήθειες του ύπνου σας. Ή αγοράστε ένα μεγαλύτερο μαξιλάρι 70x80 cm, ιδανικό για να χουχουλιάζετε ή να το έχετε ως διακοσμητικό στην πλάτη του κρεβατιού. Μην παραλείψετε να προσθέσετε στο καλάθι και τις αντίστοιχες μαξιλαροθήκες.
Ακόμα, στη συλλογή μας θα βρείτε μικρά μαξιλάρια 40x40 cm, ιδανικά για να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά με ένα κάλυμμα μαξιλαριού, τόσο στο υπνοδωμάτιο, όσο και στο καθιστικό.